ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Κρεατομηχανή»! Ο Θ.Αργυράκης μιλά για όσα έζησε στο μέτωπο του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας

ΔΙΕΘΝΗ. - 18 Δεκ 2022 - 10:36

Ο Θανάσης Αργυράκης έμπειρος δημοσιογράφος ,πολύπειρος πολεμικός ανταποκριτής, βρέθηκε στη πρώτη γραμμή του μετώπου στην ανατολική Ουκρανία. Οι ανταποκρίσεις του δημοσιεύθηκαν για αρκετές ημέρες στο militaire.gr .

Ο Θανάσης Αργυράκης «περπάτησε» στο μέτωπο, είδε, άκουσε, κατέγραψε, ένιωσε την αγωνία, το φόβο, το μίσος. Μιλά στο militaire.gr για την εμπειρία του. Αν κι έχει καλύψει πολλές πολεμικές συγκρούσεις είναι φανερό ότι τα όσα είδε σε αυτή την αποστολή του προκάλεσαν δέος. «Είναι μια κρεατομηχανή μέσα στην Ευρώπη…Λες και γυρίσαμε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει.

Το οπτικό υλικό είναι δουλειά δική του. Ο Θανάσης Αργυράκης πήγε μόνος του στο μέτωπο με μοναδικό του εφόδιο την δημοσιογραφική του ταυτότητα, που πάντα τιμά.

militaire.grLoading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr