ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κυανούς Ουρανός : Αυτά για τις προφητείες, τα έλαβες υπ’ όψιν;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. - 11 Μαρ 2022 - 21:23

♦ Μόλις χθες μου κοινοποίησαν το ακόλουθο κείμενον :

«Η Ελλάδα δεν έχει αποθέτες σιτηρών για περιόδους κρίσεων, ότι αποθέματα υπάρχουν είναι αυτά των μύλων. Δεν έχει φυσικά και αυτάρκεια σε παραγωγή μαλακού σίτου και η παραγωγή του τα τελευταία 10 χρόνια έχει μειωθεί 29,5% λόγω μη επιδότησης του προϊόντος. Συζητώντας με παράγοντες της αγοράς τα αποθέματα σε αλεύρι είναι από 20-40 ημέρες. Ήδη βρισκόμαστε περίπου στις 15 ημέρες πολεμικής σύγκρουσης και τίθεται το ερώτημα “για πόσες ημέρες ακόμη θα έχει η χώρα ψωμί;”.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις μάς κατέστησαν μια χώρα αποκλειστικά εξαρτώμενη από τις εισαγωγές, ως τώρα οι εισαγωγές γινόταν από Ρωσία και Ουκρανία, με δεδομένο ότι από Ουκρανία δεν μπορούν λόγω των γεγονότων να γίνουν εισαγωγές, η Ρωσία, η Ουγγαρία, η Μολδαβία, Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Σερβία έχουν απαγορεύσει τις εξαγωγές ώστε να διασφαλίσουν την δική τους διατροφική αυτάρκεια, πού θα βρούμε αλεύρι και με ποιά τιμή;

Το εφιαλτικό της υπόθεσης είναι όχι ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να βρει λύση αλλά ότι πιθανότατα ΔΕΝ τούς ενδιαφέρει να βρουν λύση για τη διατροφή του ελληνικού λαού, αλλά μόνο τούς ενδιαφέρει πώς να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους και να είναι αρεστοί στα αφεντικά τους.»

Η είδησις βεβαίως “τρέχει” εδώ και εβδομάδες στις ειδήσεις αλλά πόσοι δίνουν σημασία; Πολύ γνωστό μου υπεύθυνο άτομο, με ενημέρωσε προ μηνός, ότι στην προσπάθειά του να προμηθευθεί χονδρικής πωλήσεως δημητριακά, ενημερώθηκε ότι οι αποθήκες (όχι μία, πολλές με τις οποίες διαπραγματεύθηκε) έχουν εμπόρευμα περίπου ως το Πάσχα!!!

♦ Όλοι οι γεωστρατηγικοί αναλυτές αλλά και πολλοί στρατιωτικοί, πολιτικοί ή μη, επισημαίνουν κίνδυνον πυρηνικού ολοκαυτώματος και γενικά παγκοσμίου πολέμου, ο οποίος ήδη συντελείται για όσους θέλουν να βλέπουν. Οι περισσότεροι αν και θέλουν να θεωρούνται προοδευτικοί (δεν εννοώ πολιτικώς) και “οραματίζονται” το μέλλον μέσα από τα μάτια του κάθε πιθήκου πολιτικού, αγνοούν παντελώς το παρελθόν. Άνθρωπος που αγνοεί την Ιστορία δεν ξέρει που πατάει. ***

Μου είναι πανεύκολο να αναφέρω παρόμοια παραδείγματα, σαν τα ανωτέρω, σχολιάζοντάς τα όπως παρακάτω. Δεν θα το πράξω, διότι θα χαθεί το νόημα του σχολιασμού.

Λοιπόν, αυτές οι προειδοποιήσεις πόσον ενωρίτερον είχαν γίνει από προφήτες της Ορθοδοξίας; Πόσες δεκαετίες πριν ο Όσιος Παϊσιος προειδοποιούσεν ότι η πείνα θα είναι χειρότερη της Κατοχής; Αλλά και πόσους αιώνες ενωρίτερον ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός τα είχε διατυπώσει, απ’ όπου βεβαίως ο Όσιος Παίσιος τα αναπαρήγαγε, απλά επικαιροποιώντας τα;

Από το 1998-1999 ο μακαριστός γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός, ομιλούσε περί του ερχομένου παγκοσμίου πολέμου με ανατριχιαστικές και ήδη επιβεβαιούμενες λεπτομέρειες, για τον οποίον ασφαλώς είχαν ενημερώσει και οι δύο προαναφερφέντες άγιοι, όπως και πλειάδα άλλων προφητών; Από την προφητείαν του τάφου του Μεγάλου Κωνσταντίνου συμπληρώνομεν 17 αιώνες προφητειών, με λεπτομέρειες όπως ο λαός που αρχίζει από Ρ το όνομά του, πριν καν υπάρξουν ιστορικά οι ρώσοι. Αλλά και για αριστοτεχνικά όπλα αυτού του λαού μίλησαν, τα οποία ήδη επιδεικνύονται εις τα πεδία των μαχών και για τα οποία η διεφθαρμένη άγρια δύση δεν έχει απαντήσεις.

Κάθισε λοιπόν, να αναπαύεσαι εις τα λεγόμενα του κάθε ανώμαλου πολιτικού και κάθε ψεύτη δημοσιογράφου, οι οποίοι πιστεύουν ότι θα τους γλυτώσουν οι πατρόνοι παγκοσμιοποιητές. Αυτοί, που συνεχώς μόνο φόβον ενσπείρουν, ώστε να τους παραδώσεις σώμα και ψυχή και συ προδίδων τις πατρογονικές σου αξίες υποκύπτεις χωρίς μάχη, μόνο και μόνο για να πιείς το καφεδάκι σου “ελεύθερος”. Τι δράμα, να μην αντιλαμβάνεσαι ότι σου έχουν μπήξει το καλαμάκι και σου ρουφούν το αίμα; Να κάνουμε μια αναδρομή τι φόβους σου πέρασαν τα προηγούμενα έτη;

♦ 1960 : δεν θα υπάρχει λάδι σε 10 χρόνια!

♦ 1970 : μία νέα εποχή παγετώνων σε 10 χρόνια!

♦ 1980 : η όξινη βροχή θα καταστρέψει όλες τις καλλιέργειες σε 10 χρόνια!

♦ 1990 : το στρώμα του όζοντος θα καταστραφεί σε 10 χρόνια!

♦ 2000 : τα παγόβουνα θα εξαφανιστούν σε 19 χρόνια!

♦ 2000 : το Y2k (χιλιετία 2000) θα καταστρέψει τα πάντα!

♦ 2001 : ο άνθρακας θα μας σκοτώσει όλους!

♦ 2002 : ο ιός του δυτικού Νείλου θα μας σκοτώσει όλους!

♦ 2003 : ο ιός SARS θα μας σκοτώσει όλους!

♦ 2005 : ο ιός της γρίππης των πτηνών θα μας σκοτώσει όλους!

♦ 2006 : το eColi θα μας σκοτώσει όλους!

♦ 2008 : η οικονομική κρίση θα μας σκοτώσει όλους!

♦ 2009 : ο ιός της γρίππης των χοίρων θα μας σκοτώσει όλους!

♦ 2012 : το ημερολόγιο των Maya θαλήξει και θα πεθάνουμε όλοι!

♦ 2013 : η Β.Κορέα θα ξεκινήσει τον ΓΠ και θα πεθάνουμε όλοι!

♦ 2014 : ο ιός Ebola θα μας σκοτώσει όλους!

♦ 2015 : το ISIS θα μας σκοτώσει όλους!

♦ 2016 : ο ιός Zika θα μας σκοτώσει όλους!

♦ 2018 : η υπερθέμανση του πλανήτη θα μας σκοτώσει όλους!

♦ 2019 : το CO2 θα μαςσκοτώσει όλους!

♦ 2020 : το covid-19 θα μας σκοτώσει όλους!

Αν ζεις ακόμα πιστεύων τους διασπείροντες αυτά, μάλλον είσαι φάντασμα, οπότε μην ανησυχείς! Ξάπλωσε αναπαυτικά στο ανάκλιντρό σου κι απόλαυσε πιθανόν τους εξωγήινους, οι οποίοι επίσης προαναγγέλθησαν και … αναμένονται. Αλλά είναι παντελώς ηλίθια η πίστις, εις τους αιώνιους ψευταράδες, όπως για παράδειγμα ότι θα μετοικήσουμεν εις τον πλανήτη Άρην επειδή η Γη καταστρέφεται! Ποιός την καταστρέφει; Και γιατί δεν είναι οικονομικότερον να την σώσομεν αντί να μετοικήσομεν; Ή να πιστεύεις τον κάθε Bill Gates, ο οποίος αφένός μεν επαγγέλεται την μείωσιν του παγκόσμιου πληθυσμού, αφ’ ετέρου δε υπόσχεται να σου παρατείνει το προσδόκιμον της ζωής σου και νοιάζεται για τους υπερήλικες!

Αν θες να λέγεσαι ειδικά Έλλην, μάθε ότι οι σεισμοί δεν οφείλονται εις την τριβήν των τεκτονικών πλακών αλλά στα κόκκαλα των προγόνων μας, τα οποία τρίζουν. Όταν δε δυναμώσουν οι σεισμικές δονήσεις να είσαι έτοιμος να σε εκμέσει το αιωνιοβαμμένον Ελληνικόν έδαφος! Γιατί δεν αξίζεις το επίθετο Έλλην!

Ας δούμε όμως επιπλέον κάτι :

Ο Χριστός με τους προφήτες του ειδοποίησε πολλαπλά επί μακρόν. Ο ίδιος είχε πει όταν τον ερώτησαν οι μαθητές του για τον χρόνον των προφητευμένων : «9 ὅταν δὲ ἀκούσητε πολέμους καὶ ἀκαταστασίας, μὴ πτοηθῆτε· δεῖ γὰρ ταῦτα γενέσθαι πρῶτον, ἀλλ᾿ οὐκ εὐθέως τὸ τέλος. 10 τότε ἔλεγεν αὐτοῖς· ἐγερθήσεται ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, 11 σεισμοί τε μεγάλοι κατὰ τόπους καὶ λιμοὶ καὶ λοιμοὶ ἔσονται, φόβητρά τε καὶ σημεῖα ἀπ᾿ οὐρανοῦ μεγάλα ἔσται. 12 πρὸ δὲ τούτων πάντων ἐπιβαλοῦσιν ἐφ᾿ ὑμᾶς τὰς χεῖρας αὐτῶν καὶ διώξουσι, παραδιδόντες εἰς συναγωγὰς καὶ φυλακάς, ἀγομένους ἐπὶ βασιλεῖς καὶ ἡγεμόνας ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός μου· 13 ἀποβήσεται δὲ ὑμῖν εἰς μαρτύριον» (Λουκ.κα’9-13).

Δες πόσον χρόνον σου παρέχει, όχι απλά για να ετοιμαστείς υλικά αλλά κυρίως πνευματικά, το οποίον είναι το σημαντικότερον αλλάσυ ακόμα ακούς τους πολιτικούς. Ποιός επιβεβαιώθηκεν ως τώρα, ο Χριστός ή οι πολιτικοί με τους αφέντες τους; Ακόμα τους ακούς; Μάλλον τους υπακούς, ως σκυλάκι σαλονιού! Τελικά το ξεκαθάρισμα θα είναι τρομακτικό, διότι πέραν του ότι αρνείσαι τον Θεόν, τον μόνον επιβεβαιωμένον ως τώρα, αγνοείς και την μακροθυμίαν του, η οποία σου παρέχει τόσον χρόνον αντιδράσεως και διορθώσεως!

Ο Νώε επί 100 χρόνια ήταν συνομωσιολόγος, μετά απλά πραγματιστής. Το πρόβλημα για τους λοιπούς ήταν ότι δεν υπήρχαν πλέον, ώστε να το αναγνωρίσουν. Πρόσεχε λοιπόν διότι υπάρχει και επιπλέον κίνδυνος, συμφώνως των προειδοποιήσεων του Χριστού : «ὑποκριταί, τὸ μὲν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;». (Ματθ.ις’3) Θα κριθείς και ως υποκριτής!

Γι αυτό ξαναρωτώ :

Αυτά για τις προφητείες τα έλαβες υπ’ όψιν; Τα μόνα επιβεβαιωθέντα είναι ενώ οι φόβοι των άλλων διαψεύσθηκαν. Μήπως Κάποιος σε προστατεύει; αλλά για πόσον ακόμα;;;

*** Προ 4 ετών ολοκλήρωσα μια σειρά video, ερμηνεύουσα την Ιστορία του κόσμου με τον Ορθόδοξον οπτικήν. Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να ερμηνεύσουν ορθώς την Ιστορίαν, αλλά βασίσθηκαν στους αρχιψευταράδες πολιτικούς, είναι μια σύντομη επιλογή διαφορετικής απόψεως, ώστε να υπάρχει πλέον σφαιρική ιστορική άποψις. «Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης» έλεγαν και τηρούσαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. «Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» και σε κάθε video δίνω εις την περιγραφή τον σύνδεσμον του επομένου από τα 13 συνολικά επεισόδια :

Πρόλογος https://www.brighteon.com/97348a08-d0b8-487c-a81c-4586e661864c

Κυανούς Ουρανός

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr