ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ – Oι αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές στη Deir Ezzor σκότωσαν πολλούς ρώσους στρατιωτικούς συμβούλους

ΔΙΕΘΝΗ. - 9 Φεβ 2018 - 20:12
Loading...

Toπικές πηγές από την Ανατολική Συρία ανέφεραν ότι πολλοί ρώσοι στρατιωτικοί σύμβουλοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της αεροπορικής επιδρομής που διευθύνει η Αμερική στ΄ανατολικά της Deir Eizzor.

Τοπικές πηγές δήλωσαν στο ιρανικό πρακτορείο Tasnim ότι 3 δυνάμεις φιλοκυβερνητικές της Hezbollah, πολλές φυλές και πολλοί στρατιωτικοί σύμβουλοι ρώσοι σκοτώθηκαν κατά την αεροπορική αμερικανική επιδρομή στο πεδίο αερίου του Khasham στ΄ανατολικά της Deir Eizzor.(FNA)

Την Τετάρτη τα μαχητικά της διεθνούς συμμαχίας επιτέλεσαν σφοδρούς βομβαρδισμούς στην περιοχή πλούσια σ΄ενέργεια στην ανατολική όχθη του Ευφράτη.

Το ρωσικό Υπ. Άμυνας ανακοίνωσε προηγουμένως ότι ρώσοι στρατιωτικοί δεν βρίσκονταν στην περιοχή στην νατολική όχθη του Ευφράτη που στοχεύθηκε από τους αμερικανούς. Επίσης η αεροπορική βάση της Humeimim στη Δ Συρία που διευθύνεταιο από τη Ρωσία ανακοίνωσε μέσω του κεντρικού της δικτύου ότι η αμερικανική αεροπορική επίθεση κατά θέσεων του συριακού στρατού στην Deir Ezzor στόχευε στην αποσταθεροποίηση της περιοχής.

dimpenews.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter