ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Σε ενέργεια μία ακόμα από τις “τακτικές” του συστήματος.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. - 19 Απρ 2021 - 10:55

Όλοι μιλάνε για τη δημόσια αντιπαράθεση Δένδια-Τσαβούσογλου, επαΐοντες και μη. Και πολλοί πατριώτες ή δήθεν πατριώτες  διακατέχονται από ενθουσιασμό, που επιτέλους ένας Έλληνας απάντησε και υπερασπίστηκε την Ελλάδα απέναντι  στους θρασύτατους Τούρκους! 

Ας ακούσουμε όμως μια κορυφαία επαΐουσα της  εξωτερικής πολιτικής και των εθνικών  θεμάτωντην κ. Κύρα Αδάμ.  Λέει η κ. Αδάμ  και το τεκμηριώνει πλήρως σε άρθρο της ότι (αυτός είναι και ο τίτλος): “Η έκρηξη  Δένδια προσέφερε νομικές θέσεις στην Τουρκία εις βάρος της Ελλάδος

Στοιχειωδώς αντιτάχθηκε ο Δένδιας στον Τσαβούσογλου, με σημαντικά λάθη και παραλείψεις, σύμφωνα με  την τεκμηρίωση της κ. Αδάμ. Και αμέσως δημιουργήθηκε κύμα ενθουσιασμού. Αυτό μου θύμισε τα λόγια του Αιγύπτιου ιερέα στον Σόλωνα ότι εσείς οι Έλληνες είστε “αεί παίδες”.  (Πλάτωνος, Τίμαιος). Δεν ξέρω τι θα  έλεγε σήμερα, ίσως ότι είμαστε “αεί νήπια”!   Βέβαια,  το να έμενε άφωνος ο Δένδιας στις αιτιάσεις του Τσαβούσογλου, όπως ο τέως ΠτΔ ενώπιον ενός επιθετικότατου Ερντογάν, θα ήταν πλήρως εξευτελιστικό για τον ίδιο και την Ελλάδα. 

Αλλά, για λίγα λόγια εναντίωσης να τον χρίσουμε επόμενο πρωθυπουργό αυτό δείχνει έλλειψη επίγνωσης για το πώς παίζει το σύστημα το παιχνίδι του, ώστε αυτό πάντα να είναι η εξουσία κι εμείς οι εξουσιαζόμενοι, αυτό πάντα να έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι κι εμείς απολύτως τίποτα.  Το απολύτως τίποτα, αν δε διαλύσουμε πλανητικά τη ΝΠΤ και κυρίως εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας, σε λίγο θα είναι πραγματικότητα : “στο έλεος της” -που δεν έχει κανένα!-  χωρίς σπίτι, χωρίς χωραφάκι, χωρίς αληθινό χρήμα, χωρίς υγεία  και πολλοί χωρίς ζωή! 

Παραμένουμε στην πλειοψηφία μας ασυγχώρητα ευκολόπιστοι και όσο παραμένουμε ευκολόπιστοι και χωρίς βαθειές γνώσεις για το πώς το σύστημα ανανεώνει συνεχώς την εξουσία του επάνω μας, θα είμαστε πάντα προδομένοι και πάντα θα κλαψουρίζουμε μέχρι το σύστημα να μας εξαφανίσει εντελώς. 

Η “περίπτωση Δένδια” δείχνει ότι μας έχει διαφύγει ότι το σύστημα δεν πράττει ποτέ και τίποτα τυχαία. Ούτε αφήνει σημαντικά πολιτικά συμβάντα να εξελιχθούν κατά τύχη. Και το σύστημα δεν είναι με τον Δένδια ούτε με τον Μητσοτάκη. Το σύστημα είναι με το σύστημα και το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η διαρκής επικράτηση  του επάνω μας. Ανέδειξε τον Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία με  τρόπους που τους “παίζει στα πέντε δάχτυλα”. Και αυτός ήταν υπάκουος στις εντολές του  έως διαλύσεως του ίδιου του πολιτικού του μέλλοντος  και σχεδόν της Ν.Δ.  Διαφωνώ  με τη θέση ότι ο Μητσοτάκης διαχειρίστηκε άσχημα το θέμα της δήθεν πανδημίας. Οι εντολές έρχονταν όλες, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, από το Διευθυντήριο της ΝΤΠ.  

Και είχαν ένα μόνο στόχο: να χτυπήσουν στον πυρήνα τους τα δυο θεμέλια του Έλληνα: τη λογική του, θεμελιωμένη στην κοινά παραδεκτή ανθρώπινη εμπειρία και την αυτεξούσια  βούληση του. Να τον πείσουν να δεχτεί ότι ο γάιδαρος πετάει. Να τον πείσουν ότι τα ψεύτικα τεστ (δεν τεστάρουν τον κ/ό!), οι εγκλεισμοί, το κλείσιμο των καταστημάτων, των εκκλησιών, οι μάσκες, τα υπερβολικά πρόστιμα  και τόσα άλλα είναι για να μας σώσουν από την     ψευτο-δημία, που τα κατάφεραν να γίνει ο δήμιος μας.  

Απόδειξη: σας μίλησαν ποτέ για ήλιο, καθαρό αέρα, σωστή διατροφή και μια ομάδα βιταμινών (πάμφθηνες και άνευ συνταγής) που ενδυναμώνουν το θεϊκό ανοσοποιητικό μας σύστημα ώστε να καταπολεμά κάθε ιό; Σας μίλησαν ποτέ ότι υπάρχουν παραδοσιακά φάρμακα που θεραπεύουν όποιον  νοσήσει; Σας μίλησαν ποτέ για την τελευταία λέξη της θεραπείας , τα μονοκλωνικά αντισώματα, με τα οποία, κατά  πιθανότητα 99%,  θεράπευσαν ακόμα και τους υπέργηρους Αναστάσιο Τιράνων και Ιερώνυμο Ελλάδος; Όχι βέβαια. Πράττουν ακριβώς τα αντίθετα μέχρι να αποβιώσει σχεδόν το σύνολο των ανθρώπων  και να ζήσουν  οι “διευθύνοντες” το παιχνίδι αυτό του θανάτου (και όχι μόνον) και οι “πιστοί”  τους, όσον υπέργηροι και αν είναι. 

Επειδή, όπως ανέλυσα  σε προηγούμενο άρθρο, αν δεχτείς ότι “ο γάιδαρος πετάει” δεν έχουν υποκλέψει  μόνο τη λογική  αλλά και τη βούληση σου, εφ’ όσον αυτές συνδέονται άμεσα. Με άλλα λόγια σου έχουν υποκλέψει την ψυχή σου. Και βέβαια, αυτός είναι ο τελικός στόχος: η ψυχή του Έλληνα πρώτα και πανεύκολα μετά η ψυχή όλων των ανθρώπων. Είμαστε μόνιμα το πιλοτικό πείραμα υποταγής λαών (ως ο μόνος λαός που πάντα αγωνίστηκε για την ελευθερία του ως την τελευταία ρανίδα του αίματος του) με στόχο την επικυριαρχία τους σε όλη την ανθρωπότητα. 

Πίστεψε ο Μητσοτάκης ότι με τη συνεχή και τυφλή υπακοή θα έχει και συνεχή και “τυφλή” στήριξη από τους δυνατούς του συστήματος. Είναι τόσο μωροφιλόδοξος που δεν κατανόησε πώς λειτουργεί το σύστημα ή πίστεψε ότι αυτός θα αποτελέσει εξαίρεση. “Εγώ υπακούω στο θέλημα σας έως παράνοιας και εσείς με κρατάτε στην εξουσία” αυτή ήταν η άρρητη ή ρητή συμφωνία που νόμισε ότι ισχύει ο Μητσοτάκης. Όμως γελάστηκε, ή  ξεγελάστηκε, πλήρως. Με το Διάβολο  είναι ποτέ δυνατόν να κάνεις συμφωνία και να πιστεύεις ότι θα κρατήσει το λόγο του; 

Η αρχηγική εμφάνιση και η “αρχηγική” τοποθέτηση του Δένδια στα ελληνοτουρκικά ήταν προσχεδιασμένη όχι από το Μαξίμου, αλλά από το σύστημα. Γι’ αυτό και έσπευσε το Μαξίμου να δηλώσει ότι  ο Δένδιας  ενήργησε  κατόπιν συνεννοήσεως με τον πρωθυπουργό. Στην πραγματικότητα καμία τέτοια συνεννόηση δεν πρέπει να υπήρξε. Αλλά εκείνη ακριβώς τη στιγμή των δηλώσεων του Δένδια ο πρωθυπουργός κατανόησε ότι το σύστημα προετοιμάζει, ή τουλάχιστον αναζητά, άλλον “υποψήφιο” πρωθυπουργό για τις επόμενες εκλογές. Και ότι η Μητσοτάκεια  λεμονόκουπα έχει αποστραγγιστεί από τις πολλές “παρανοϊκές υπακοές” και του είναι άχρηστη, γιατί ο λαός την πέταξε πρώτος στα σκουπίδια. 

Θέλετε επιβεβαίωση ότι έτσι έχουν τα πράγματα; Iδού: το pronews.gr δημοσίευσε χθες, 17 Απριλίου, άρθρο με τίτλο: Πολιτικό “σκιάχτρο” ο Κ. Μητσοτάκης μετά τη βόμβα Δένδια. Ράκος στην πρώτη δημόσια του εμφάνιση” Το ρεπορτάζ από την πρώτη αυτή εμφάνιση είναι αληθέστατο, επειδή κατεγράφη  από όλους τους “μη κυβερνητικούς” ρεπόρτερ που ήσαν παρόντες. 

Ο πρωθυπουργός πήγε να επιθεωρήσει τα έργα αποκατάστασης της διώρυγας του Ισθμού που είναι κλειστή λόγω κατολισθήσεων και ρώτησε του τεχνικούς “πότε θα κλείσει η διώρυγα;” Δεν το είπε αυτό επειδή είναι τόσον πολύ μικρόνους, ούτε επειδή ήταν αφηρημένος. Το είπε  επειδή ήταν ένας άνθρωπος σε ψυχικό σοκ πανικού. Και στον πανικό, χωρίς να το θέλεις,  χάνεις την ομαλή λειτουργία του εγκεφάλου, άρα μπερδεύεις τα λόγια σου. Κατανόησε ότι τα αφεντικά του τον “τελειώνουν”!   

Ας εξετάσουμε τώρα πώς ο Δένδιας κατάφερε και μίλησε  εξαιρετικά έξυπνα, κρατώντας μια λεπτότατη ισορροπία.  Αντιτάχθηκε στα λεγόμενα του Τσαβούσογλου μέχρι σημείου  πολλοί Έλληνες να πουν: “μπράβο Δένδια!”  Αλλά όχι σε σημείο  να βλάψει τους σχεδιασμούς του συστήματος για ολοσχερή υποχώρηση της Ελλάδος στις διεκδικήσεις της Τουρκίας σε αυτήν τη φάση του επεκτατισμού της. Φυσικά όλο αυτό ήταν καλά μελετημένο  από τους “ανωτέρους” του στο  παγκόσμιο σύστημα. Ίσως και σε συνεργασία συστήματος-Ερντογάν του τύπου “ας παιχτεί μια σύντομη  θεατρική παράσταση, για να έχουμε και πάλι “δικό μας” πρωθυπουργό στην Ελλάδα”. 

Αδέρφια Έλληνες, αν πέσουμε στην παγίδα ότι γνωστοί  συστημάνθρωποι μέχρι το κόκκαλο, μπορούν να μεταβληθούν εν μιά στιγμή σε πατριώτες επειδή ψέλλισαν λίγα λόγια παραπάνω από τα συνήθως αναμενόμενα…           αν πειστούμε, όπως πάντα,  στην ψευδή πραγματικότητα που μας εμφανίζει το σύστημα,  συνεπικουρούμενο από “πατριώτες” -ειδικά στα μμε- που θα επαναλαμβάνουν συνεχώς “Είδες ο Δένδιας, έβαλε τους Τούρκους στη θέση τους!” Έχω την αίσθηση ότι τους έστειλε το μήνυμα : στηρίξτε το “νέο αστέρι” που κατασκευάζουμε, γιατί η ΝΔ καταρρέει κι εμείς όλοι, σύστημα και φιλοσυστημικοί, μαζί της”…   

Αν παραδώσουμε την επόμενη εξουσία μετά τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη και πάλι στο σύστημα,  τότε η Ελλάδα θα διαλυθεί ως αυθύπαρκτη γεωπολιτική οντότητα  και εμείς όλοι θα γίνουμε δούλοι “μετά σφαγίδος και υπογραφής”. 

Κι αν καταφέρει το σύστημα να ικανοποιήσει “αναίμακτα” αυτές τις διεκδικήσεις της Τουρκίας μέσω του πολιτικού  σιναφιού που είναι απόλυτο  υποχείριό  του και αυτό  λόγω  νωθρότητας, αδιαφορίας, αλλά και φόβου για την υγεία τους, των περισσοτέρων Ελλήνων, τότε θα είναι πολύ εύκολο για το σύστημα και την ευνοουμένη του Τουρκία το επόμενο βήμα: να μεταβάλουν σε  δορυφόρο της Τουρκίας ολόκληρη την Ελλάδα  και τους Έλληνες σε υποτελείς των Τούρκων.  

Εκτός αν μεσολαβήσουν άλλα παγκόσμια γεγονότα που θα αναγκάσουν τους Έλληνες να ξεβολευτούν και να ξυπνήσει μέσα τους η “αρχαία φλόγα” του αγώνα για  Εθνική (άρα και προσωπική) Ελευθερία και  Εθνική (άρα και επί προσώπου) Δικαιοσύνη. Είθε να συμβεί έτσι. 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου,   18 Απριλίου 2021  

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr