ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κλείστε τη γέφυρα της Κριμαίας! Το Κίεβο κατέθεσε αγωγή κατά της Ρωσίας στο διεθνές δικαστήριο.

ΔΙΕΘΝΗ. - 22 Μαΐ 2018 - 15:45
Loading...

Η Ουκρανία έχει αποφασίσει να καταθέσει αγωγή κατά της Ρωσίας στο διεθνές δικαστήριο ,για την «παράνομη» κατασκευή της γέφυρας της Κριμαίας,σύμφωνα με δήλωση της εκπροσώπου του Προέδρου της Ουκρανίας στο Verkhovna Rada, της Ιρίνα Lutsenko.

Η ουκρανική έκδοση της UNIAN παραθέτει μέρος της δήλωσης της κας LUTSENKO:

Η αναφορά στο διεθνές δικαστήριο υποβλήθηκε εκ μέρους του Προέδρου της Ουκρανίας Πέτρο

Πόροσνενκο σύμφωνα με τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας. Επιπλέον, η κατασκευή αυτής της γέφυρας καταδικάστηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, τον Καναδά, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος του 2018 η αίτηση θα αρχίσει να εξετάζεται και το 2019 θα υπάρξει «αποτέλεσμα της εξέτασης»

Αυτή δεν είναι η πρώτη έκκληση του Κίεβο προς διάφορες διεθνείς αρχές για την «παρενόχληση» που προκάλεσε στην Ουκρανία η Ρωσία.

Μετά το άνοιγμα της γέφυρας της Κριμαίας στην Ουκρανία άρχισε μια λεκτική υστερία. Κάθε πολιτικός προσπαθεί να μιλήσει για την ανακάλυψή του και να απειλήσει τη Ρωσία. Προτείνονται διάφορες εκδοχές, όπως: «αφαιρέστε» τη γέφυρα, καταστρέψτε τη γέφυρα, κερδίστε χρήματα για τη λειτουργία της γέφυρας. Η κυβέρνηση της Ουκρανίας είπε ότι μόνο οι άμεσες απώλειες στο Κίεβο, λόγω της λειτουργίας της γέφυρας της Κριμαίας, θα ανέλθουν σε 19 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

https://topwar.ru/141892-zakroyte-krymskiy-most-kiev-podal-na-rossiyu-v-mezhdunarodnyy-tribunal.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter