ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ : ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;; Ποιοί, αυτοί ή εμείς;;;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. - 6 Απρ 2023 - 21:00
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Όσο προχωρούν τα δραματικά τεκταινόμενα της “προδοσίας” της Ελλάδος (αλλά και της ανθρωπότητος με το διαρκώς προειδοποιούμενο και επαπειλούμενο πυρηνικόν ολοκαύτωμα του πλανήτη), τόσον πληθαίνουν οι κατηγορίες κατά των κυβερνώντων ότι είναι προδότες και εβραίοι, που παριστάνουν τους Έλληνες από δεκαετιών ή και αιώνων!  Όμως ισχύουν αυτά ή μήπως θέλουμε να τα “βλέπουμε” μέσω του “εγώ” μας;

Η Ελληνική Φιλοσοφία καθόρισε τις έννοιες των λέξεων, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να συνεννοούνται με κοινώς αποδεκτές έννοιες και να μην καταντά η συνεννόησίς τους Πύργος της Βαβέλ ή χάβρα (μια και αναφέρθηκα σε εβραίους).  Σε οποιοδήποτε λοιπόν λεξικό κι αν ανατρέξει κάποιος, ως ερμηνεία της λέξεως θα βρει «προδότης : αυτός που αθετεί όρκον ή ηθικήν αρχήν ή υποχρέωσιν».  Όποιος δεν δεχθεί αυτό, απλώς αυτοτοποθετείται εκτός των πολιτιστικών ορίων, τα οποία έθεσεν ο μοναδικός επί γης πολιτισμός, ο Ελληνικός.  Τουλάχιστον ας εκφράσει τον δικόν του τρόπον συνεννοήσεως των ανθρώπων, έστω και εγωιστικόν.  Ακόμα και αυτή η παραδοχή είναι ένα πολιτιστικό βήμα…

Η άρνησις της προαναφερθείσης εννοίας “προδότης” συνιστά προδοσίαν κατά της Αρχαιοελληνικής Φιλοσοφίας.  Προδίδεις το Αρχαιοελληνικό Πνεύμα, την ίδια στιγμή που κατηγορείς τους άλλους, ως προδότες της Ελλάδος.

Έστω όμως ότι δέχεσαι την ερμηνεία της λέξεως “προδότης”.  Πώς θα κατηγορήσεις τους κυβερνώντες ότι πρόδωσαν την ελληνικότητά τους, όταν αυτοί είτε ορκίσθηκαν αλλού ή έχουν άλλες “ηθικές αρχές” ή υποχρεώσεις;

Ας δούμε κάποια από τα πάμπολλα ιστορικά στοιχεία :

– Να, ξύπνησα εκείνο το πρωί και είπα : «Απόψε Κωσταντή θα πεθάνεις για την Ελλάδα»!

Ποιός πεθαίνει για την Ελλάδα σήμερα;  Ειδικά οι πολιτικοί, που θυσιάζουν την Ελλάδα για την ζωούλα τους, όταν οι ένδοξοι αγωνιστές του 1821 ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Αυτοί ήταν οι επαναστάτες: «Για του Χριστού την Πίστιν την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία»!

Αιωνία σου η Μνήμη, Θεόδωρε! Ο αγώνας σου δεν θα πάει χαμένος. Ο αγώνας συνεχίζεται!

Είναι σαφέστατον ότι οι εκάστοτε κυβερνώντες δεν αποδέχονται τα κελεύσματα και διδάγματα των ενδόξων απελευθερωτών της Ελλάδος, που μπορεί να ήταν όχι απλώς αγράμματοι αλλά “καραγράμματοι”, “άξεστοι”, “απολίτιστοι” και μύρια άλλα ΑΛΛΑ χάριν αυτών είμαστε ελεύθεροι (όσον είμαστε) και όχι μουσλίμια στον 21ον αιώνα.

Επανάληψις (μήτηρ πάσης παιδείας και εμπεδώσεως, συμπληρώνω) :

ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

(και πάλιν συμπληρώνω : όσον ελεύθεροι, μπορούμε να θεωρούμαστε)

Οι εκάστοτε κυβερνώντες ποτέ δεν ασπάστηκαν τα κελεύσματα των Ελλήνων αγωνιστών ούτε ορκίστηκαν εις του Χριστού την Πίστιν την Αγίαν.  Αντιθέτως, φορώντας και το όποιο φέσι ή κιπά, ορκίστηκαν στις μασονικές στοές να μας διαφεντεύουν επιβεβαιώνοντες αυτά που είπε ο ένδοξος μάρτυς (ΜΗ ΑΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ) γέροντας Χριστόφορος Παπουλάκος (επονομαζόμενος Άγιος Κοσμάς του Μοριά, 1780–18Ιαν1861) :

«Είναι ντροπή μας, ένα γένος που με το αίμα του πύργωσε τη λευτεριά του, που περπάτησε τη δύσκολη ανηφοριά, να παραδεχτή πως δεν μπορεί να περπατήσει στον ίσιο δρόμο άμα ειρήνεψε, κι ότι δεν ξέρουμε εμείς να συγυρίσουμε το σπίτι, που με το αίμα μας λευτερώσαμε, αλλά ξέρουν να το συγυρίσουν εκείνοι που δεν πολέμησαν, εκείνοι που δεν πίστευαν στον αγώνα, εκείνοι που πάνε να μας αποκόψουνε από τον Χριστό, και πασχίζουνε να μας ρίξουν στη σκλαβιά άλλων αφεντικών, που’ναι πιο δαιμονισμένοι από τους τούρκους».

https://ibb.co/48rHMcB

Αυτοί λοιπόν, που χαρακτηρίζουμε “προδότες”, είναι συνεπείς στους όρκους και τις “ηθικές αρχές” και υποχρεώσεις που υπηρετούν, υπηρετώντας δαιμονιωδώς το σχέδιό τους!  Άρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

[σημ. αναφέρω το “ηθικές” εντός εισαγωγικών. Πολλοί νομίζουν ότι η ηθική είναι εξ ορισμού καλή.  Απατώνται!  Ας μελετήσουν αυτό ~ https://www.brighteon.com/24db85be-0b72-403c-846e-dbf5bdf089a7 ).

Ας εξετάσουμε την αφεντιά μας, που χαρακτηρίζουμε τους άλλους προδότες.  Πόσον συνεπείς είμαστε στους δικούς μας όρκους, ηθικές αρχές και υποχρεώσεις;  Θα αναρωτηθούν πολλοί, τους αγράμματους αγωνιστές του 1821 θα ακούσουμε;

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην μνημειώδη ομιλία του στην Πνύκα (13 Νοε1838), είπε μεταξύ πολλών “θεοπνεύστων” :

«Εις τον τόπο τούτο, οπού εγώ πατώ σήμερα, επατούσαν και εδημηγορούσαν τον παλαιό καιρό άνδρες σοφοί, και άνδρες με τους οποίους δεν είμαι άξιος να συγκριθώ και ούτε να φθάσω τα ίχνη των. Εγώ επιθυμούσα να σας ιδώ, παιδιά μου, εις την μεγάλη δόξα των προπατόρων μας … Αυτοί διέφεραν από ημάς εις την θρησκείαν, διότι επροσκυνούσαν τες πέτρες και τα ξύλα. Αφού ύστερα ήλθε στον κόσμο ο Χριστός, οι λαοί όλοι επίστευσαν εις το Ευαγγέλιό του, και έπαυσαν να λατρεύουν τα είδωλα. Δεν επήρε μαζί του ούτε σοφούς ούτε προκομμένους, αλλ’ απλούς ανθρώπους, χωρικούς καί ψαράδες, και με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος έμαθαν όλες τες γλώσσες του κόσμου, οι οποίοι, μολονότι όπου και αν έβρισκαν εναντιότητες και οι βασιλείς και οι τύραννοι τους κατέτρεχαν, δεν ημπόρεσε κανένας να τους κάμη τίποτα. Αυτοί εστερέωσαν την πίστιν».

(https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/kolokotronis.pdf )

Αν λοιπόν δεν θέλουμε να διδαχθούμε από τους εν επιγνώσει Αληθείας (αλλά μη θύραθεν παιδείας) αγωνιστές του 1821 ας ανατρέξουμε στους ενδόξους διδάξαντες την θύραθεν παιδεία και με “σπερματικόν λόγον” προγόνους μας, αυτοελεγχόμενοι πόσον τους προδώσαμε.  Ας μελετήσουμε πόσα από τα 147 Δελφικά Παραγγέλματα έχουμε αρνηθεί (http://kokkinoslawfirm.com/wp-content/uploads/2017/12/ΔΕΛΦΙΚΑ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ-ΕΚΔΟΣΗ.pdf ) αλλά και πάμπολλα άλλα όπως :

αλλά και (για τους επιστημονολάγνους κοβιντοπλήκτους) :

Ερωτώ λοιπόν πάλιν : ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Αφού ομιλούμε περί προδοσίας ας δούμε κι αυτό επί της ουσίας της προδοσίας :

Επειδή θα υπάρξουν πολλοί να τοποθετήσουν τον “πολιτισμόν” στην δύσιν, ας ακούσουν κι αυτό :

Η τελευταία αναφορά “προφητεύει” το Νο1 αμάρτημα του Ελληνικού λαού :

http://agiosioannisprodromos.blogspot.com/2017/11/1.html

Ας αναρωτηθούμε λοιπόν : ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ;

Διότι όπως και να το δούμε, αυτοί είναι συνεπείς σε όσα και όποιους “ορκίσθηκαν”.  Το αν θα τους τσούξει ο κ@λος τους αύριο, είναι άλλη υπόθεσις…

ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ;  ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ή ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

«Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης… βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν νά μας σβήσουν τήν Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον… εἶπαν οἱ ἄθρησκοι πού ἐβάλαμεν εἰς τόν σβέρκο μας νά μή μανθάνουν τά παιδιά μᾶς Χριστόν καί Παναγίαν, διότι θά μᾶς παρεξηγήσουν οἱ ἰσχυροί.  Βγῆκαν ἀκόμη νά ‘ποτάξουν τήν Ἐκκλησίαν, διότι ἔχει πολλήν δύναμη και την φοβοῦνται… Ἐμεῖς, μέ σκιάν μας τόν Τίμιον Σταυρόν, ἐπολεμήσαμεν ὁλοῦθε, σέ κάστρα, σέ ντερβένια, σέ μπογάζια καί σέ ταμπούργια.  Αὐτός ὁ Σταυρός μᾶς ἔσωσε. Μᾶς ἔδωσε τήν νίκη καί ἔχασε (ὁδήγησε σέ ἥττα) τόν ἄπιστον Τοῦρκον. Τόση μικρότητα στόν Σταυρό, τόν σωτήρα μας!»

(Στρατηγός Μακρυγιάννης)

Αυτόν τον Σταυρόν που προδίδουμε διαρκώς, αυτόν τον Σταυρόν αποζητούμεν όταν αρπάξουμε έναν καρκίνον. Αν δε χαρισματικώς γιατρευτούμε, το πιθανότερον να Τον ξεχάσουμε πάλιν … ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; Μόνο για την ζωούλα μας ή για την βολή μας και θα ψηφίσουμε τον πλειοδότη των παροχών, που κι αυτά από την τσέπη μας κλεμμένα είναι, αφού παρακρατήσουν τις “προμήθειές τους” οι κάθε λογής κούληδες και ξεκούληδες!
Αυτό δεν είναι απλώς προδοσία αλλά «crimen majestatis» ή ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΟΣ (https://papailiasyfantis.wordpress.com/2021/03/08/crimen-majestatis-3/ )

Έχετε γειά βρυσούλες, ο δυτικός σατανικός πολιτισμός είναι εδώ! :

Καλή Ανάστασιν και Φωτισμόν όλων μας

Cyan Uranus

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr