ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ : Τα γραπτά δεδομένα που φανερώνουν τα πώς και τα γιατί του κορωνοϊού.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. - 3 Νοέ 2020 - 11:58

1.Ο Sars-Cov-2 , η αρχή και η εξέλιξη του.

1α. Τα καταγεγραμμένα -“scripta manent”- δεδομένα. 
Στις 22 Απριλίου 2020 ο γιατρός, συγγραφέας και ερευνητής κ. Γιώργος Ρωμανός,  παρουσίασε σε τηλεοπτική συζήτηση 

πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τους εργαστηριακούς ιούς και τον κορωνοϊό, από ένα αρχείο 480 σελίδων που διατηρεί με δημοσιεύσεις επί του θέματος στα επιστημονικά περιοδικά Nature, Nature Medicine και Science. 
 

Είναι γνωστό ότι οποιαδήποτε επιστημονική έρευνα ή μελέτη δημοσιευτεί σε αυτά παίρνει “σφραγίδα” σοβαρής επιστημονικής ανακοίνωσης και μπαίνει υπό την κρίση της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, αλλά δεν μπορεί να διαψευστεί  το γεγονός της τελέσεως του πειράματος, της έρευνας κτλ.  

Ο ιατρικός όρος για τον περιβόητο κορωνοϊό είναι Sars-Cov-2 και  η γρίπη που προκαλεί ονομάζεται Covid-19. Αν και όλοι οι ιοί που προκαλούν οξύ αναπνευστικό σύνδρομο ονομάζoνται κορωνοϊοί (Sars), εφεξής ο Sars-Cov-2 θα αναφέρεται ως κ/ός ή απλά ιός, χάριν συντομίας. 

Στη συνέντευξη του ο κ. Ρωμανός σταχυολόγησε ορισμένα κρίσιμα άρθρα για το υπό εξέταση θέμα, αναφέροντας και τις ημερομηνίες τους.  Οφείλουμε ευχαριστίες στον κ. Γιώργο Ρωμανό γιατί είχε την πρόνοια ή την αγαθή τύχη να διατηρεί δημοσιεύσεις περί του θέματος, πολύ πριν “κυκλοφορήσει” ο  ιός, άρα αδιάψευστες, εφ’ όσον  μετά την κυκλοφορία του περίσσεψε το ψέμα και η απάτη.  

Όποιος μελετήσει προσεκτικά τα δεδομένα των σταχυολογημένων άρθρων και τις ημερομηνίες τους, θα καταλήξει σε ορισμένα  αδιάψευστα λογικά συμπεράσματα. Τα εκθέτω εδώ, με τη μεγαλύτερη δυνατή συντομία. 

Πρώτον. Ο κ/ός είναι ανθρώπινη “κατασκευή”. Αυτό το δήλωσε πρόσφατα και ο εξέχων Γάλλος ερευνητής ιατρός κ. Louis Montagnier, που πήρε Νόμπελ ιατρικής επειδή  ανακάλυψε και ανέλυσε το γονιδίωμα του ιού HIV που προκαλεί το Aids. Ο Montagnier ανέλυσε κομμάτι από  γονιδίωμα του κ/ού και βρήκε (προς φρίκη όλων των νοημόνων ανθρώπων) ότι περιέχει γονιδιακό τμήμα (τμήμα RNA)  του ιού HIV/Αids! 

Τουτέστιν είναι ένας υβριδικός, χιμαιρικός (=διπλός, όπως η δικέφαλη Χίμαιρα!) ιός, που είναι αδύνατον να εμφανιστεί με αυτογένεση σε έμβιο ον, νυχτερίδα, άνθρωπο κ.α. Είναι όμως δυνατόν όμως να  μεταλλαχθεί κάποιος προϋπάρχον ιός σε βιοεργαστήριο, ώστε να “γεννηθεί” αυτό το υβρίδιο. Αυτή η διαπίστωση είναι δημοσιευμένη επιστημονική ανακοίνωση  του κορυφαίου νομπελίστα γιατρού,   κ. Montagnier.  Και όχι αδημοσίευτες  επιστημονικές ήξεις-αφήξεις (σήμερα έτσι, αύριο αλλιώς!) από “επιστήμονες”  ελάχιστου  ή μηδενικού διεθνούς κύρους  και λόγια  δημοσιογράφων που είναι πληρωμένοι “τελάληδες” των τσιτάτων της εξουσίας.

Δεύτερον. Η εξέλιξη/μετάλλαξη  του ιού αυτού και τα κύρια γεγονότα γύρω από αυτόν, κατά χρονολογική σειρά,   είναι τα εξής:

Το Νοέμβριο του 2015 στο Νature Medicine δημοσιεύτηκε η “κατασκευή” του χιμαιρικού ιού SHCO14, που μπαίνει στα κύτταρα των ανθρωπίνων αεραγωγών και προκαλεί οξύ αναπνευστικό σύνδρομο και εκτιμήθηκε ότι  υπάρχει πανδημικός κίνδυνος. Το in.gr είχε τότε, το 2015, δημοσιεύσει την είδηση!! (https//www.in.gr/2015/11/13/tech/diethnes-peirama-dimioyrgei-epikindyno-io-ergastirioy/)

Όμως, ήδη από τον Οκτώβριο του 2014, το Εθνικό Συμβούλιο Βιοασφάλειας των ΗΠΑ είχε συγκαλέσει συνέδριο στη Βοστώνη για να ερευνηθεί η βιοασφάλεια της χώρας, όσον αφορά τους πειραματισμούς με παθογόνους θανατηφόρους ιούς.  

Στη συνέχεια η Ομοσπονδιακή κυβέρνηση αποδέχτηκε ότι υπήρχαν κενά ασφαλείας στα βιοεργαστήρια (ιολογικά) των ΗΠΑ και επέβαλε μορατόριουμ στη χρηματοδότηση τους.  Άφησε,  ωστόσο, παράθυρο για μεμονωμένες “επιχορηγήσεις”! Aς μη λησμονούμε ότι τότε στις ΗΠΑ είχε την πλήρη εξουσία η νεοταξική κλίκα.

Έτσι, αυτή η παμπόνηρη αλεπού, ο Anthony Fauci (ο γνωστός Τόνυ Φάουτσι), Δ/τής του Εθνικού Ιδρύματος Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων των ΗΠΑ, ενώ από το 2012 είχε ταχθεί υπέρ της παύσεως των βιοπειραμάτων με θανατηφόρους ιούς, το 2014 ενέκρινε επιχορήγηση 3,7 εκ. δολαρίων στο υψίστης ασφαλείας ιολογικό ινστιτούτο της πόλης Γιουχάν, στην Κίνα. Κάνοντας προφανώς χρήση του Νόμου που πάγωνε τη χρηματοδότηση στα βιοεργαστήρια των ΗΠΑ, αλλά επέτρεπε τη χρηματοδότηση άλλων, προφανώς εκτός ΗΠΑ! (Τη χρηματοδότηση αυτή, με υπογραφή Φάουτσι, την ανέφερε δημόσια ο ίδιος ο Τραμπ στις 22/4/ 2020.)

Αυτό το γεγονός μας υποψιάζει βάσιμα ότι οι έρευνες για περαιτέρω εξέλιξη ιού πνευμονίας  SHCO14 συνεχίστηκαν αποκλειστικά στην Κίνα, ενώ είχαν αρχίσει με συνεργασία ΗΠΑ, Κίνας, Ελβετίας, σύμφωνα με  σχετικά επιστημονικά δημοσιεύματα.  

Θα μπορούσε βέβαια στο βιο-εργαστήριο της Γιουχάν να μετεξελίσσεται ο ιός με τη συνεργασία ΗΠΑ-Κίνας.  Από τις αντιδράσεις όμως του Τραμπ έναντι της Κίνας, ουδόλως συνάγεται κάτι τέτοιο. Αν ήταν έτσι, το λιγότερο που είχε να κάνει ο Τραμπ θα ήταν να σιωπά! Εκτός αν υπήρξε μυστική και όχι κρατική συμφωνία μελών της νεοταξικής κλίκας  των ΗΠΑ με την Κίνα. Οπότε φυσικά, δεν είναι δυνατόν ο Τραμπ να  γνωρίζει την τυχόν  μυστική συμφωνία.

Από τα πιο σημαντικά που ανέφερε ο κ. Ρωμανός (στο 21΄:40)  είναι ότι στα αλλεπάλληλα συνέδρια που διεξάγονταν για τη βιοασφάλεια στις ΗΠΑ, ο Π.Ο.Υ. πέρασε διάταξη να εκπροσωπούνται σε αυτά όσοι είχαν “νόμιμα συμφέροντα και προοπτικές”! Και ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να είναι αυτοί παρά τα φαρμακευτικά μεγαθήρια των μεγαλομετόχων Gates, Soros και λοιπών νεοταξιτών. 

Με άλλα λόγια ο ίδιος ο Π.Ο.Υ., εφ’ όσον τους προσκάλεσε στα συνέδρια, άνοιξε την πόρτα να μπουν μέσα στα κρατικά εργαστήρια των βιοπειραμάτων οι νεοταξικοί γύπες.  Ώστε αυτοί  εν συνεχεία, παίρνοντας την τεχνογνωσία, να χρηματοδοτήσουν  άλλα εργαστήρια εκτός ΗΠΑ, πχ. στην Κίνα, την επιθυμητή γι αυτούς μετεξέλιξη του ιού.  Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων για το ρόλο του Π.Ο.Υ., όταν αυτός εκ των γεγονότων αυτο-αποκαλύπτεται; Είναι ολοφάνερα πλήρως ελεγχόμενος από τη νεοταξική κλίκα, που κατέχει “κέντρα επιρροής”  παντού, μιας και αυτό στις ΗΠΑ  όλο και αδυνατίζει,  λόγω του αντι-νεοταξίτη  Τραμπ.

1β. Το λογικά αδιάψευστο συμπέρασμα.

Ακολουθώντας τη λογική αλληλουχία καταγεγραμμένων γεγονότων και το τέρμα τους, τη γνωστή  “πανδημία”,  προκύπτει  ότι: ιδιωτικά τεράστια συμφέροντα νεοταξιτών διεπίστωσαν στα συνέδρια, ή και πιο πριν γι’ αυτό επεδίωξαν την παρουσία τους εκεί, ότι είχαν βρει πολλαπλή (πολλών στόχων) φλέβα “παγκοσμιοποιητικού χρυσού”. Κι όταν σταμάτησε το πολυεθνικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ για εργαστηριακή μετάλλαξη αρχικού ιού SHCO14  , εκείνοι το συνέχισαν στο ιολογικό εργαστήριο της Γιουχάν με συγχρηματοδότηση της Κίνας. Ή, με αποκλειστικά δική τους χρηματοδότηση, αλλά   με τη σημαντική επιχορήγηση που υπέγραψε ο Φάουτσι  των 3,7 εκατ. δολαρίων. 

Τα τωρινά “έργα και ημέρες” του Bill Gates (και Σία) τα διαλαλούν όλα αυτά “σε παγκόσμια ακρόαση”. Όλη αυτή η αδίστακτη κλίκα, στην ηγετική κορυφή της οποίας βρίσκεται και ο Gates , κατασκευάζει θάνατο και μετά δίνει “λύση” προσφέροντας κι άλλο θάνατο με τα θανατηφόρα και “μετα/ανθρωπικά” εμβόλια της! Και συσσωρεύει πακτωλούς χρημάτων τόσων ώστε να εξαγοράζει την παγκόσμια εξουσιαστική δομή (και  παρατρεχάμενες “πρόθυμες συνειδήσεις” γύρω από αυτήν), που της είναι αναγκαία για να υποδουλώσει όλη την ανθρωπότητα κάτω από την απάνθρωπη  μπότα της παγκόσμιας δικτατορίας της.  

Το απαίσιο πρόσωπο της οποίας έχει αχνοφανεί οδυνηρά στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία (όχι πως δεν υπήρχε 200 χρόνια τώρα, αλλά πιο συγκαλυμμένα ) και αποκαλύφθηκε πλήρως κατά τη  διακυβέρνηση Μητσοτάκη με τη σύμπραξη όλων των κομμάτων της Βουλής, για να μην πω όλων των κομμάτων (και των “παρα/κομμάτων”!) εκτός Βουλής. Γι αυτό Έλληνα, όπου ακούς τη λέξη κόμμα φεύγε μακριά! Δεν θα σε σώσουν τα κόμματα, μόνο να  σε καταστρέφουν μπορούν. 

Ο πρώτος που έσπευσε να υπακούσει τη νεοταξική κλίκα και πέρασε νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού, πριν καν σκάσει μύτη η “πανδημία” είναι, ο (απ’ ό,τι φαίνεται “ομόδοξος” της),  Κυριάκος Μητσοτάκης.  Δόθηκε δωράκι ή είναι τυφλό όργανο και μέλος της κλίκας; Πολλοί θα πουν: και τα δύο. Άλλοι θα πουν: συνωμοσιολογίες!

2Ποια ήσαν τα ζητούμενα χαρακτηριστικά τού “εν εξελίξει”  ιού;

Ακολουθώντας σταθερά τη λογική αλληλουχία καταγεγραμμένων γεγονότων και το τέρμα τους, την παγκόσμια διασπορά του κ/ού, θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ αφελής για να μη συμπεράνει ότι: όταν πάγωσαν οι έρευνες στις ΗΠΑ, η εξέλιξη του SHCO14 συνεχίστηκε στη Γιουχάν.  

Και τα ιδιωτικά νεοταξικά συμφέροντα που εισχώρησαν, με άδεια του Π.Ο.Υ. στα επιστημονικά συνέδρια των ΗΠΑ,  ποιος θα τα εμπόδιζε στη συνέχεια να είναι οι χρηματοδότες, άρα και οι σχεδιαστές  της εξέλιξης του ιού; Οπότε προκύπτει το ερώτημα: ποια ήσαν τα ζητούμενα από αυτούς  χαρακτηριστικά του εργαστηριακά μεταλλασσόμενου ιού; 

Πρώτον. Τον ήθελαν  ταχείας μετάδοσης. Το χαρακτηριστικό αυτό υπήρχε ως εκ της αρχικής φύσεως του ιού, που, εφ’ όσον είναι ιός  του αναπνευστικού συστήματος, μεταδίδεται εύκολα μέσω της εκπνοής και του βήχα  του νοσούντος.
 

Δεύτερον. Τον ήθελαν μακράς επώασης, (ο χρόνος από τη στιγμή που ο ιός έχει εισέλθει στους πνεύμονες μέχρι να   εκδηλώσει  συμπτώματα). Αυτό  σημαίνει ότι επεδίωκαν όχι μόνον  ταχεία, αλλά και “ύπουλη” μετάδοση. Διότι επί 7 ως 14 μέρες ο φορέας δε γνωρίζει ότι νοσεί και άρα μπορεί δυνητικά να μεταδώσει τον ιό σε δεκάδες άλλους. Πέτυχαν και αυτή τη δεύτερη στόχευση. Αυτά το δεύτερο  χαρακτηριστικό δεν είχε εμφανιστεί μέχρι τώρα σε ιό γρίπης, δηλαδή επώαση ως 14 μέρες!

Τρίτον.  Από το εύρημα του κ. Μοντανιέ προκύπτει το ερώτημα γιατί θέλησαν να βάλουν τμήμα του ιού HIV (Aids) μέσα στη γενετική δομή του κ/ού. Γεγονός που ο κ. Montagnier,  το απέδωσε σε προσπάθεια να φτιάξουν εμβόλιο. Εμβόλιο για ποιον ιό, αφού τον κ/ό δεν τον είχα ακόμα θέσει σε “κυκλοφορία”; (Άλλος ένας   μεγάλος  επιστήμων  δεν μπορεί να διακρίνει τις σκοπιμότητες των σκοτεινών ελίτ) 

Για να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, ας αναρωτηθούμε τι κάνει ο HIV;  Δημιουργεί ανοσοποιητική ανεπάρκεια!  Το τέλειο χαρακτηριστικό, για να είναι ιδιαίτερα θανατηφόρος ο κατασκευασμένος ιός. Και ιός του αναπνευστικού συστήματος και μαζί ιός που  αδρανοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα! Χιμαιρικός (διπλός) ιός, σωστό γέννημα εχιδνών! Από αυτό το “διαβολικό συνδυασμό” συνάγεται, χωρίς καμιά αμφιβολία, ότι επιζητούσαν έναν ιδιαίτερα θανατηφόρο ιό. Αυτόν το στόχο όμως δεν το πέτυχαν. 

Είχε φθάσει η “ώρα μηδέν” που ο κ/ός έπρεπε οπωσδήποτε να  “βγει από το εργαστήριο” προς την ανυποψίαστη ανθρωπότητα. Προφανώς το είχαν προγραμματίσει να συμβεί οπωσδήποτε περίπου ένα χρόνο  πριν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ώστε να έχει το επιθυμητό γι αυτούς αποτέλεσμα στην  εκλογή του νέου Προέδρου .  Έτσι, το εργαστήριο της Γιουχάν  δεν είχε προλάβει ή δεν μπόρεσε να τελειοποιήσει τον  κ/ό, ώστε να γίνει εξαιρετικά θανατηφόρος.  

Το ότι επεδίωκαν έναν ιδιαίτερα θανατηφόρο ιό συνάγεται και από το γεγονός του EVENT 201, που διεξήχθη στις 19 Oκτ. 2019 στη Ν. Υόρκη, με οργάνωση και χρηματοδότηση του  Johns Hopkins Center for Health Security, World Economic Forum and Bill & Melinda Gates Foundation.  Με χρηματοδότηση , λοιπόν, του “κυρίου” Gates,  του  ανθρώπου που δηλώνει δημόσια, μαζί με τους ομοίους του, ότι ο πληθυσμός της γης πρέπει να κατέβει στις 500 χιλιάδες, από 7, 5 δισ. που είναι σήμερα! (Περισσότερα για το EVENT 201 εδώ: https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about ) 

Στο EVENT  201 εκτελέστηκε προσομοίωση πανδημίας που, με μαθηματικές και αλγοριθμικές προβλέψεις, ανέπτυσσε το πώς θα  εξαπλωθεί μια πανδημία που θα μπορούσε να σκοτώσει συνολικά  65 εκ. ανθρώπους. Τα μέτρα που έλαβαν μετά οι κυβερνήσεις που μετέχουν στην παγκοσμιοποιητική κλίκα  είναι προφανές ότι αποφασίστηκαν εκεί.

Και οποία  “σύμπτωσις”!  27 μέρες  μετά το EVENT 201, στις 17 Νοεμ. 2019, εμφανίστηκαν κρούσματα της ασθένειας που προκαλεί ο ιός της γρίπης Covid-19 στην Κίνα, όπως δηλώθηκε επισήμως. Κατ’ ουσίαν όμως  δεν ξέρουμε πότε πραγματικά τέθηκε σε κυκλοφορία!   Νωρίτερα ίσως, αργότερα όχι. Πληροφοριακά ας αναφερθεί ότι, όταν ο ιός χτύπησε τις ΗΠΑ,  συγκεντρώθηκαν υπογραφές μισού εκατ. Αμερικανών που απαιτούν δικαστική έρευνα γι’ αυτήν ακριβώς τη “σύμπτωση”.

Τι ακριβώς έγινε στην Κίνα και γιατί έπρεπε οπωσδήποτε εκεί να “διαφύγει” ο ιός και συγκεκριμένα στη Γιουχάν;  Η Κίνα ήταν το δοκιμαστήριο και ταυτόχρονα το τέλειο “άλλοθι” λόγω της καταβρώμικης αγοράς πτηνών, ζώων, ακόμα και νυχτερίδων  της Γιουχάν, από την οποία τάχα προήλθε ο ιός.  Ενώ, (οποία δεύτερη “σύμπτωσις”!) εκεί στη Γιουχάν ήταν και το  ιολογικό εργαστήριο ύψιστης ασφαλείας, που χρηματοδοτήθηκε με 3,7 εκ. δολάρια “διά χειρός” Φάουτσι!   

Στην Κίνα δοκιμάστηκε ο  διαβόητος πλέον ιός, αν είχε τα “προβλεπόμενα” χαρακτηριστικά, όταν πράγματι προσέβαλε  ανθρώπινο πνεύμονα. Εκεί οι νεοταξίτες είχαν την άνεση και την κάλυψη  να κάνουν ό,τι θέλουν, να καθορίσουν τους όρους του παγκόσμιου “παιχνιδιού” που είχαν προγραμματίσει, επί πραγματικής και όχι πειραματικής  βάσεως.  

Όταν, λοιπόν, οι νεοταξίτες διεπίστωσαν, κατά την δοκιμή στην Κίνα, ότι ο “κατασκευασμένος” ιός δεν ήταν ιδιαίτερα θανατηφόρος  μπήκαν στην περιπέτεια να επιχειρήσουν μια παγκόσμια μπλόφα,  ώστε να έχουν τα ίδια αποτελέσματα πάνω στον ψυχισμό της ανθρωπότητας, ως εάν ο ιός να ήταν άκρως θανατηφόρος. Ας μην έχει κανείς καμία αμφιβολία ότι ο στόχος είναι ο ψυχισμός , η ψυχή της ανθρωπότητας.  

Και οι οικονομικές πιέσεις που υφίστανται οι άνθρωποι, λόγω των μέτρων επιβάλουν οι νεοταξίτες δήθεν για να μας σώσουν από τον κ/ό, την ψυχή μας στοχεύουν. Να τη λυγίσουν, να την κάνουν αυτόβουλη δούλα των αφεντάδων του πλανήτη.

Μέσω διάχυσης τρομερού φόβου στην ανθρωπότητα για ένα δήθεν πολύ θανατηφόρο ιό πέτυχαν  το επιθυμητό γι’ αυτούς αποτέλεσμα: τον  χωρίς αντιδράσεις φυσικό εγκλεισμό της (lock down) και τον εγκλεισμό της αναπνοής και του προσώπου του κάθε ανθρώπου (μάσκα).   Για τους στόχους και τις κρυφές επιδιώξεις του εγκλεισμού και της μάσκας  θα πρέπει να γραφτεί ένα άλλο άρθρο, αν και η προηγούμενη παράγραφος αποκαλύπτει τον τελικό στόχο. 

Ας έχουν πάντως υπ’ όψη τους οι θιασώτες  της μάσκας  ότι, επειδή η μάσκα καταβάλλει το σθένος και το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, κατ’ εξοχήν δε στα παιδιά που δεν έχει ακόμα πλήρως αναπτυχθεί, αν εξαπολυθεί ένα δεύτερο κύμα του κ/ού ισχυρότερο, ή άλλος πιο θανατηφόρος ιός, αυτοί με το αδύνατο πλέον ανοσοποιητικό σύστημα , θα είναι πιο εύκολα θύματα του νέου ιού. Και οι νεοταξίτες θα μειώσουν πράγματι δραματικά τον παγκόσμιο πληθυσμό! 

Είναι μακράν της πραγματικότητας το να νομίζει κάποιος ότι τα εμβόλια  θα επιβληθούν (με ψυχικά βίαιους, σχεδόν θανάσιμους, νομοθετημένους τρόπους), για να κερδίσουν χρήματα οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες των νεοταξιτών. Δε θα πουν όχι και σε αυτά, αλλά δεν είναι ο κύριος στόχος. Χρήματα  έχουν τόσα, όσα για να αγοράσουν όλες τις  χώρες του πλανήτη (το ΑΕΠ και το χρυσάφι τους). 

Ο κύριος στόχος  τους είναι να τους παραδώσει η ανθρωπότητα τον εαυτό της σε αυτόβουλη δουλεία ή σε αυτόβουλη μετάλλαξη ή θάνατο, αποδεχόμενη το εμβόλιο.   Το πρώτο είναι αυτονόητα εξευτελιστικό και οδυνηρό. Ο κίνδυνος από το  δεύτερο απαιτεί κάποια επεξήγηση. Αν παραδώσεις τη ζωή σου αυτοβούλως να την μεταλλάξουν ή να την  θανατώσουν  οι “δαίμονες”, σημαίνει ότι τους έχεις παραδώσει και την ψυχή σου! 

Προσοχή Έλληνες αυτά τα λόγια δε θα τα τα ακούσετε από τους σημερινούς παπάδες όλων των βαθμών. Τρεις-τέσσερις  μιλάνε και φέρονται σωστά από όλο το πλήθος των δήθεν λειτουργών του Ύψιστου  Τριαδικού μας Θεού.

Τα γραπτά δεδομένα που φανερώνουν τα πώς και τα γιατί του κορωνοϊού.  

 

  1. 3.Πώς στήθηκε η καταστροφική παγκόσμια απάτη.Για να πετύχει η μπλόφα χρησιμοποίησαν ιατρικές και στατιστικές απάτες και επίορκους επιστήμονες, ώστε να τρομοκρατήσουν την ανθρωπότητα, ευθύς μετά την εδραίωση του ιού. Μέχρι να “εδραιωθεί” μας έλεγε ο Π.Ο.Υ. και το εδώ φερέφωνο του ο Τσιόδρας ότι ο ιός αυτός είναι εντελώς ακίνδυνος, αφού δε μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο

    Οι τρόποι που οργανώθηκε και εκτελέστηκε αυτή η μπλόφα είναι πλέον τόσο γνωστοί που μόνον θα τους συνοψίσουμε.

    α) Λανθασμένο τεστ για τον ιό. Χρησιμοποιήθηκε το τεστ PCR. (Polymerase Chain Reaction ) Ο Αμερικανός βιοχημικός Cary Molis, όταν το εφηύρε το 1984, είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν είναι κατάλληλο για λοιμώδη νοσήματα και ιούς. Σε αυτά τα νοσήματα δίνει λάθος αποτελέσματα, επειδή ανιχνεύει γενετικό υλικό που αναπτύσσεται από την άμυνα των κυττάρων του ανθρώπου σε οποιαδήποτε ασθένεια ή άλλη τοξική κατάσταση και δεν ανιχνεύει μόνον αυτόν καθ’ αυτόν τον ιό.  

Οπότε το ποσοστό λάθους είναι τεράστιο, μπορεί να αγγίξει το 80/ 90% .  Τοξικές καταστάσεις είναι η ακτινοβολία 5G, το stress, ο δυνατός φόβος κ.α. Με άλλα λόγια αν φοβάσαι πολύ τον ιό και έχεις στρεσ λόγω αυτού του φόβου, μπορείς να εμφανιστείς θετικός στον ιό!! Η πολυπλοκότητα του ανθρωπίνου σώματος μαρτυρεί την  Υπέρτατη Νόηση, που το εξέλιξε σε τέτοιο βαθμό τελειότητας! 

Οι μπλοφαδόροι βρήκαν, λοιπόν,  το απολύτως κατάλληλο τεστ για να “φαίνονται” πολλοί άνθρωποι θετικοί στον ιό, ενώ είχαν άλλη ασθένεια ή… απλώς αντισώματα  από υπερνίκηση κάποιας άλλης, μικρής ή μεγάλη  ασθένειας ακόμα και του κοινού συναχιού! 

Και για ένα ακόμα λόγο είναι πολύ αναξιόπιστο το PCR τεστ. Το θραύσμα RNA,  (υποτίθεται) του ιού, που λαμβάνεται από τον εξεταζόμενο άνθρωπο, πολλαπλασιάζεται κατά τη διάγνωση κάποιες φορές. Οι οδηγίες της Εταιρείας που το κατασκεύασε δίνουν όριο για να είναι σωστό το αποτέλεσμα τις 35 φορές. Είστε σίγουροι ότι οι νεοταξικές κυβερνήσεις και οι βοηθοί τους γιατροί σταματούν τους πολλαπλασιασμούς στους 35, αφού  αν φτάσουν τους 45 όλοι βγαίνει θετικοί στον ιό, ακόμα και μια φέτα γκανέζικης παπάγια ! (Περισσότερα για την παγίδα του προέδρου της Γκάνα στον Π.Ο.Υ. εδώ: https://www.lifo.gr/now/world/281410/papagia-kai-katsika-thetikes-ston-koronoio-orgi-kai-paraitiseis-stin-tan ) 

Αφήστε που… αν να σε “φτιάξουν”  θετικό  στον ιό, σε ονομάζουν ντε και καλά κρούσμα χωρίς να έχεις κανένα σύμπτωμα, δηλαδή καμία αρρώστια, φυσικά ούτε τη  γρίπη  του κ/ού! Και να τα “κρούσματα”  στα ύψη, που τα κραδαίνουν ως νεκροκεφαλές οι  τρομολάγνοι του “γυαλιού”, να ο φόβος, να οι εγκλεισμοί, να οι μάσκες, να η φτώχεια και να οι αρρώστιες από το ψυχικό στρες και τον υποσιτισμό. 
 

β) Υπήρξε και υπάρχει πληθώρα ψευδών γνωματεύσεων για την πραγματική αιτία θανάτου όσων πέθαιναν , ώστε θάνατοι που συνέβαιναν από άλλη αιτία να αποδίδονται στον ιό.  Έμπαινε, λόγου χάριν, κάποιος σε νοσοκομείο με πρόβλημα νεφρών, του έκαναν υποχρεωτικά το PCR τεστ για κ/ό. Και  ασφαλώς έβγαινε θετικό, αφού  είναι ένα  ψευδοτέστ, εντελώς αναξιόπιστο.  Και αν πέθαινε, ανακοίνωναν ότι πέθανε από κ/ό και τον πρόσθεταν στα “θύματα” του κ/ού. Συγκεκριμένα η χρησιμοποιούμενη έκφραση είναι: “απεβίωσε έχοντας βρεθεί θετικός στον κ/ό”. Καθαρή Οργουελιανή γλώσσα!

Στους συγγενείς έδιναν δώρο “ελευθέρας κυκλοφορίας” και τα έξοδα ταφής, αν αποδέχονταν “ασυζητητί” ως αιτία θανάτου τον κ/ό. Ή τους ανέβαλαν απ’ αόριστον την ταφή του συγγενούς τους, αν ζητούσαν νεκροψία για να διαπιστωθεί η αληθής αιτία θανάτου.  Και κανείς, ή ελάχιστοι, δεν αποδέχονταν αυτόν τον βαρύ όρο.

γ) Η Κίνα αρχικά έκρυβε το μέγεθος εξάπλωσης   εντός των ορίων της Γιουχάν. Και ο Π.Ο.Υ. όχι μόνον την κάλυπτε αλλά, ύστερα από “παράκληση” της κινεζικής ηγεσίας, δεν ενημέρωσε έγκαιρα ώστε να κλείσουν άμεσα  μόνον τα σύνορα της Κίνας και να μην χρειαστεί αργότερα το μέτρο του εγκλεισμού σχεδόν για όλη την ανθρωπότητα. Αλλά ήταν έτσι όλα σχεδιασμένα να γίνουν από την παγκόσμια σκοτεινή ελίτ. 

Επί πλέον ο Π.Ο.Υ. τον Ιανουάριο του 2020 ανακοίνωσε παγκόσμια το εγκληματικό ψέμα ότι ο ιός δε μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Και άμεσα, ο κ. Τσιόδρας το αναμετέδωσε στον ελληνικό λαό στις 22 Ιαν. 2020. Επί δύο και πλέον μήνες από τις 17 Νοεμ. 2019 που ξέσπασε (επισήμως) η ασθένεια στην Κίνα, ο Π.Ο.Υ. και τα ανά χώρες  “όργανα” του, παραπλανούσαν την ανθρωπότητα.  

Αυτές οι αποκρύψεις και τα ψέματα εκτόξευσαν τον κ/ό σε όλη τη υφήλιο, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει “φυλακιστεί” μέσα στην περιοχή της Γιουχάν. 
Είναι δυνατόν κάθε λογικός άνθρωπος να δεχτεί ότι ο Π.Ο.Υ. και η Κίνα δε γνώριζαν τα πάντα για τον ιό; Από τις επίσημες επιστημονικές δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά που προαναφέρθηκαν  προκύπτει ότι ασφαλώς γνώριζαν! Είναι, λοιπόν, προφανές ότι “κάποιοι” , ήθελαν την παγκόσμια διασπορά του ιού και πολλούς θανάτους, αληθινούς ή ψεύτικους, ώστε τα “νούμερα” να τρομοκρατούν. 

δ) Τα μέτρα που πάρθηκαν δεν ήταν τα ενδεικνυόμενα σύμφωνα με τις σύγχρονες επιδημιολογικές- στατιστικές μεθόδους, ώστε να μην πληγούν οι οικονομίες χωρών και το θέμα αυτό το έχει εξηγήσει άριστα ο καθηγητής της συγκεκριμένης επιστήμης στο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια, κ. Γ. Ιωαννίδης. Πολύ γνωστές οι θέσεις του σε όσους αναζητούν την αλήθεια για τον κ/ό.

ε) Επιστρατεύτηκαν σε παγκόσμια κλίμακα  επίορκοι, δήθεν κορυφαίοι, γιατροί για να διασπείρουν φόβο και ψέμματα,  που εντελώς φασιστικά και σκοταδιστικά δε δέχονταν (ούτε δέχονται) κανένα διάλογο με πραγματικά κορυφαίους συναδέλφους τους που είχαν αντίθετη άποψη και θέση  από την “αλάνθαστη” δική τους, ως μέγιστοι “Πάπες” της επιστήμης, που (δεν) είναι!    

στ) Στην Ελλάδα, πιθανόν και αλλού, χρηματοδοτήθηκαν ασύστολα τα συστημικά ΜΜΕ.   Τους δόθηκαν 20 εκ. ευρώ(!)  μέσα από την μισοάδεια τσέπη μας,  ώστε να  να φέρουν  σε δαιμονικό παροξυσμό φόβου  τον απλό και ανυποψίαστο Έλληνα. Βέβαια, τα 20 εκ. ευρώ, που λέγεται ότι έφτασαν τα 32 εκ. ευρώ εξασφάλιζαν και κάτι ακόμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, που είναι προφανέστατο: το άνευ αντιλόγου  λιβάνισμα της κυβερνήσεως του. Ούτε ο Μάο ή ο Λένιν να ήταν!

ζ) Target group (στοχοποιημένη ομάδα) του κ/ού, ήρθαν έτσι τα πράγματα λόγω της μη τελειοποιήσεως του ώστε να γίνει εξαιρετικά θανατηφόρος για όλους, να είναι οι  άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα  και οι πάνω από κάποια ηλικία.  Έτσι, ενώ ο ιός δεν είναι ιδιαίτερα θανατηφόρος,  ήρθε βολικότατο στους νεοταξίτες  ότι είχε πολλά θύματα σε αυτές τις πληθυσμιακές ομάδες, ώστε να μπορούν να ανακοινώνουν μεγάλους αριθμούς  θανάτων, ειδικά στην αρχή ! 

4Ο ρόλος της Κίνας.

Η Κίνα είναι μια διπρόσωπη χώρα, ένας Ιανός. Είναι στρατιωτική -και όχι μόνον- σύμμαχος της Ρωσίας, γιατί αυτό είναι το γεωστρατηγικό της συμφέρον στην παρούσα της φάση, αλλά τα οικονομικά της συμφέροντα είναι άρρηκτα συνυφασμένα με τη Δύση ειδικά δε με τη ΝΤΠ και την παγκοσμιοποίηση, γεγονός μόνιμο και όχι ευκαιριακό. Αυτό το γνωρίζει η σκοτεινή ελίτ και συνεργάζεται στενά με την Κίνα προς επιβολή της παγκοσμιοποίησης. 

Είναι τόσο στενοί οι δεσμοί Κίνας-Νεοταξιτών που οι δεύτεροι την έχουν καταστήσει παγκοσμιοποιητικό κέντρο στην Ασία, όπως τη Γερμανία στην Ευρώπη, αφότου πήρε τα ηνία των ΗΠΑ ο Τραμπ και άρχισε γενικευμένο πόλεμο με το εκεί   βαθύ κράτος, αλλά και οικονομικό με την Κίνα. Συνεπώς η Κίνα είναι “απέναντι” στον Τραμπ στον ίδιο βαθμό με τη Νέα Τάξη. 

Στόχος του κ/ού και του χτυπήματος στην παγκόσμια οικονομία που επέφερε,  (και των ΗΠΑ!), ήταν σίγουρα  και ο Πρόεδρος Τραμπ και η μη επανεκλογή του. Αν  οι νεοταξίτες φέρουν στην Προεδρία τον δικό τους υποψήφιο, με το ξεζούμισμα των λαών που ήδη διαφαίνεται,  γρήγορα θα ανατάξουν ( “επανακινήσουν”!) την παγκόσμια οικονομία προς όφελος τους και θα βγάλουν σε βάρος των λαών, βάρος μόνιμο και διαρκές, όσα έχασαν κατά τα (συγκριτικά σύντομα) διαστήματα των lock down. 

Η παγκόσμια κατάσταση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αν τυχόν χάσει την προεδρία ο Τραμπ, που αποτελεί μεγάλη “ανάσα” για την ανθρωπότητα. Όλοι όσοι κατανοούμε τη σημερινή πραγματικότητα, με τη θετική επιθυμία και σκέψη μας, ας συμβάλουμε στην επανεκλογή του.  

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.
  

Υ.Γ.  Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε αρχές Μαΐου του 2020  με τίτλο:  “Κορωνοϊός: στο μικροσκόπιο των δεδομένων και της λογικής” και μπορείτε να το δείτε εδώ:https://kostasxan.blogspot.com/2020/05/blog-post_27.html  

Τώρα αφήρεσα τμήματα του αρχικού, επειδή ήταν εξαιρετικά μεγάλο. Όσα κράτησα τα συντόμευσα κατά το δυνατόν  (κάνοντας βέβαια  και μικροπροσθήκες), ώστε να έχει ένα ανεκτό μέγεθος. 

Σας ευχαριστώ αν έχετε την υπομονή να το διαβάσετε όλο, οπότε θα έχετε συμπληρώσει όλο το παζλ των “πώς και  γιατί” του κ/ού.

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr