ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Αν κάποιος ήταν έτοιμος να πέσει από μια ψηλή γέφυρα… γιατί είναι λάθος το κεντρικό σύνθημα των αγώνων!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. - 31 Αυγ 2021 - 22:10

Το κεντρικό σύνθημα των αγώνων κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών είναι λάθος  και δε βοηθάει καθόλου στην ενότητα του ελληνικού λαού και στο να πουν  όλοι “ΟΧΙ” στους πρώτους, δεύτερους ή τρίτους εμβολιασμούς. 

 Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Διαβάζω κάπου  το κάλεσμα στους Θεσσαλονικείς: “Κάλεσμα  όλων των πολιτών (εμβολιασμένων και μη) που είναι ενάντια  στην υποχρεωτικότητα  του εμβολιασμού”.  Γύρω από αυτό το σύνθημα, με μικρές παραλλαγές, κινήθηκαν και κινούνται οι αγώνες σε άλλες πόλεις όπως π.χ. “ Ο εμβολιασμός ή όχι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη” . Αυτό το κεντρικό σύνθημα και οι παραλλαγές του είναι επικοινωνιακό στρατηγικό λάθος, αλλά και λάθος τακτικής. 

Θέλουμε ή δε θέλουμε ο ελληνικός λαός να ενωθεί, κατά το πλείστον (εφ’ όσον ανάμεσα στους ανθρώπους πάντα υπάρχουν  και τα στραβόξυλα και τα τούβλα); Θέλουμε ή δε θέλουμε οι Έλληνες να πολεμήσουν δίπλα-δίπλα, όπως στην αρχαία φάλαγγα, την υγειονομική χούντα , -δε χρειάζεται το επίθετο υγειονομική-, να πολεμήσουν  τη χούντα; Την εφ’ όλης της ύλης χούντα, που έχει ξεσκίσει κάθε μάσκα που είχε φορεθεί  στο δήθεν δημοκρατικό καθεστώς, αλλά κατ’ ουσίαν, μονοπρόσωπη -πρωθυπουργική! -ολιγαρχία ή “εκλόγιμη μοναρχία”(καθ. Γιώργος Κοντογιώργης) 

Να σας ρωτήσω κάτι: αν βλέπατε  έναν άνθρωπο στη μέση μιας ψηλής γέφυρας να κόβει βόλτες και να μοιάζει έτοιμος να φουντάρει θα του λέγατε: “Προχώρα, άνθρωπε μου, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να αυτοκτονήσεις. Και μένα είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου να διασχίσω με ασφάλεια τη γέφυρα, ανενόχλητος από τη δική σου αυτοχειρία. Ο καθένας πρέπει να  κάνει ελευθέρως τις επιλογές του”;  

Με το σύνθημα που έχετε υιοθετήσει, ακριβώς αυτό λέτε στον συνάνθρωπο σας.  Κι αν  δείτε κάποιους από τους “αυτόχειρες” ή υποψηφίους αυτόχειρες  δίπλα σας στους αγώνες , θα πρόκειται  γι’ αυτούς τους λίγους που έχουν αρχίσει να κατανοούν τι ακριβώς συμβαίνει. Με τους άλλους σας/μας  χωρίζει άβυσσος. 

Υιοθετώντας “ά-στοχο” σύνθημα, είναι σαν να  βλέπετε τα πράγματα, με ψυχρή λογική, που είναι η βάση του  “δικαιωματισμού” και όχι με αγάπη και νοιάξιμο για τον κάθε Έλληνα, όσο κι αν του έχει κλουβιάνει το κεφάλι η ανελέητη, νυχθημερόν προπαγάνδα. Δείχνετε σαν να μην σας ενδιαφέρει η “αυτοχειρία” των εμβολιασμένων, η οποία μάλιστα είναι ακούσια, επειδή  κανείς δεν τους ενημέρωσε τι τους περιμένει αν εμβολιαστούν.  

Τουναντίον, άπαντες οι καμπαλιστές  της  Ελλάδος εν χωρώ, αρχιερείς, ιερείς, κυβερνο-αντιπολιτευτικοί, “γιατροί”,  δικαστικοί (με τις αποφάσεις τους ή την αδράνεια τους ) “διοικητάδες” (ένστολοι και πολίτες) και αυτοί που έχουν καταντήσει κοινωνικά αποβράσματα, οι “δημοσιογράφοι-δήμιοι” του απλού , ανυποψίαστου λαού, τους πιπιλίζουν το κεφάλι για το πόσο πολύ τους προστατεύουν τα εμβόλια. Και πόσο πολύ  κινδυνεύουν από έναν ιό, που αν τους χορηγούνταν  τα σωστά φάρμακα, η θνησιμότητα θα ήταν ίσως  0,0001%, ήτοι ένας θάνατος στους 100.000 νοσούντες! Τη στιγμή που τα τροχαία θερίζουν καθημερινά πάρα πολύ περισσότερους νέους ανθρώπους και κανείς δε νοιάζεται ιδιαίτερα. 

Είναι σαν κάποιος να έβγαλε το θάλαμο από το φρεάτιο κίνησης ενός χαλασμένου ανελκυστήρα, χωρίς να γράψει στις πόρτες: “Προσοχή, κίνδυνος-θάνατος”. Και ο άνθρωπος που θέλησε να χρησιμοποιήσει το ασανσέρ, ανοίγει την πόρτα και πέφτει στο κενό εντελώς ανυποψίαστος για τον θάνατο  που παραμόνευε. Έπεσε με την ελεύθερη βούληση του στο κενό ή από το δόλο ή την “αμέλεια” κάποιων άλλων να τον ενημερώσουν για τον κίνδυνο; Τουναντίον, έβαλαν  το αντίθεο ταμπελάκι: “Ο ανελκυστήρας σάς προστατεύει. Κερδίζετε κόπο και χρόνο, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε άφοβα”. 

Αυτό το παράδειγμα δείχνει τι ακριβώς έχουν πάθει οι εμβολιασμένοι. Άνοιξαν με ορμή την πόρτα του ασανσέρ (εμβολίου) για να πάνε στις δουλειές, στο ταξίδι, στη διασκέδαση τους, στη… ζωή τους,  νομίζοντας ότι αυτό είναι το παλιό, γνώριμο τους ασανσέρ/εμβόλιο, που τους προστάτευε από πολλές ασθένειες. Γιατί έτσι τους είπαν όλοι όσοι ανέφερα  πάρα πάνω. Κανείς δεν τους είπε ότι πίσω από την πόρτα/ “εμβόλιο”, τώρα παραμονεύει ο θάνατος , γιατί μέσα στο φρεάτιο/φιαλίδιο  δεν υπάρχει εμβόλιο όπως το ήξεραν , αλλά “γνωστικό κενό”  πεπληρωμένο θανάτου! Και βρέθηκαν οι “άτυχοι” αυτοί άμεσα νεκροί ή μελλοθάνατοι, σύμφωνα με τις αποδεδειγμένες έρευνες  κορυφαίων  ιατρών-ερευνητών ή ερευνητικών Ιδρυμάτων του πλανήτη. 

Ας αναζητήσουμε τώρα, ποιο θα  ήταν το σωστό σύνθημα. Εσείς/εγώ, γιατί λέμε “όχι” στα “μεταεμβόλια”; Προφανώς  επειδή έχουμε ενημερωθεί ότι ενέχουν τεράστιους κινδύνους για την υγεία. Και σωστά. Όμως… γιατί δεν τοποθετούμε ένα ταμπελάκι στην πόρτα του “ασανσέρ”, ώστε να προφυλάξουμε και τους συνανθρώπους μας;  Αυτό: “Επειδή τα εμβόλια αυτά είναι πειραματικά και δεν τους έχει δοθεί από καμία χώρα κανονική άδεια, απαιτούμε να ενημερωθεί όλος ο ελληνικός λαός, για το τι πραγματικά περιέχουν εν συνόλω  και ποιοι είναι οι άμεσοι και ποιοι οι μακροχρόνιοι κίνδυνοι από τη χορήγηση τους”.  

Ή πιο στοχευμένα : “Απαιτούμε ενημέρωση όλων των Ελλήνων γιατί από τους εμβολιασμούς  συμβαίνουν με αυξανόμενο ρυθμό  θάνατοι  και σοβαρές παρενέργειες, με προέκταση στο μέλλον. ” Και μόνον που θα ακουστεί πλατιά ένα τέτοιο  σύνθημα-απαίτηση ως κύριο σύνθημα (και μετά μπορεί να προστεθεί όποιο άλλο),νομίζω φθάνει για να πεταχτούν όρθιοι πάρα πολλοί εκ των  εγκεφαλικά ημιθανών από το “χόρτο” της τηλε-ιατρικής νάρκωσης. Οι άνθρωποι που βλέπουν μόνον τηλεόραση βρίσκονται σε γνωστική αφασία για το τι πραγματικά συμβαίνει. Ή μάλλον όχι, το είδωλο της πραγματικότητος ως προς τα “μεταεμβόλια” είναι μέσα τους πλήρως ανεστραμμένο, όπως είναι και για πολλά άλλα θέματα της πραγματικής ζωής! 

Οι παρενέργειες στον πληθυσμό της Ευρώπης έχουν ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια, ενώ είμαστε ακόμα στην αρχή της εκδήλωσης των παρενεργειών. Ξέχωρα  οι 20 χιλιάδες περίπου θάνατοι από θρομβώσεις, εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια.  Το δε σίγουρο είναι ότι δεν αναφέρονται ούτε καταγράφονται όλα. Τα πραγματικά περιστατικά είναι πολλαπλάσια αυτών των αριθμών.  

 Ωστόσο, αυτό το “βεβαιωμένο” στατιστικό στοιχείο, σας/μας  δίνει το δικαίωμα να απευθυνθούμε  στην ύπατη Εισαγγελική Αρχή και να απαιτήσουμε, εντός ευλόγου προθεσμίας, να αλληλογραφήσει με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα των ΗΠΑ και άλλων χωρών και να ζητήσει αληθινά επιστημονικές  ερμηνείες και όχι τα αεριτζίδικα (άνευ ερευνών και τεκμηρίωσης) λόγια των Ελλήνων τηλε-ιατρών.  Στο άρθρο μου “Πρέπει τάχιστα να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σπείρας εγκληματιών που δολοφονούν κατά συρροήν…”, στο υστερόγραφο αναφέρονται πολλές πηγές από όπου κάποιος μπορεί να πάρει έγκυρη επιστημονική πληροφόρηση, κατ’ εξοχήν δε στα στοιχεία (4) και (6).  

Κόβει την ανάσα και η νέα ανακάλυψη δύο Γερμανών ιατρών (εδώ), (αλλά τα ίδια βρήκαν και Γάλλοι γιατροί) που είδαν στο μικροσκόπιο και το  φωτογράφησαν τι συμβαίνει στο αίμα αμέσως  μετά  τον εμβολιασμό. Φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες πώς κολλάνε τα αιμοσφαίρια μεταξύ τους και δημιουργούν τις θανατηφόρες θρομβώσεις.  Η πλήρης και τελεία απόδειξη αυτών για τα οποία, μετά “γλυκυτάτης” μανίας, επιμένει εξ’ αρχής των εμβολίων ο Dr. Sucharit  Bhakdi!  

Και φυσικά το αίτημα πρέπει να συνοδεύεται από κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων διακοπής των εμβολιασμών μέχρι να έρθουν οι απαντήσεις. Η ύπατη Εισαγγελική Αρχή, αν δεν ανταποκριθεί στο δίκαιο αυτό αίτημα, θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τις δικές της δικαστικές περιπέτειες στα ευρωπαϊκά ή όποια άλλα αρμόδια δικαστήρια. (Συνεχίζεται) 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου,            29-30 Αυγούστου 2021 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr