ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Τι συμβαίνει τέλος πάντων εκεί στις ΗΠΑ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. - 5 Μαρ 2021 - 10:45

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου. 

Είναι εντυπωσιακό ότι το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο στην Ελλάδα δε γνωρίζει, ή προσποιείται ότι δε γνωρίζει, οποία  κοσμογονικά γεγονότα από την πλευρά των αντικαμπαλιστών και οποία  κοσμοδιαλυτικά από την πλευρά των καμπαλιστών (του βαθέως κράτους)  συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Διακαώς θα ήθελε το  εδώ πολιτικο-μιντιακό κατεστημένο να μη συμβαίνουν τα πρώτα. Αλλά επειδή συμβαίνουν και το ξέρει ότι συμβαίνουν, τα θάβει. Άκρα του τάφου σιωπή γύρω απ’ αυτά.   

Ως εκ τούτου, ας τραβήξουμε  ελαφρά  το πέπλο της σιωπής των εδώ “ελίτ” για το τι πραγματικά συμβαίνει στις ΗΠΑ. Δε θα αναφερθώ σε θεωρίες “συνωμοσίας” που περιγράφουν ασύλληπτα για το νου του ανθρώπου εγκλήματα από την καμπαλιστική κλίκα. Θα αναφερθώ μόνον  σε αδιάψευστα δεδομένα όπως δημοσιοποιούνται από έγκυρα δελτία ειδήσεων στις ΗΠΑ και ανάλογα  video.  

Λοιπόν, παρά την άγρια “μετάλλαξη” ψήφων στις τελευταίες προεδρικές εκλογές, παρά τα στημένα επεισόδια στο Καπιτώλιο για να κατηγορηθεί ο Ντ. Τραμπ, γεγονός που αποδεικνύεται από video και μαρτυρίες -προσωπικά είδα σε  live video μία πόρτα του Καπιτωλίου να ανοίγει από μέσα, χωρίς καμία πίεση των “επιτιθέμενων” από έξω,  παρά το ότι το ανώτατο Δικαστήριο αρνήθηκε να εξετάσει πριν την ορκωμοσία Μπάιντεν τα στοιχεία της μείζονος εκλογικής απάτης που συνέλεξαν και κατέθεσαν οι δικηγόροι του Τραμπ, παρά το ότι το αποτέλεσμα ήταν εμφανέστατο, επειδή οι ψηφοφόροι  έδιναν με μέγα πάθος και μέγα πλήθος το παρόν στις ομιλίες του Τραμπ, ενώ ο Μπάιντεν δεν αποτολμούσε τους ανοιχτούς χώρους, αφού οι οπαδοί του δε θα γέμιζαν ούτε ένα μικρό θέατρο… 

Παρ’ όλα αυτά τα αδιαμφισβήτητα, ο Τζο Μπάιντεν  ορκίστηκε 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και υποτίθεται ότι είναι ο νέος πλανητάρχης που θα καθορίσει, ή έστω θα συν-καθορίσει, τις τύχες της ανθρωπότητας για τα επόμενα υπερκρίσιμα χρόνια, που θα χαράξουν την πορεία της σε απρόβλεπτο  βάθος χρόνου. 

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Είναι ο Μπάιντεν ένας πρόεδρος  με πλήρεις εξουσίες και σίγουρη  μπροστά του μια ολόκληρη τετραετία; Ας ρίξουμε  μια σύντομη ματιά στα βέβαια γεγονότα. 

1ον. Η ορκωμοσία του Μπάιντεν δεν έλαβε χώρα “ως είθιστο” , σύμφωνα με το εκ του Συντάγματος Πρωτόκολλο. Αν συγκρίνει κάποιος την τελετή ορκωμοσίας πχ. του Τραμπ με αυτήν του Μπάιντεν θα εκπλαγεί κυριολεκτικά!  

2ον. Οι διάσημοι παρόντες, πρώην πρόεδροι και λοιποί ήσαν κατηφείς σαν να παρευρίσκοντο σε κηδεία και όχι στο ευχάριστο γεγονός ορκωμοσίας “δικού τους” προέδρου.  

3ον. Στον Μπάιντεν δεν διατίθεται το προεδρικό αεροπλάνο AIR-FORCE ONE, ενώ ο Τραμπ πετάει με αυτό ή με ελικόπτερα  του στρατού και με τόση προστασία ως  να ήταν αυτός ο Πρόεδρος.  

4ον. Κατετέθη impeachment (μομφή) εναντίον του ενώπιον του κογκρέσου από τους Δημοκρατικούς για τα γεγονότα στο Καπιτώλιο, σαν να ήταν αυτός ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Και δη κατά παραδοχή και των Δημοκρατικών, που υπέβαλαν τη μομφή, διότι μόνο για έναν εν ενεργεία πρόεδρο μπορεί να κατατεθεί  μομφή, σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Απηλλάγη βέβαια πανηγυρικά. 

5ον. Ο Μπάιντεν δεν έχει εγκατασταθεί στο Λευκό Οίκο, αλλά σε ένα κατά πιστή αντιγραφή  σκηνικό, που έχει στηθεί από την εταιρεία Castle Rock Studios στη μικρή πόλη   Culver City της  Καλιφόρνια, κοντά στο Χόλλυγουντ. Αν αμφιβάλετε μπορείτε να δείτε το video/ρεπορτάζ του Ελληνοαμερικανού δημοσιογράφου κ. Ιωάννου Κουντούρη ΕΔΩ  

 Ωστόσο…. ο Μπάιντεν, ως “πρόεδρος των ΗΠΑ”, υπογράφει  απανωτά εκτελεστικά διατάγματα προσπαθώντας, όσο του είναι δυνατόν, να κατεδαφίσει μέσα στον ενάμιση μήνα της θητείας του ότι “στέρεο” έχτισε ο Τραμπ στα τέσσερα  χρόνια της δικής του. 

Γιατί άραγε βιάζεται τόσο πολύ, εκθέτοντας  απροκάλυπτα τους στόχους του στον “σκεπτόμενο” αμερικανό πολίτη; Ή καλύτερα να θέσουμε ως εξής το ερώτημα: γιατί αυτοί που κινούν  την ψυχονοητικά άρρωστη αυτή μαριονέτα βιάζονται τόσο πολύ; 

Κι αν στον ενάμιση μήνα προεδρίας της μαριονέτας τους προσπαθούν “κάποιοι” (πολύ γνωστοί μας)  να κατεδαφίσουν ό,τι με γνώση, έμπνευση και πατριωτισμό έχτισε ο Τραμπ για τη χώρα του και, κατά όχι αμελητέα  επιρροή, για όλη την ανθρωπότητα, τι έχει να γίνει στους υπόλοιπους 46 και μισό μήνες αυτής της  προεδρίας; 

Όχι απλώς “Μερική” θα καταντήσει η Α-μερική, αλλά στάχτη και μπούρμπερη και μαζί της θα καταρρεύσει κάθε ψήγμα ελευθερίας που ακόμα ενδημεί στην ανθρωπότητα. Οι καμπαλιστές και τα φερεφωνικά πιόνια τους, από τους LOATKI και τους B.L.M. (μόνον οι ζωές των μαύρων μετράνε!) ως την εξωφρενική ιδέα (το σπέρμα για ένα νέο “κίνημα”) που ακούστηκε τελευταία ότι οι λευκοί και τα παιδιά τους είναι εχθρικοί προς τον πλανήτη, γιατί καταναλώνουν πολύ ενέργεια και έτσι συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του. Αυτός  βαίνει προς πολύ ψυχρή περίοδο και οι καμπαλιστές επιμένουν ότι  τείνει προς υπερθέρμανση, γιατί σε αυτόν τον ισχυρισμό βασίζεται μεγάλο μέρος της ατζέντας τους.   

Με αυτήν  την “ιδέα” αλλά και την Β.L.Μ. που τις κυκλοφόρησαν σχετικά  πρόσφατα, γίνεται  στόχος  ολόκληρη η λευκή φυλή. Επάνω που πήγε να ξεπεραστεί ο ρατσισμός των λευκών προς τους μαύρους στις ΗΠΑ, αυτοί τώρα σπέρνουν και καλλιεργούν τον αντίστροφο ρατσισμό. Πώς αλλιώς, θα έστρεφαν τον ένα πολίτη εναντίον του άλλου, κατά το προσφιλές τους “διαίρει και βασίλευε”; Ποιοι; Αυτοί οι μεγάλοι “αντιρατσιστές”, που τάχα  φέρνουν  αντιρατσιστικούς νόμους για να προστατεύσουν τις κοινωνίες από το ρατσισμό! 

Δεν τα βλέπει , άραγε, όλα αυτά ο αμερικανικός λαός και δεν τα νιώθει στο πετσί του; Ασφαλώς!  Πολύ περισσότερο  απ’ όσο  εμείς οι Έλληνες, που δυστυχώς έχουμε χάσει κάθε ικμάδα ψυχικής δύναμης, επειδή στη συντριπτική μας πλειοψηφία χάσαμε κάθε επιθυμία για Ήθος και Αρετή, που είναι οι υγιείς δυνάμεις της ψυχής.  

Και κυρίως τα βλέπει και τα νιώθει το σημαντικό κομμάτι του αμερικανικού λαού, που στην πλειοψηφία τους είναι το πιο πατριωτικό, ως εκ του όρκου τους και ως εκ της φύσεως του καθήκοντος τους που είναι να υπερασπίζονται έναντι πάσης εχθρικής δυνάμεως την πατρίδα τους: οι άνθρωποι των Ε.Δ. των ΗΠΑ ! 

Ας αναρωτηθούμε τώρα ποιος είναι πίσω από αυτόν τον φαινομενικό προεδρικό τραγέλαφο στις ΗΠΑ: άλλος στο “Λευκό Οίκο”, άλλος στο ιπτάμενο “λευκό οίκο” το AIR-FORCE ONE και τα λοιπά που προαναφέρθηκαν. Και τι επιδιώκει;  Πολύ απλά  είναι   οι  Ε.Δ.  και ο ίδιος ο Τραμπ σε άμεση συνεργασία.  Και μαζί τους όσοι φωτεινοί άνθρωποι είναι ταγμένοι να πολεμήσουν τους “κατάμαυρους ελιτάνθρωπους” του πλανήτη μας.  Ώστε : 

1ον. Να αποδοθεί Συνταγματική δικαιοσύνη στον Αμερικανικό λαό  και να ακυρωθεί το αποτέλεσμα των, με θρασύτατο τρόπο, κλεμμένων εκλογών. 

2ον. Να προκηρυχθούν νέες εκλογές  με ένα σύστημα άτρωτο και ακατανίκητο (άμποτε και στην Ελλάδα!) από κάθε προσπάθεια νοθείας. 

3ον. Να αποκατασταθεί ο γνήσιος και αληθής εκλεγμένος πρόεδρος  στην ύπατη εξουσία των ΗΠΑ δηλαδή ο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, αφού θα νικήσει για “τρίτη φορά”, σύμφωνα με πρόσφατη  πρόβλεψη του ίδιου. 

Ο Τραμπ μίλησε  στο  παναμερικανικό συνέδριο των συντηρητικών (CPAC) στο Ορλάντο της Φλώριδας, την Κυριακή 28/2/2021. Κατ’ ουσίαν μίλησε προς ολόκληρο των Αμερικανικό λαό. Η ομιλία του ήταν  αποκαλυπτική και θα την χαρακτήριζα  προεκλογική, για όσους θέλουν να κατανοούν αυτά που ακούνε. 

Είπε: “ Θα νικήσω για τρίτη φορά”!! Τι εννοεί; ότι του ψιθύρισε ο Θεός  πως θα ζει τα επόμενα 8 έως 12 χρόνια;  Τέσσερα  της θητείας Μπάιντεν, τέσσερα  της επόμενης δικής του, αφού τότε θα νικήσει δεύτερη φορά… και άλλα τέσσερα  μέχρι “την τρίτη νίκη του” που… τη δήλωσε από τώρα;  

Όχι βέβαια! Δεν είναι είναι αυτός ο λογαριασμός της τρίτης του νίκης. Κάπου στην ομιλία του αναφέρθηκε σε “νίκη μετά από  τέσσερα χρόνια”. Ήταν υποχρεωμένος να καλύψει τις προθέσεις του πίσω από ένα προπέτασμα καπνού, μέχρι να αποκαλύψει o U.S. ARMY τις δικές του, που  κατ’ ουσίαν είναι κοινές.  

Αλλά ο στρατός δεν είναι πολιτική οντότητα. Έχει υπηρεσιακό σχέδιο, που πρέπει να εξελίσσεται μυστικά και θα μιλήσει “προς τα έξω”, όταν το σχέδιο ολοκληρωθεί με πληρότητα και ασφάλεια για τους κατοίκους των ΗΠΑ και ολόκληρου του πλανήτη.  

Η “άλλη πλευρά” είναι αδίστακτη και οι στρατιωτικοί το γνωρίζουν πολύ καλά. Οι ΗΠΑ και ο πλανήτης ευρίσκονται στο κατώφλι μιας τεράστιας αλλαγής: της μετάβασης της συνολικής Δύναμης από τους σκοτεινούς στους φωτεινούς -για να χρησιμοποιήσω δύο απλούς όρους.  

Για να γίνει η μετάβαση ειρηνικά η ευθύνη του στρατού των ΗΠΑ είναι τεράστια. Σκέπτομαι ότι έτσι θα ξεπλύνουν και τις “αμαρτίες ” που διέπρατταν  ανά τη Γη, υπό την ηγεσία βέβαια καμπαλιστών πολιτικών ηγετών  και καμπαλιστών υπερηγετών, εντολέων  των πρώτων.   

Τέλος, ιδού ο αληθινός λογαριασμός της τρίτης νίκης Τραμπ.  Δεύτερη είναι αυτή της 3ης Νοεμβρίου 2020, η οποία  του εκλάπη αλλά δεν παύει να είναι δική του.  Και τρίτη είναι η νίκη που θα καταγάγει στις εκλογές που θα προκηρυχτούν στη χώρα αυτή. Και έρχονται πολύ σύντομα. Εικάζω, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη, ότι θα προκηρυχτούν τον Απρίλιο και θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο ή Ιούνιο του 2021. 

Ύστερα από όσα είπαμε εδώ δε νομίζω να έχετε αμφιβολία για το ποιος θα τις προκηρύξει. Και με ποια αιτιολογία  και τεκμηρίωση και Συνταγματική ευνομία θα ακυρώσει τις προηγούμενες. Παίζει βέβαια και το σενάριο της ενθρόνισης του Τραμπ στη θέση που “εν δικαίω” του ανήκει άνευ εκλογών, αλλά  δίνω μικρότερες πιθανότητες σε αυτό το ενδεχόμενο, κυρίως λόγω της δήλωσης του  για “τρίτη νίκη”. Ίδωμεν… 

Ας προσευχόμαστε να μην ξεκινήσουν ως τότε οι δαιμονάνθρωποι τον Γ’ Π.Π. που θα φέρει προ τετελεσμένων το “νέο” Πρόεδρο. Γι’ αυτό τα βήματα των φωτεινών ανθρώπων που εμπλέκονται σε αυτόν τον “ακήρυχτο” πόλεμο με τους καμπαλιστές είναι πολύ προσεκτικά.  

Ποτέ ως τώρα ο Τραμπ δεν παρέδωσε το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών στον Μπάιντεν. Το κρατά ο ίδιος, το παρέδωσε στον αρχηγό των Ε.Δ.; Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος. Προσωπικά όμως πιστεύω πως ισχύει το πρώτο. Ο Πρόεδρος Τραμπ, είναι ένας πρώην και ένας , εν αναστολή, νυν Πρόεδρος. Τι πιο φυσικό η  στρατιωτική ηγεσία να έχει εμπιστευθεί σε αυτόν τα πυρηνικά ως πολιτικό και  ενεργό ηγέτη και όχι σε στρατιωτικό επιτελάρχη; 

Αδέρφια Έλληνες, οι σκοτεινοί θα αποτύχουν σε όλα τα σχέδια τους. Να είστε σίγουροι.  Και δεν έχω ιδέα πού θα βρεθούν.  Έχει λεχθεί ότι “κατά  τα έργα  εδώ και η απόσταση  της μεταθανάτιας εξορίας από τη Θεία Παρουσία”!  

Η Γη μας όμως θα συνεχίσει μαζί με εμάς τους υπόλοιπους το συναρπαστικό της ταξίδι προς το Φως του Τριαδικού θεού, που αργά ή γρήγορα θα φωτίσει όλους μας…  αυτούς που επιλέξαμε να πολεμάμε  ενάντια  στις μαύρες πλανητικές δυνάμεις, εντός και εκτός μας, μένοντας ως το τέλος με την πλευρά του Φωτός.   

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr