ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατεβάστε…. Θαυμαστά Γεγονότα. Θαύματα και Ωφέλιμες Ιστορίες (ΣΥΛΛΟΓΗ – 1 ΤΟΜΟΣ)

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 22 Αυγ 2019 - 20:51

Κατεβάστε. Βιβλιοδετήστε. Διαβάστε. Διαδώστε. Θυμηθείτε Όμως Πρώτα ότι:

Ο Σκοπός και η Αξία των Θαυμάτων είναι να έρθει ο άνθρωπος σε Μετάνοια και Με Εφόδιο την Πίστη να εισέλθει στο Ήθος της Καινούριας Ζωής που Φέρνει ο Ιησούς Χριστός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ:

1ος ΤΡΟΠΟΣ (Από MegaUpload – Δεν Χρειάζεται Εγγραφή):

Για να κατεβάσετε το φάκελο με τα αρχεία (1 Εξώφυλλο, 1 Περιεχόμενα και 1 Κείμενα) κάνετε Κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο / link . Θα μεταφερθείτε εκεί που βρίσκεται ο φάκελος με τα τρία αντίστοιχα αρχεία . Κάνετε αρχικά δεξί κλικ στο κάθε αρχείο ξεχωριστά και εμφανίζεται επιλογή «download» όπου επιλέγετε «standard download». Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε με μιάς όλο το φάκελο σε μορφή “zip” κάνοντας κλικ απ’ευθείας στο «Download as Zip» πάνω δεξιά στην οθόνη. Στο αρχείο zip που θα κατέβει στον υπολογιστή σας κάνετε δεξί κλικ και επιλέγετε «Extract Here».

Η Διεύθυνση Κατεβάσματος / Download:

https://mega.nz/#F!o6pnhaxa!j5SOP2JQgWutriRVkseH5A

2ος ΤΡΟΠΟΣ (Από FileHosting- Δεν Χρειάζεται Εγγραφή):

Πατήστε στην παρακάτω διεύθυνση. Θα ζητηθεί να δώσετε  ένα email , τσεκάρετε αποδοχή στους όρους και σας στέλνουν Διεύθυνση Κατεβάσματος (Download Link) στο Email σας.

Μετά Από το Email σας Επιλέγετε τη Διεύθυνση Κατεβάσματος (Download Link) που σας έστειλαν και την κάνετε αντιγραφή επικόλληση στον Browser και σας βγάζει επιλογή για «Download» (= κατέβασμα) όπου το πατάτε και αρχίζει η αποθήκευση. Στο αρχείο zip που αποθηκεύτηκε στον υπολογιστή σας πατάτε δεξί κλικ και Extract Here .

Η Διεύθυνση Κατεβάσματος / Download:

Filehosting.org

Αν σας Αρέσει η Συλλογή Ευχηθείτε ο Θεός να Ευλογεί αυτόν που έκανε αυτό το μικρό κόπο να την δημιουργήσει. Αν δεν σας αρέσει Ευχηθείτε το ίδιο γιατί η προσπάθεια ήταν Ειλικρινής, με Αγάπη στο Θεό, στο Συνάνθρωπο και προς Δόξα Θεού.

(Σημείωση: Επειδή αυτή η Μετάνοια και Πνευματική Πρόοδος είναι ο Σκοπός των Θαυμάτων, Δείτε ΕΔΩ και άλλες Συλλογές Προς Βιβλιοδεσία που Μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το Δρόμο της Εν Χριστώ Ορθοδόξου Ζωής.)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter