ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κυανούς Ουρανός : Γλόμπε, φάε εσύ τα έντομα – Τρομακτικός κίνδυνος

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. - 7 Σεπ 2022 - 20:36

Αναφέρομαι στον “γλόμπο” Harari, τον προφήτη του Schwab, που έχουν βαλθεί να μας βάλουν να τρώμε έντομα. Επειδή μου έστειλαν ένα μήνυμα, καλό θα είναι το το ελέγξουν κάποιοι ειδικοί, άαααν βεβαίως υπάρχουν πλέον. Το μήνυμα :

«Τα έντομα αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από μια ένωση που ονομάζεται χιτίνη, (Chitin) 1000 φορές πιο ισχυρή από την γλουτένη του σιταριού.

Τα θηλαστικά δεν πρέπει να τρώνε έντομα. Οι άνθρωποι θα υποφέρουν αμέτρητα.

Τα έντομα είναι τροφή για τα πουλιά, τα ερπετά σαύρες και ψάρια. Το πεπτικό σύστημα του ανθρώπου είναι εντελώς διαφορετικό.

Η χιτίνη είναι ένας πολυσακχαρίτης που αρέσει πολύ, στον καρκίνο, στα εντερικά παράσιτα, (στα παράσιτα γενικά) και στους μύκητες.

Η κατανάλωσις εντόμων μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες για τον άνθρωπο, φλεγμονές και αλλεργίες. Η χιτίνη ανιχνεύεται κυρίως στους πνεύμονες ή το έντερο.»

ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ; ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΣΙΡΑΚΙ; ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ;

Δεν χρησιμοποιώ την wikipedia αλλά έστω για κάποια βασικά : https://el.wikipedia.org/wiki/Χιτίνη

Οι ειδικοί ιατροί αποτελούν πλέον εξαφανισμένον είδος και οι επί της διατροφής ειδικοί μάλλον ασχολούνται με το τι θα φάει η κάθε Μενεγάκη. Πολλοί βεβαίως έχουν “μπολιαστεί” με τρομακτική αναισθησία απέναντι στο λειτούργημά τους.

Ας υπάρξει λοιπόν κάποιος “ευαίσθητος”, ώστε να ερευνήσουμε μετά για κάποιον ευαίσθητον εισαγγελέα!

Προ δύο ετών και βάλε, αναφερόμουν στην μασκοφορούσα και μασκοφορεμένη σύγχρονη ιατρική www.triklopodia.gr/η-μασκοφορουσα-και-μασκοφορεμενη-συ

Κυανούς Ουρανός

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr