ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κοντιάδης: Κακούργημα οι πιέσεις και τα ανταλλάγματα σε Τζανερίκο – Να παρέμβει ο εισαγγελέας του ΑΠ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 12 Απρ 2023 - 17:19
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Κοντιάδης: Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι οφείλουν κατά τη γνώμη μου να καταθέσουν έγκληση για συκοφαντική δυσφήμιση και ο κ. Τζανερίκος να αποδείξει τους ισχυρισμούς του

Παρέμβαση από τον Ξ. Κοντιάδη μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερίκου για την προσέγγιση ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα για να τον επηρεάσει να αποκλειστεί το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη από τις εκλογές.
Όπως σημειώνει, πρόκειται «όχι απλώς για αντισυνταγματική παρέμβαση της εκτελεστικής στη δικαστική λειτουργία αλλά για κακουργηματικές πράξεις», καλώντας να επιληφθεί άμεσα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Αναλυτικά, σύμφωνα με τον Ξ. Κοντιάδη:
«Αν είναι ακριβείς οι δηλώσεις του παραιτηθέντος αντιπροέδρου του ΑΠ κ.Τζανερίκου ότι δέχθηκε πιέσεις, με συγκεκριμένα ανταλλάγματα, από τον υπουργό Επικρατείας και άλλο ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο προκειμένου να αποκλείσει το Α’ Τμήμα ΑΠ το κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές, τότε πρόκειται όχι απλώς για αντισυνταγματική παρέμβαση της εκτελεστικής στη δικαστική λειτουργία αλλά για κακουργηματικές πράξεις, άρα πρέπει να επιληφθεί αμέσως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου (άρθ. 167A και 237 Ποινικού Κώδικα).
Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι οφείλουν κατά τη γνώμη μου να καταθέσουν έγκληση για συκοφαντική δυσφήμιση και ο κ. Τζανερίκος να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Είμαι βέβαιος ότι είτε έτσι είτε αλλιώς οι αρμόδιοι εισαγγελείς θα πράξουν τα δέοντα».

www.bankingnews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr