ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κι αν λίγο κακαρίζουν σε όλα … «Ναι» … ψηφίζουν!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ. - 29 Απρ 2018 - 19:33
Loading...

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Φαντάζομαι πως όλοι ακούσατε ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αρκετοί βουλευτές εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού που έχουν να κάνουν με την δήθεν καθαρή Αυγουστιάτικη έξοδο μας από τα μνημόνια.

Μάλιστα όπως λένε αρκετές «κατευθυνόμενες γλώσσες» …
πολλοί εξ αυτών ως «όψιμοι αντάρτες» (του γνωστού μέρους του σώματος που κάθεται φαρδιά πλατιά στις καρέκλες) ζήτησαν να μην ισχύσουν πριν από τις επερχόμενες εκλογές τα όσα οι ίδιοι ψήφισαν προ καιρού δηλ. τις νέες περικοπές των συντάξεων αλλά και την μείωση του αφορολόγητου.

Με απλά λόγια αυτοί οι «Πανάθλιοι Τύποι» συμμετέχουν για πολλοστή φορά στην γνωστή παράσταση του ΣΥΡΙΖΑ παίζοντας εξαιρετικά το ρόλο τους με απώτερο φυσικά σκοπό να μας υπνωτίσουν σαν τα φίδια μετριάζοντας ή εξαλείφοντας τις αντιδράσεις μας και στο τέλος να μας «δαγκώσουν» για άλλη μία φορά την ώρα της … σχετικής ψηφοφορίας!

Το σίγουρο πλέον είναι ότι στο συγκεκριμένο Κόμμα (για την διατήρηση της εξουσίας και των προνομίων της) υπάρχουν πολλοί «Λαγοί» (οι οποίοι τις κατάλληλες στιγμές αναλαμβάνουν συγκεκριμένες αποστολές αποπροσανατολισμού) αλλά και πολλές πολλές «Κότες» οι οποίες (όταν το απαιτούν οι περιστάσεις και ο ψευτοκόκορας αρχηγός τους) κακαρίζουν με περίσσια βοή μέσα στο

Κομματικό τους κοτέτσι για λόγους εντυπώσεων και όχι ουσίας!

Κακαρίζουν, κακαρίζουν, κακαρίζουν!… αλλά στο τέλος την ώρα της ψηφοφορίας στην Βουλή κάνουν ήσυχα ήσυχα … το αυγουλάκι τους!

Το αυγουλάκι τους που στο τσόφλι πάνω γράφει το γνωστό … «Ναι σε όλα»!

Άι να χαθείτε … Υποκριτές!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter