ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κυανούς Ουρανός : Πως και γιατί θα επιτεθεί η Τουρκιά στην Κρήτη

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. - 20 Ιούν 2022 - 21:21

Είναι γεγονός ότι η αντιμετώπισις των προφητειών από τους περισσοτέρους είναι κοντόφθαλμη και κυρίως εγωιστική, μόνον με το τι οι ίδιοι αντιλαμβάνονται αφού έχουν ανάγει το εγώ τους ως κοινή λογική. Έχω πολλαπλώς αναπτύξει τον λόγον υπάρξεως των προφητειών (https://oimos-athina.blogspot.com/2019/12/blog-post_8.html ) αλλά δυστυχώς οι πολλοί είναι κολλημένοι με το τι τους φαίνεται.

Όσον προχωρούμε προς την κορύφωσιν των προφητευθέντων, βλέπουμε τους διαφόρους γεωστρατηγικούς αναλυτ(αρ)άδες να συγκλίνουν προς τα διαρκώς επιβεβαιούμενα προφητευθέντα των Ορθοδόξων Αγίων και γερόντων, όμως κανείς από αυτούς δεν κάνει μνεία των προρρηθέντων, τα οποία όταν ελέχθησαν ήταν αδύνατον κατά διάνοιαν να προβλεφθούν λογικώς.

Παράδειγμα, όταν προ 16 αιώνων ομιλούσαν για το έθνος, του οποίου το όνομα θα αρχίζει από το 17ο γράμμα του αλφαβήτου (το Ρ), οι ρώσοι ούτε που υπήρχαν ως έθνος. Ή όταν ο Πατροκοσμάς ομιλούσε περί σιδερένιων πουλιών ούτε καν υπήρχεν η σκέψις περί αεροπλάνων. Ή πάλιν πως να ερμηνευθεί η διένεξις περί υδρογονανθράκων, όταν δεν απασχολούσε κανέναν η ενέργεια όταν ελέγοντο οι προφητείες.

Έχει αναφερθεί κατά κόρον ότι η Κύπρος θα απελευθερωθεί ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ, όταν η τουρκιά θα αποσύρει τα στρατεύματά της, προκειμένου να τροφοδοτήσει τα πολλαπλά πολεμικά μέτωπα, τα οποία θα έχει ανοίξει (ή θα της έχουν ανοίξει). Απλούστατο να το καταλάβει κάποιος αλλά πόσοι αφήνουν ελεύθερον τον νου τους, ώστε να το αντιληφθούν;

Ίσως σας μπέρδεψα, για Κρήτη γράφει ο τίτλος και την Κύπρον ανέφερα, όχι όμως τυχαίως. Ο εμμένων λογικώς θα πει “μα τι λέτε τώρα, επίθεσις εις την Κρήτην, έχετε μυαλό να το ισχυρίζεστε;”. Βεβαίως εδώ υπάρχει πολύ λογική αφού οι τουρκαλάδες δεν τολμούν ούτε το Καστελόριζο να πειράξουν, αν και όπως ισχυρίζονται φθάνουν κολυμπώντας. (Αλήθεια έμαθαν να κολυμπούν, διότι μέχρι πριν 20 χρόνια οι ναύτες δεν γνώριζαν κολύμβησιν). Είναι δεδομένον ότι η Ελλάς έχει την προδοτικότερην ηγεσίαν από καταβολής κόσμου και παρόλον αυτό οι “χεσμένοι” τουρκαλάδες ούτε έτσι δεν επιτίθενται, πού να ορμήξουν κατά της Κρήτης;

Όμως υπάρχει υπάρχει μια δυνατότητα εντελώς “λογική” :

Εις την δυτική Λιβύην ευρίσκονται τουρκικά κατοχικά εμπειροπόλεμα στρατεύματα, τα οποία θα χρειασθεί η τουρκιά για τα πάμπολλα ανοικτά πολεμικά μέτωπα, όπως θα χρειασθεί και τα κατοχικά μη εμπειροπόλεμα στρατεύματα της Κύπρου (δια τούτο και η προαναφορά μου εις την Κύπρον). Ας υποθέσουμεν τότε ότι αυτά τα στρατεύματα πλέοντα από Λιβύην προς τουρκιά, νοτίως της Κρήτης, μαθαίνουν την απόλυτον (πυρηνικήν) ισοπέδωσιν της τουρκιάς από την Ρωσία (7-9 ημέρες έχει προρρηθεί) και μη έχοντα άλλην λύσιν κάνουν το απονενοημένον διάβημα αποβάσεως εις την νότιον Κρήτη… μαύρο φίδι, που τους έφαγε…

Προς άρσιν παρεξηγήσεων όσα ανέφερα δεν είναι προφητεία αλλά απλώς μία “λογική” εκτίμησις των γεωστρατηγικών δεδομένων βάσει των σημερινών καταστάσεων, αγνώστων την εποχήν των προρρηθέντων. Ο μόνος γνώστης αυτών ήταν, είναι και θα είναι ο Παντογνώστης, ο οποίος “λέει στο αυτάκι” των προφητών τί μέλλει γενέσθαι και ο προφήτης μας τα λέει. Δια τούτο και έχει λεχθεί ότι “οι εφημερίδες του μέλλοντος, είναι οι ρήσεις των προφητών”, αλλά ποιός ακούει; Τι λες τώρα, ποιός θεός, αυτός ο κακός παλαιοδιαθηκικός θεός, που έπνιξε την γη με τον κατακλυσμόν; Όταν βουλιάξει η Αμερική και μείνει Μερική (κι όχι μόνον η Αμερική), τα λέμε, όσοι έχουμε απομείνει και θα διαπιστώσουμε ότι ο Παλαιοδιαθηκικός Θεός ήταν πάντοτε ο ίδιος μέχρι σήμερα (https://oimos-athina.blogspot.com/2021/09/blog-post_631.html ) αλλά “τα μυαλά μας στα κάγκελα”! Διότι οι περισσότεροι με το εγώ μας σκεπτόμαστε κι όχι βασιζόμενοι εις την Θείαν Πρόνοιαν και Αγάπην.

Αγάπη δε, δεν είναι η αγάπη του κρεβατιού ή κάποιων μητέρων (www.triklopodia.gr/κυανουσ-ουρανοσ-ζωοδοχοσ-πηγη-ή-φονισ-2/ ) αλλά η φροντίδα του Θεού για την Αιώνιον Ζωήν.

Κυανούς Ουρανός

(cyanuranus@post.com )

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr