ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κομμουνισμός: Η ιδεολογία της «αυτοκαταστροφής». Η ισχυρή Ελλάδα και οι «ΠΡΕΣΠΕΣ» – Μια εξήγηση που δεν έδωσε κανείς!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 29 Ιαν 2019 - 16:30
Loading...

Η Συμφωνία των Πρεσπών, είναι παράλογη.
Έρχεται σε σύγκρουση με την κοινή λογική αλλά και με την Ιστορία. Επίσης ζημιώνει την κυβέρνηση πολιτικά και ενώ η κυβέρνηση το γνωρίζει αυτό, δεν την…ενδιαφέρει.
Παράλογο;

Ναι θα πει κανείς, αλλά είναι έτσι τα πράγματα;

Η κυβέρνηση δεν έκανε πίσω γιατί ΕΠΡΕΠΕ να κυρώσει την Συμφωνία. Το όνειρο της Νέας Τάξης έγινε

πραγματικότητα.

Έτσι και αλλιώς, η Συμφωνία είναι από μόνη της…ΠΑΡΑΔΟΞΗ. Η Ελλάδα είναι ισχυρή σε σχέση με τα…πρώην ΠΛΕΟΝ Σκόπια. Η χώρα μας είναι ισχυρότερη Οικονομικά, Στρατιωτικά και κοινωνικά. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο χώρες με ΤΙΠΟΤΑ.

Οπότε, για πρώτη φορά στην Ιστορία, ο ισχυρός κάνει πίσω για να κερδίσει ο ανίσχυρος. Είναι…μεγαλόψυχη η ελληνική κυβέρνηση;

Κινδυνεύαμε από τον τουρκικό επεκτατισμό στα Βαλκάνια και για αυτό κάναμε την Συμφωνία; Κύριοι και κυρίες, οι Τούρκοι ενώ είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, μας προκαλούν, στα Βαλκάνια θα….κάνουν πίσω; Μόνο και μόνο επειδή κυρώθηκε η Συμφωνία;

Όλη αυτή η Ιστορία, μας θυμίζει την… διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία είχε υπογράψει την καταστροφή της για…. Περιβαλλοντολογικούς λόγους (υποτίθεται και για οικονομικούς). Δικαιολογίες δηλαδή, επειδή δόθηκε η εντολή να τελειώσει το επιτυχημένο Σοβιετικό πείραμα.

Καμία σχέση θα πει κανείς η Σοβιετική Ένωση με την Ελλάδα. Συμφωνούμε, στο ότι δεν μπορούμε συγκρίνουμε το μεγαθήριο, με την Ελλάδα αλλά μπορούμε να πούμε το εξής:

Φαίνεται ότι είναι σύμπτωμα του Κομμουνισμού, η αυτοκαταστροφή για τα «μάτια» της Νέας Τάξης. Ειδικά την Ελλάδα, εδώ και χρόνια την πολεμούν οι πάντες και Οικονομικά και σε θέματα παιδείας και σε θέματα Εθνικά.

Για ποιο λόγο;

Οι Έλληνες υποτίθεται ότι λατρεύουν την ελευθερία και ότι δεν έχουν την νοοτροπία του δούλου.

Αυτό άλλαξε, τουλάχιστον μέσα στην Ελλάδα. Η καθημερινότητα μας δείχνει ακριβώς αυτό το πράγμα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου λοιπόν και η χώρα μας, έφτασε σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή ΙΣΩΣ.

Τα σχόλια δικά σας!!

photo:pexels.com

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter