ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Μέχρι τα Χριστούγεννα…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. - 14 Οκτ 2020 - 18:45

Ν’ αγιάσει το στόμα του Ιωάννη Μάζη και της μανούλας της δασκάλας, όπου κι αν βρίσκεται. “Μέχρι τα Χριστούγεννα δε θα υπάρχουμε, αν δεν σοβαρευτούμε” είπε.

Αν αυτή η κουβέντα δεν συνταράζει το Πανελλήνιο, τότε ίσως δεν είμαστε άξιοι να υπάρχουμε.

Την κυβέρνηση θα την συνταράξει; Η κυβέρνηση δείχνει να έχει χαράξει πολύ ολισθηρό δρόμο και δε φαίνεται διατεθειμένη να πατήσει φρένο.

Ο Μητσοτάκης με κάθε ενέργεια του είναι σαν να φτύνει κατάμουτρα τους Έλληνες και τον Ελληνισμό. Όσο θρασύς είναι ο Ερντογάν εναντίον μας, άλλο τόσο θρασύς είναι ο Μητσοτάκης εναντίον μας. Και πάντα με δικαιολογίες που δε στέκουν ούτε για μικρά παιδιά.Η θρασύτητα του χτυπάει κατάστηθα όσους πονάμε αυτήν τη γη και αυτήν την πατρίδα. Και η οργή χτυπάει κόκκινο όταν τον βλέπουμε να λογαριάζει όλους τους Έλληνες για κρετίνους, προβάλλοντας νοητικά ξέφτια για δικαιολογίες αυτών που κάνει, ή μάλλον αυτών που δεν κάνει.

Πιο σκληροτράχηλος οσφυοκάμπτης στους Γερμανούς και από τον πατέρα του, επιδιώκει να γίνει ο νεκροθάφτης των Ελλήνων. Ας προσέξει όμως καλά, μήπως ενώ σκάβει το λάκκο του Ελληνισμού πέσει ο ίδιος μέσα.

Γιατί όσες “πλάτες” κι αν έχει, είναι πολύ μικρός, πάρα πολύ μικρός για να μπορέσει να θάψει τον Ελληνισμό με τον τρόπο που σχεδιάζει. Με τον τρόπο που η Μέρκελ και οι πίσω από αυτήν σχεδιάζουν να θάψουν τον Ελληνισμό.

Το δίδυμο Μητσοτάκη-Δένδια είναι θανατηφόρο για την Ελλάδα. Έχουν μισοθάψει και τη Ν.Δ. που δείχνει να έχει περιπέσει σε λήθαργο. Ή αφήνουν τον “μικρούλη” αυτόν να βγάλει τα Γερμανικά κάστανα από τη φωτιά, ώστε να τον κάψουν πολιτικά.

Αλλά τέτοιοι υπολογισμοί τώρα δε χωράνε. Τώρα προέχει η άμεση κινητοποίηση όλων, του κάθε Έλληνα, να σώσουμε την πατρίδα. Όσοι πολιτικοί αδρανήσουν, ή συμφωνήσουν, θα εξαφανιστούν από το πολιτικό προσκήνιο, αν αφήσουν τον Μητσοτάκη να κατρακυλίσει κι άλλο προς τις ΕΣΧΑΤΙΕΣ της Εθνικής Προδοσίας.

Και το περίεργο είναι ότι δε σηκώσουν ανάστημα ούτε οι ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ των Ε.Δ. και να του πουν: ΩΣ ΕΔΩ.

Ω καιροί, ω ήθη! Τουτ’ η παρτίδα Ελλήνων θέλει “σπίρτο και φωτιά”.

Για να ζήσει η Ελλάδα, μέσα από τα νιάτα που είναι έτοιμα και πρόθυμα να αμυνθούν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και μέσα από τις επόμενες γενιές της. Λιγοστά μεν τα νιάτα αυτά, αλλά αρκετά για να είναι οι νικητές σε “κάθε μέτωπο πολέμου”, μέχρι το ελληνικό Φως να χλυκοχαράξει πάνω από την Ελλάδα.

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr