ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (όποιος μπορεί ας με αντικρούσει επιστημονικά)

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 17 Δεκ 2021 - 21:30
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Βγάζω καντήλες πλέον στην επίκληση της “κοινής λογικής”. Δεν αναφέρομαι μόνον στον οποιονδήποτε κοινό θνητό αλλά κυρίως σε επιστήμονες ακόμα και καθηγητάδες, που λόγω του μορφωτικού τους επιπέδου θα έπρεπε να γνωρίζουν τι είναι η κοινή λογική και να μην σε βρίζουν όταν αποδεικνύεις την ασχετοσύνη τους.

Έχω ήδη αναφερθεί στον όρο AD HOMINEM (www.triklopodia.gr/bas_4-%ce%bf-ad-hominem-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%83/ ), που πλέον έχει αλλάξει επιθετικό προσδιορισμό κι από “φασίστας” έχει εκμοντερνιστεί σε “αρνητής”, “ψεκασμένος”, “ανεμβολίαστος”, “τζαμπατζής”, “δολοφόνος” κι ό,τι άλλο πέρδεται η πρωθυπουργάρα μας κι ο κάθε αλλούτερος μιτροφορίτης. Ενημερωτικά αναφέρω ότι το επίθετο “ναζιστής” ακόμα κρατά στη μόδα.

Ρωτώ λοιπόν καθηγητή πανεπιστημίου :
– Ξέρεις τι είναι κοινή λογική; κι επιτιθέμενος μου λέει άγρια :
– Γιατί ξέρεις εσύ;
– Ξέρω και θα στο αποδείξω αλλά εσένα ρώτησα. Γιατί κάνεις σαν αγράμματος αγροίκος, που ενοχλείται για την αμορφωσιά του.

Ορίστε λοιπόν πες μου!
– Είναι η κοινά αποδεκτή λογική, αυτό που θεωρείται λογικό από τους πολλούς.
– Δηλαδή ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ είναι ο Μητσοτάκουλας; (τον πάτησα στον κάλο τον ζαίο! Μικρή παρένθεση : το να είσαι καθηγητής σε πανεπιστήμιο και να αποδέχεσαι ό,τι χειρότερο έχει περπατήσει επί γης σε δίποδο, για μένα είναι επιστημονικό παράδοξο. Μην παρεξηγηθούν οι ζαίοι, τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ λέω και για τους έτερους (ή εταιρους εκ της εταίρας;) καππαδόκες www.triklopodia.gr/bas_4-%ce%b7-%ce%b1%ce%b7%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bd%ce%b4-%ce%bc-%ce%bb-%ce%bb-%ce%bc-%ce%bc-%ce%bb-%ce%ba%cf%85%ce%b1/ )

Έχασε τα λόγια του κι άρχισε να βρίζει μουρμουρίζοντας, οπότε συνέχισα να τον πατώ στον κάλο :
– Όπως είπες, από τους περισσότερους αποδεκτός και ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ είναι ο Μητσοτάκουλας άρα ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ.
– Μα οι πολλοί είναι ζώα και δεν ξέρουν τι ψηφίζουν, απαντά οργισμένος.
– Οι ίδιοι δεν ψήφιζαν και τον Αλεξούλη σου; Εκεί δεν έπαιζε το “ζώα”; Αν αύριο τα “ζώα” ψηφίσουν πάλι ζαίους θα το αποδεχτείς. Το χάλι σου είναι ότι καμώνεσαι τον καθηγητή και δεν έχεις πάρει μυρωδιά τι είναι επιστήμη. Αν θες να λέγεσαι επιστήμονας, θα πρέπει να μάθεις να ορίζεις τους όρους που χρησιμοποιείς και να είναι πάντα οι ίδιοι αλλιώς δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς. Προς το παρόν είσαι “μιά έτσι και μια γιουβέτσι”. Αυτά διδάσκεις στο πανεπιστήμιο; Γι ατό έχει τα χάλια της η παιδεία!

Συνέχισε να μουρμουράει κι εγώ συνέχισα τις πνευματικές φάπες :
– Λογική ξέρεις τι είναι; φαντάζομαι σαν επιστήμονας θα το διδάχτηκες κάποτε. Μπορείς να το διατυπώσεις;
– … πες εσύ!
– Λογικό είναι ένα συμπέρασμα, σύμφωνο με τους κανόνες λογικής του Αριστοτέλη. Τους ξέρεις;
– Μα τι λες;
– Αν δεν ξέρω πες μου εσύ που νομίζεις ότι ξέρεις. Αλλά πριν που σε ρώτησα δεν ήξερες. Λοιπόν ξέρεις τι είναι λογικη και λογικό;
– Δεν κάνω κουβέντα με “ψεκασμένους” κι “αρνητές”.
Νάτα μας ο AD HOMINEM καθηκητής, που σαν τους άλλους καθηκητάδες του βλακοκουτιού (λέγε TV) θέλουν αποκλειστικά μονόλογο γιατί δεν αντέχουν διάλογο. Μιλούν με όρους, όπως αυτοί τους γουστάρουν και τους τροποποιούν κατά το δοκούν ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ κι αλλάζουν τους ορισμούς της “πανδημίας” (https://kanenazori.com/2021/11/24/katarriptontas_to_afigima_1/ ) ή του “εμβολίου” (https://enromiosini.gr/arthrografia/tragelafos-to-cdc-allaxe/ ), ώστε να επιβάλουν τα δικά τους και να ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ.

Αλλά και για τα λοιπά κάλι δεν έλεγαν και ξέλεγαν; Αρχικά “οι μάσκες δεν βοηθούν” και μετά “φοράτε τη μάσκα ακόμα και στον ύπνο, ακόμα κι αν είστε σε απόσταση 300χλμ από τον κοντινότερο. Δείτε τι μας έλεγε ένα “παληκάρι”, που κάναμε μαύρα μάτια να το ξαναδούμε >
https://www.brighteon.com/3605fba1-3744-4190-84cc-d2e83f2b604a

Αλλά και ο ψάλτης τα ίδια έλεγε, μάλιστα έψελνε το αφήγημα του Π.Ο.Υ. >
https://www.brighteon.com/791f28a1-999d-4c13-a7f2-ea975c9a6c43
(Επιμένει ότι μιλά “επιστημονικά” – σκέψου και να μην μίλαγε…)

Σε αυτές τις μάσκες αναφερόμαστε >
https://www.brighteon.com/02292bd5-ca07-49d7-89f2-1e87066e9f3a

Αργότερα μας έλεγαν ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή, μετά άρχισαν τα ΝΑΖΙα ότι “όλα τα φάρμακα έχουν και παρενέργειες” κι αργότερα μόκο κι όποιος μιλήσει είναι “ψεκασμένος”. Με άλλα λόγια ΦΟΥΛ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. Κι επαναλαμβάνω AD HOMINEM ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

Η Επιστήμη (κι όχι μόνο) απαιτεί κοινούς όρους, ώστε να μπορούμε να συνεννοούμαστε κι όταν λέμε “πατζούρι”, ο άλλος να μην καταλαβαίνει “πατζάρι”. Αυτήν την πανδημία ασυνεννοησίας δημιουργούν οι παγκοσμιοποιητές, ώστε να βρουν την ευκαιρία στο δημιουργούμενο χάος κι ελέγχοντας την εξουσία να επιβάλουν τα δικά τους. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!!!

Γι αυτό πρόσεχε πλέον όταν χρησιμοποιείς τους όρους “κοινή” και “λογική”, ώστε να μην μπερδεύεται με την “κοινή γυναίκα”, αφού ουσιαστικά αυτή την παρανόηση κάνουν οι πάμπολλοι σήμερα και ο κόσμος κατάντησε “οίκος ανοχής” και πνευματικής πέρα από σωματικής. Έτσι και συνεχίσεις ανενδοίαστα να τους χρησιμοποιείς απλά θα αποδεικνύεις ότι ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΛΕΞΟΚΟΥΛΙΑ που κυβερνά, αφού αυτές δέχεται και ψηφίζει ο πολύς κόσμος.

Θυμήσου απλά ότι ο Σωκράτης διαφωνούσε με την γνώμη των πολλών (τι το σκέφτεσαι, όταν το κόμμα σου χάσει αυτό δεν πιστεύεις; – άαααααλο όταν το κόμμα σου είναι εξουσία). Τι ειρωνεία όμως; Διαφωνείς με τον Σωκράτη αλλά συμφωνείς με τον Nietzsche (από τους μεγαλύτερους θαυμαστές των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων και ειδικά του Σωκράτη), που είπε :
“ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ”.

Για την αλήθεια του καθενός μίλησε κι όχι για την γενική Αλήθεια, που έψαχνε ο Σωκράτης. Ο Nietzsche πέθανε δυστυχής και άθεος γιατί δεν βρήκε την Αλήθεια του Κόσμου, που είναι ο Χριστός. ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ NIETZSCHE.

Και μια σύσταση στην πρωθυπουργάρα μας :
“Άκου πρόεδρα! : αν λες ότι δεν μπολιαζόμαστε γιατί είμαστε “ψεκασμένοι”, τότε κόψε τους αεροψεκασμούς για να μπολιαστούμε. ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. Δυστυχώς οι αεροψεκασμοί έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως από τα πλέον αρμόδια χείλη >
https://www.brighteon.com/9e59ad44-6272-4464-b3ff-e76881e21027

Μάλλον θα πρέπει συ να κόψεις τις κακές παρέες, που σε παρασύρουν και γίνεσαι ρεντίκολο των σκυλιών. ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ > https://www.brighteon.com/9b845272-a45b-46b4-bb48-6b4c00fc9d5a
ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ !!!

BAS_4

ΥΓ-Μια που η ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ θα κάνει το μπόλι (www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf/ ), κλίνω κι εγώ στην γραμμή της και επαυξάνω >
https://www.brighteon.com/e7ec7751-aab4-498c-8d57-b13e82778fc3

Η Τρικλοποδιά αλλάζει γραμμή… (ωχ, τι είπα, ελπίζω να μην μας διαγράψει από την κοινοβουλευτική της ομάδα σαν τον Κουρουπλή – Αλιέξη! ερχόμαστε…να γεμίσουμε το κενό)

Ελπίζω να μην με βρίσει πάλι η μάνα μου, η θαυμάστρια του Καραμανλή sr και του Μητσοτάκουλα sr βεβαίως-βεβαίως. Σας παραθέτω μια οικογενειακή φωτογραφία >
https://uploads.disquscdn.com/images/e516b20bb884e6695ed5fce2696c009adee9e42625ad63773f3d1591761cf55c.jpg

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr