ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ : ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ : φαντασία ή “πραγματικότατο” σενάριο, που ξετινάζει τα πάντα;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. - 22 Μάι 2023 - 20:50
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Όταν η καλπονοθεία πήγε σύννεφο στις ΗΠΑ, η Ελλάδα θα ξεφύγει;

Το θέμα “βρωμάει” και καταθέτω ένα σενάριο, το οποίον έχει ακουστεί παλαιόθεν αλλά ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ.  Δεν λέω ότι επιβεβαιώθηκε, ούτε ότι δεν επιβεβαιώθηκε αλλά απλώς δεν ελέγχθηκε.

Ας δούμε την πορεία καταμετρήσεως των ψήφων :

Έχει καταγγελθεί κατά καιρούς από διάφορα κόμματα, ότι κατά την άθροισιν των αποτελεσμάτων των εκλογικών κέντων γίνεται η “λαθροχειρία”.  ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;

Το θέμα είναι : γιατί δεν ζητούν να συγκρίνουν τα επίσημα αποτελέσματα με επανάθροισιν των υπογεγραμμένων πρακτικών;

Εδώ το απλό σκεπτικό λέει : και τί νομίζεις φιλαράκο (προς εμένα), τόσα κόμματα, που έχουν άμεσον ενδιαφέρον δεν το έκαναν;

ΑΠΑΝΤΩ : και πού το ξέρω; ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

Ξεχάσαμε το ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ του Πάγκαλου;

Όταν σήμερα βοά ο τόπος (πλην των αυτιών των δικαστικών) για τις παρακολουθήσεις των πολιτικών, οι οποίες γίνονται για εκβιασμόν (και ο Τσίπρας το κατήγγειλε), ποιός από το “σύστημα” των δημΙοκρατικών κομμάτων θα το καταγγείλει;  Αν κάποιος κουνηθεί πέραν του δέοντος εκτός των άλλων πάει και φυλακή (πχ Χ.Α), αφού τον έχουν στο χέρι.

ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ ΚΑΤΙ, το οποίον αν δεν βγει θα επαληθεύσει κάτι άλλο :

Σήμερα το πρωί βλέπω την είδησιν «Νομική Ομάδα ΝΙΚΗΣ : Επείγουσα αίτηση αποστολής της αναλυτικής καταμέτρησης εκάστου Εκλογικού Τμήματος» (www.triklopodia.gr/νομική-ομάδα-νικησ-επείγουσα-αίτηση-α/ ).  Ζητά την προαναφερθείσα επανάθροισιν.  Λεγόταν ότι αυτό θα ζητούσε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά θα το τολμήσει ή και αυτή εντός συστήματος;  Θα το τολμήσει άλλος (πχ Βελόπουλος), ώστε έστω και καταϊδρωμένος να αποδείξει ότι δεν είναι συστημικός;  Ποιός έχει την τόλμη να καταδείξει επ’ αυτοφόρω τον Μητσοτάκη κλέπτοντα οπώρας (ψήφους δηλαδή);  Αλλά μετά τι θα πει; ότι δεν το είχα καταλάβει;  Αν δεν είχατε καταλάβει αυτό, πως θα καταλαβαίνατε ότι μας κλέβουν οι ξένοι διαχρονικώς;  Άρα ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΗΞΙΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ;  Μη δούμε να θεσμοθετήσει ο Μητσοτάκης “ακαταδίωκτο” και για τους καλπονοθευτές!

Αν προχωρήσει η ΝΙΚΗ και επαληθευθούν όσα ανέφερα, θα σημαίνει ότι δεν ελεγχόταν από το σύστημα αλλά ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ! (σημειώνω ότι δεν είμαι κολαούζος του συγκεκριμένου κόμματος αλλά αντιθέτως τους έλεγξα, τολμώ να πω καθόλου συνομωσιολογικώς ή υποθετικώς, όπως οι λοιποί αλλά με καθαρώς πνευματικά κριτήρια – www.triklopodia.gr/κυανουσ-ουρανοσ-περί-νικησ-και-νατσιο/ ).

Εν αναμονή λοιπόν να δούμε αν η ΝΙΚΗ είναι πράγματι ΝΙΚΗ ή άπτερος Νίκη ή και “κουλή” Νίκη… (με κομμένα χέρια, ε;;;).  Έχει την μοναδική ευκαιρία να αποδείξει όλους τους άλλους προδότες της λαϊκής βουλήσεως!  Εμπρός λοιπόν Ή ΤΑΝ Ή ΠΕΘΑΝ!

ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΟΜΙΖΩ ΓΛΑΥΚΑ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΙΚΗ;

Προσωπική μου πρόβλεψις ότι αυτό θα οδηγήσει στην πολιτειακήν ανωμαλίαν, αφού θα αποδειχθεί ότι μας ρούφηξαν τις ζωές μας και αλλοίωναν την λαϊκή βούλησιν!  Και αυτό θα οδηγήσει σε κλιμάκωσιν μετά του Αγίου Πνεύματος! (πρόβλεψις, όχι προφητεία)

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;  ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; Τολμούν να κάνουν άλλο δημοψήφισμα ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΟΝ ΒΙΑΣΘΗΚΕ Η ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΙΣ;

Το βρωμερό προδοτικό ψευτορωμέηκο ψοφάει σαν μερμήγκι, που βγάζει φτερά πριν το τέλος του.  Του τονώνεται όχι απλώς η έπαρσις αλλά η οίησις και η Ουράνια “σφαλιάρα” επίκειται καταπελτική.  Αν αργεί είναι γιατί εμείς ακόμα όχι μόνον να διορθωθούμε αλλά και να “πάρουμε χαμπάρι” τι συμβαίνει, οι περισσότεροι δε λόγω εθελοτυφλώσεως, αρνούμενοι να δεχθούν ότι τους δούλευαν ψιλό-γαζί.

Αν κάποιοι είναι δύσπιστοι ας δουν μερικά από τα πολλά, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες :

Σύμφωνα με την απογραφή του 2021 ο Νομός Σερρών έχει μόνιμο πληθυσμό 151.317 , ΦΕΚ Τεύχος Β’ 2802/26.04.2023 και Νόμιμο πληθυσμό (Δημότες) 182.226 ΦΕΚ Τεύχος Β’ 6951/30.12.2022.

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών με ενσωμάτωση στο Νομο Σερρών 94,62 % έχει εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους 212.464.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 40% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ !!!  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;

Ας δούμε την σελίδα του υπουργείου :

Ας δούμε και κάτι ακόμα :

Απογραφή ΕΛΣΤΑΤ: Στα 9.716.889 άτομα ανέρχεται ο πληθυσμός της Ελλάδας

9.813.595 οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους!!!

(ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ;;;)

2.300.000 οι κάτω των 17 ετών!

Απομένουν 7.416.889 βάσει απογραφής! (9.716.889-2.300.000)

Συμμετοχή στις εκλογές 60,92%, 4.518.368 ψηφοφόροι δηλαδή!!! Έλαβαν :

ΝΔ                   2.403.684

ΣΥΡΙΖΑ          1.182.408

ΠΑΣΟΚ             675.273

ΚΚΕ                   425.755

ΕΛ. ΛΥΣΗ         262.306

Λοιποί               942.915

Σύνολο           5.892.341

1.400.000 ανύπαρκτοι ψηφοφόροι!!! (5.892.341-4.518.368)

Μην τρίβετε τα μάτια σας, από έναν στόκο (και στα μαθηματικά) σαν τον πρωθυπουργό μην περιμένετε μεγαλοφυείς τρόπους κλεψίματος παρά μόνον επιπέδου κλεφτοκοτά.  Πιο ψηλά αδυνατεί να πάει.  Πού να ήταν και μπολιασμένος…

CyanUranus

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr