ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κι άλλη Επίθεση με μαχαίρι κατά ιερέα στο Chornomorsk ( Οδησσός) 25/12/22 και σφαγή ιερέα στη Βίνιτσα 2/3/23. Συμβόλαια θανάτου κατά ιερέων;;

ΔΙΕΘΝΗ. - 3 Ιαν 2023 - 19:23

Δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός η χθεσινή επίθεση με μαχαίρι και σφαγή ιερέα εντός ναού χθες 3/1/23 στη Βίνιτσα στη Δ Ουκρανία. Δαιμονίστηκε το ”ποίμνιο” του Βαρθολομαίου στην Ουκρανία και σε αμόκ σφάζει ιερείς! ή Συμβόλαια θανάτου κατά ιερέων;;Κυνήγι κεφαλών με τιμές μέσω TV! Επίθεση 25/12/22 με μαχαίρι κατά ιερέα στο Chornomorsk ( Οδησσός) και σφαγή ιερέα στη Βίνιτσα 2/3/23.

Στις 25 Δεκεμβρίου, ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν ιερέα στην εκκλησία στο Chornomorsk (πρώην Illichivsk), στην περιοχή της Οδησσού.

«Τα Χριστούγεννα στην εκκλησία, ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στον ιερέα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και προσπάθησε να τον σφάξει, συνελήφθη»..

Ή Δαιμονίστηκε το ”ποίμνιο” του Βαρθολομαίου στην Ουκρανία και σε αμόκ σφάζει ιερείς ή τα άτομα αυτά είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αντί αμοιβής. Συμβόλαια θανάτου στην Εκκλησία;; !

Στην α΄περίπτωση ο επιτιθέμενος έβγαλε μαχαίρι με μακριά λάμα κι επιτέθηκε στον ιερέα αλλά ακινητοποιήθηκε κι εξουδετερώθηκε εγκαίρως από τους παρευρισκόμενους. Γι αυτό στη β΄περίπτωση εντός μιας εβδομάδας επέλεξαν να επιτεθούν σε ιερέα εκτός ακολουθίας αλλά εντός ναού ώστε να είναι σίγουροι για τη σφαγή. Οι 2 επιθέσεις σχετίζονται άμεσα.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΙΕΡΕΩΝ;

Επισκοπή Chernivtsi-Bukovina της UOC:

”Τώρα Βίνιτσα και 10 μέρες πριν, επίθεση με μαχαίρι σε ιερέα στο Chornomorsk…
Οι αρχές κάθε μέρα υποδαυλίζουν μίσος κατά της Εκκλησίας, των ιερέων, των πιστών…
Πόσο πληρώνουν για να κόψουν κόψουν τον λαιμό ενός ιερέα;
Τιμές για ορισμένες υπηρεσίες, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα στην τηλεόραση, σύνδεσμος για το βίντεο:

Tα ελληνικά ΜΜΕ με πολύ καθυστέρηση ανακάλυψαν σήμερα το θέμα σφαγιασμού ιερέα στη Βίνιτσα αλλά το παρουσιάζουν σαν του κοινού ποινικού δικαίου μπήκε κάποιος και τον κάρφωσε αποσιωπούν πως το θύμα ιερέας ανήκει στην διωκόμενη από Φανάρι/ καθεστώς Κιέβου Ορθόδοξη Εκκλησία Ουκρανίας κι αποκρύπτουν βέβαια ότι πριν λίγες μέρες έγινε κι άλλη επίθεση με μαχαίρι κατά ιερέα σε περιοχή της Οδησσού που σημαίνει ότι πρόκειται για συντονισμένες επιθέσεις πολιτικο-θρησκευτικού χαρακτήρα!!!

dimpenews.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr