ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Η προδοσία στο Αιγαίο έρχεται ορμητικά κατ’ επάνω μας. Τι κάνουμε συν-πατριώτες;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. - 3 Μάι 2023 - 21:03
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι εκλογές είναι οι κρισιμότερες όλης της μεταπολιτευτικής περιόδου, ίσως και όλων των εκλογών μετά το Σύνταγμα του 1864. Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται αν οι εχθροί μας θα πετύχουν τον ακρωτηριασμό της Πατρίδας μας και εν συνεχεία την πλήρη διάλυση της, όπως πέτυχαν τον ακρωτηριασμό της Κύπρου και τώρα επιδιώκουν την διάλυση της μέσα στην τουρκική χοάνη.

Και αυτή τη φορά ίσως χωρίς καμία πολεμική σύρραξη αλλά, πολύ απλά και εύκολα γι’ αυτούς, μέσω του ελληνικού(!) Κοινοβουλίου με προδοτικά «ναι», όπως έγινε με την παράδοση  ονόματος, συνεπώς γης (όποιος δίνει όνομα σύντομα δίνει και γη) και πνευματικής κληρονομιάς στους Σκοπιανούς ιστοριοκλέφτες. Οι πραγματικοί ιστοριοκλέφτες βέβαια είναι άλλοι, οι Σκοπιανοί είναι απλά πιόνια.

Κι αν πετύχουν οι εχθροί μας τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος, το επόμενο βήμα είναι η πλήρης διάλυσή της ως ανεξάρτητης κρατικής οντότητας διά ενσωμάτωσης της πιθανόν ως Συνομοσπονδία, κατ’ ουσίαν υπό, (με) την Τουρκία. Ένας εφιάλτης που ξεπερνάει και αυτόν τον Εφιάλτη!

Γι’ αυτό και οι εχθροί της Ελλάδος έχουν μπει σε έναν φρενήρη αγώνα δρόμου, με αιχμή δόρατος την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ίδιο αλλά και όλο το κατεστημένο πολιτικό σύστημα, ώστε να επικρατήσουν σε αυτές τις εκλογές. Έναν αγώνα δρόμου που παίζεται “unfair” -ανέντιμα- και όπου το σύστημα Μητσοτάκη (πολιτικό , δικαστικό, μιντιακό) με ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη μέση, προσπαθεί να εξοστρακίσει όλους του ανταγωνιστές του Μητσοτάκη κυρίως στα δεξιά του και ενίοτε στα αριστερά του. (όρα «Πλεύση Ελευθερίας»). Επ’ αυτού σας συνιστώ να διαβάστε το θαυμάσιο άρθρο του κ. Κοττάκη «Παίξτε έντιμα, η Νέμεσις καιροφυλακτεί»

Οι εχθροί της Ελλάδος (και όχι βέβαια ο Μητσοτάκης, δεν έχει τόση ικανότητα) έχουν κυριολεκτικά καταστρώσει σχέδια επί σχεδίων, μιλάμε για εντελώς επιστημονικές μεθόδους χειραγώγησης εκλογών (πλην της νοθείας των αποτελεσμάτων),  ώστε να φέρουν και πάλι στην εξουσία αυτούς που είναι συνεργάτες τους ως πέμπτη φάλαγγα εντός της Ελλάδος, πλήρως υποταγμένοι και εντεταγμένοι στους σχεδιασμούς τους.

Σχετικά πρόσφατα μας  έδειξαν ολοφάνερα ποιοι είναι εντεταγμένοι στους σχεδιασμούς των εχθρών της Ελλάδος: το μεν κόμμα Τσίπρα και Σια με το πώς μεθόδευσε την συμφωνία των Πρεσπών, το δε κόμμα Μητσοτάκη με το πώς την ενίσχυσε αντί να την καταργήσει, όπως είχε προεκλογικά υποσχεθεί. Θα πρέπει να είναι κάποιος εντελώς κρετίνος για μην βλέπει αυτά τα ολοφάνερα.

Κι αναρωτιέμαι, όπως αναρωτιέται κάθε Έλληνας που δεν έχει σβήσει από την ψυχή του την Ελλάδα για ευτελή οφέλη από την υποταγή ή στήριξη στους «ισχυρούς», πώς μπορούμε να αποτρέψουμε αυτήν την συμφορά, που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατ’ επάνω μας; Υπάρχει, άραγε, ένας ειρηνικός τρόπος να συμβεί αυτό; Ας κάνουμε μία προσπάθεια να αποτρέψουμε αυτόν τον (υπο)χθόνιο σχεδιασμό για την Πατρίδα μας μέσω των επικείμενων εκλογών. Και, αν όχι, βλέπουμε…

Για να αποτρέψουμε  τον θανάσιμο αυτό κίνδυνο για μας και τα παιδιά μας, πρέπει να φέρουμε το βράδυ των εκλογών όλη την Κοινοβουλευτική  πέμπτη φάλαγγα  να παραμιλάει και να βλέπει αυτή εφιάλτες. Ελπίζω σε επόμενο άρθρο να επανέλθω εκτενέστερα στο θέμα αυτό. Στο παρόν, εν συντομία  θα αναφέρω  τα βασικά βήματα για να πετύχουμε, συν Θεώ, τον παραπάνω στόχο.

Πρώτον. Να πάμε οπωσδήποτε να ψηφίσουμε και όχι να αφήσουμε τους πεμπτοφαλαγγίτες και τους παρατρεχάμενους να αποφασίσουν αυτοί για την δύναμη των κομμάτων, συνεπώς και για την τύχη της Ελλάδος. Είναι  ολέθριο λάθος, είναι έγκλημα εναντίον των παιδιών μας στην πιο κρίσιμη στιγμή της νεώτερης ιστορίας  εμείς, οι πιο πατριώτες και αφυπνισμένοι Έλληνες,  να μείνουμε στον… καναπέ μας! Σε επόμενο άρθρο, θα αντικρούσω τα επιχειρήματα όσων καλοπροαίρετα ή πονηρά ισχυρίζονται ότι η αποχή είναι η σωστή στάση σε αυτές τις εκλογές.

Δεύτερον. Να μην ψηφίσουμε απερίσκεπτα, συνεπώς λανθασμένα. Δηλαδή:

α. Να μην ψηφίσουμε και πάλι (που τότε θα είναι και η τελευταία!) τους πεμπτοφαλαγγίτες της Βουλής. Καμμία ψήφος σε όσους  βρέθηκαν στη Βουλή κατά την εκπνέουσα τετραετία. Ένα κόμμα είναι όλοι και μάλιστα απάνθρωπο και ανθελληνικό. Ως ύπατη αξία έχουν το κομματικό και το προσωπικό τους συμφέρον και ως σκύβαλα τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα.

β. Να μην ψηφίσουμε κόμματα που τους ενισχύουν. Τέτοια είναι τα  μικρά και (άγνωστης γνησιότητας) πατριωτικά   ή μικρά αριστερά κόμματα, που κατά ισχυρή πιθανότητα δεν θα μπουν στη Βουλή. Ενισχύεται έτσι, βάσει του εκλογικού νόμου, η αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος. Αντιστρόφως ανάλογα με το συνολικό εκλογικό ποσοστό όσων δεν μπουν στην Βουλή, κατεβαίνει  το  κατώτατο όριο  για να επιτευχθεί αυτοδυναμία. Όσο μεγαλύτερο το πρώτο, τόσο μικρότερο το δεύτερο.  Συνεπώς, πράττοντας έτσι όχι απλώς πετάμε την ψήφο μας αλλά την στέλνουμε στο ανθελληνικό σύστημα! Όσο για το λευκό ή το άκυρο είναι (δια)φυγή προς το τίποτα, προς το απόλυτο μηδέν.

Επίσης, ο αμφίβολος πατριωτισμός όλων αυτών των μικρών δεξιών κομμάτων μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι, αν μπουν στη Βουλή,  ίσως συνεργαστούν ή  συγχωνευτούν αυτούσια (ή  αποσχισθέντες βουλευτές τους)  με τους γνωστούς πλέον πεμπτοφαλαγγίτες και θα πραγματοποιηθεί έτσι η κάθε προδοσία που σχεδιάζουν, που δεν είναι μόνον το Αιγαίο αλλά και η εφαρμογή όλης της νεοταξίτικης ατζέντας. Δηλαδή ηλεκτρονική ταυτότητα, ηλεκτρονικό χρήμα, αρπαγή όλων των περιουσιών, καταστροφή της γεωργίας και κτηνοτροφίας, τροφή από έντομα, απαγόρευση των ιδιωτικών αυτοκινήτων, υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και πολλά άλλα. Ωστόσο, είναι πολύ προτιμότερο να ψηφιστεί ένα μικρό κόμμα παρά τα  «συνεταιράκια» της απερχόμενης Βουλής.

γ. Ποιά κόμματα απομένουν που μπορούμε  να ψηφίσουμε, κατόπιν μεγάλης σκέψης και πολλής προσευχής; Είναι δεδομένος πλέον ο αποκλεισμός του κόμματος που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αυτό το κόμμα , ως σύνολο, δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με πεμπτοφαλαγγίτες, επειδή έτσι θα αυτοκαταργείτο. Και αν είχε κάνει καλή επιλογή στελεχών ο ιδρυτής του,  δεν θα υπήρχε περίπτωση να αποσχισθεί βουλευτής του και να ενσωματωθεί στην πέμπτη φάλαγγα. Πράγμα που το αμφιβάλλω, αλλά τώρα διά της εμπλοκής του με  τον Αν. Κανελλόπουλο, μάλλον ξεχώρισε η ήρα από το σιτάρι.

Κατά λογική ακολουθία όλων αυτών, βγαίνει το συμπέρασμα ότι θα πρέπει να ψηφίσουμε άτομα που αποδεδειγμένα αντιστάθηκαν σε προδοσίες, πράγμα που  είναι το απόλυτο ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Ας μην κολλήσουμε σε ταμπέλες «δεξιός»,  «αριστερός». Αυτοί οι διαχωρισμοί ήρθαν, έπαιξαν το ρόλο τους κατά πως το όριζαν  τα αφεντικά τους και… παρήλθαν.

Τώρα ο μόνος, κύριος και σημαντικός διαχωρισμός των πολιτικών είναι αυτός: «με την Ελλάδα και τους Έλληνες» ή «εναντίον της και εναντίον τους», «με το ελληνικό Έθνος» ή «με τους παγκοσμιοποιητές». Και σε πολλές περιπτώσεις οι πρώην (και τώρα  πλέον δήθεν) αριστεροί είναι πιο υποταγμένοι στους παγκοσμιοποιητές από τους πρώην δεξιούς και νυν πιόνια  των γκλομπαλιστών της Νέας Τάξης.

Αυτήν την όσο ποτέ άλλοτε κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα ένα και μόνον θα πρέπει να μας ενδιαφέρει: ποιος αρχηγός και κόμμα μπορεί να αντισταθεί στην προδοσία που έρχεται και ταυτόχρονα έχει δυναμική εισόδου στην Βουλή. Θα μου πείτε τι μπορεί να κάνει μια μικρή μειοψηφία στη Βουλή όταν  ένα  κόμμα ή  μια ένωση  κομμάτων που πλειοψηφεί είναι αποφασισμένη να παραδώσει το μισό Αιγαίο στους  Τούρκους, ώστε να ακολουθήσει η υποταγή μας σε αυτούς; Ένα αλλά πολύ σοβαρό  μπορεί,  να παραιτηθεί ώστε να διαλυθεί η  Βουλή. Μετά είναι καθήκον του λαού να δράσει κατάλληλα ώστε να εμποδίσει την προδοσία.

Υπάρχουν πολιτικοί που αντιστάθηκαν στην πρώτη προδοσία/κολοτούμπα Τσίπρα στο να υπογράψει το τρίτο και πιο φαρμακερό μνημόνιο, με τους Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου να είναι οι επιφανέστεροι. Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτοί είναι τέλειοι και «σωτήρες» του Έθνους. Όμως την στιγμή της μεγάλης προδοσίας αντιστάθηκαν, αυτό είναι βέβαιο. Και επειδή έχουν επιδείξει και αποδείξει ήθος αντίστασης, μπορούμε να έχουμε βεβαιότητα  ότι και αυτή τη φορά θα αντισταθούν.

Δεν γνωρίζω αν ο Λαφαζάνης κατεβαίνει στις εκλογές. Η  Κωνσταντοπούλου όμως  κατεβαίνει. Μακάρι να γνώριζα και άλλους αρχηγούς κομμάτων με αποδεδειγμένο ήθος αντίστασης. Δεν γνωρίζω όμως. Όποιος γνωρίζει και άλλους, ας τους προτείνει. Προσωπικά, δεν είμαι προσωπολάτρης ούτε οπαδός κανενός. Να διασώσουμε όλοι μαζί την Πατρίδα από τα αρπακτικά που την έχουν κατακουρελιάσει προσπαθώ.

Κλείνω με μια υποσημείωση. Άκουσα τον  Τέρυ Χατζηιερεμία, ένθερμο υποστηρικτή και υποψήφιο με το κόμμα Κασιδιάρη να δηλώνει στο κανάλι του, μετά τον αποκλεισμό τους, ότι θα «ψηφίσει» οπωσδήποτε το συγκεκριμένο κόμμα σε ένα απλό χαρτί, πετώντας έτσι την πολύτιμη ψήφο του στα σκουπίδια χωρίς ούτε καν να προσμετράται στους ψηφίσαντες. Ελπίζω ο συμπαθής γιουτιούμπερ να το είπε αυτό εν θερμώ και να μην το εννοεί πραγματικά, γιατί αυτή η στάση δεν είναι αληθινά πατριωτική.

Επειδή αν είμαστε πατριώτες  στηρίζοντας ένα και μόνον  κόμμα, απέχοντας ή ρίχνοντας άκυρο αν αυτό αποκλειστεί, τότε ο πατριωτισμός μας είναι απλά μια προσωπολατρία.  Προτρέπω όλους τους ψηφοφόρους του Κασιδιάρη να πάνε οπωσδήποτε να ψηφίσουν με γνήσια πατριωτική λογική και ανάλογο συναίσθημα αληθινής αγάπης προς την Πατρίδα, όποιο κόμμα προκρίνουν. Είναι ντροπή να ακούγεται ότι πολλοί εξ’ αυτών θα απέχουν ή ότι από εκδίκηση θα ψηφίσουν Τσίπρα!

Το τελευταίο που μας χρειάζεται τώρα είναι ένας α-νόητος πατριωτισμός. Μακριά από μας τώρα τα πείσματα και οι «ταμπέλες» ή οι φίλοι προς τους οποίους έχουμε κάποια «υποχρέωση» να τους ψηφίσουμε ή και ενοχή αν δεν τους ψηφίσουμε. Ένα βόλι μας δίνουν κάθε τέσσερα χρόνια, ας μην το στρέψουμε εναντίον της Πατρίδος μας και συνεπώς εναντίον του εαυτού μας, των παιδιών μας και όλων των μελλοντικών γενεών, που ίσως με την απερισκεψία μας τις καταδικάσουμε να μην βρουν ως Πατρίδα τους την Ελλάδα μας!

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr