ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 18 Σεπ 2019 - 23:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Όποιος πει ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα δεν έκανε τίποτε η ελάχιστα λέει ψέματα και κρύβει υποκρισία.

1. Μείωση ΕΝΦΙΑ . Είχε ψηφισθεί από το 2018 με προοπτική να εφαρμοσθεί το 2019 και όχι για τους Ισχυρούς και τους έχοντες και κατέχοντες αλλά για τον πολύ λαό , ο Κ Μητσοτάκης έβαλε μέσα και τους Ισχυρούς και την Ολιγαρχία με αποτέλεσμα οι μικροί να έχουν έκπτωση από 100 – 200 ε και οι μεγάλοι πολύ μεγάλη.

2. Αποπληρωμή δανείων ΔΝΤ . Είχε ανοίξει ο δρόμος για την αποπληρωμή τους από τον Κ Τσακαλώτο αλλά λόγω εκλογών έγινε εφικτό τώρα . Προς τι λοιπόν η απορία του κ Σταικούρα ?

3. Χαμηλά Πλεονάσματα . Είχε δρομολογηθεί από πριν αλλά η παρούσα κυβέρνηση λόγω φοροαπαλλαγών στους Ισχυρούς την πάει πίσω κατά 2 χρόνια.

4.Συμφωνία Πρεσπών . Δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι 100% συμφέρουσα , αλλά η παρούσα κυβέρνηση κατηγόρησε την προηγούμενη και τώρα όχι μόνον την υιοθέτησε αλλά και την σέβεται απολύτως . Ψέμα – Υποκρισία και πατριδοκαπηλία.

5. Μεταναστευτικό . Δεν χρειάζεται να θυμηθούμε τι έλεγε σαν αντιπολίτευση τώρα βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο και μάλιστα με τις ευλογίες της Ε.Ε ο αριθμός αυξάνεται δραματικά και λαμβάνει μέτρα που είναι προς το χειρότερο για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό.

6. Σχέσεις με την Τουρκία . Στην πρόσφατη συνάντηση με τον Κύπριο όχι μόνον δεν έκανε λόγω για Α.Ο.Ζ αλλά έβγαλε μπροστά τους λαγούς και άρχισαν να λένε για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.

7. Ιθαγένεια – Θρήσκευμα . Κακό μέτρο να μην αναγράφεται στους τίτλους σπουδών αλλά το επέβαλε με διάταγμα η Κ Κεραμέως αντί να προσφύγει για να το καταργήσει.

8. Εκπαιδευτικοί . Βγήκε με τυμπανοκρουσίες και είπε ότι έκανε 20.000 προσλήψεις , αλλά δεν μας είπε ότι ότι οι 16.000 ήταν για πρωτοβάθμια εκπαίδευση , ενώ για την δευτεροβάθμια τα κενά είναι πάνω από 50%.

9. Προεδρικά Διατάγματα . Ότι επέβαλαν οι ισχυροί , Ο ΣΕΒ αμέσως τα έκανε νόμους χωρίς δεύτερη κουβέντα.

10. GOLDEN BOIS . Έβαλε στην κυβέρνηση ανθρώπους που έχουν σχέση με επιχειρήσεις – μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και ανθρώπους που προέρχονται μέσα από το κεφάλαιο , τι πρέπει να περιμένει από αυτούς ο λαός ? απολύτως τίποτε αυτοί λειτουργούν μόνον για τα συμφέροντά τους χωρίς να υπολογίζουν τίποτε άλλο εκτός από το χρήμα διότι αυτό είναι ο θεός τους.

11. Εργατικοί Νόμοι . κατάργησε εργατικούς νόμους και τους έκανε όπως ακριβώς ήθελε Ο ΣΕΒ και λοιποί ισχυροί.

12. Σεβασμός στην πατρίδα . Τι μεγαλύτερη απαξίωσε από αυτή που έκανε Ο Πρωθυπουργός όταν έπαιζε Ο Εθνικός Ύμνος στην Γερμανία και αυτός για δείξει υποταγή στην Μέρκελ ήτανε καθιστός στην Καρέκλα ?

13.Εθνικά Θέματα . Άκουσε κανείς κουβέντα μέχρι τώρα από τα χείλη του Πρωθυπουργού τίποτε για τα Εθνικά Θέματα ? απολύτως τίποτε αερολογίες και γενικότητες και υποβάθμιση του Υπουργού των Εξωτερικών , και όχι μόνον αυτά αλλά προωθεί και την συνεκμετάλευση των ενεργειακών με τους Τούρκους , και με την πολιτική του στους μετανάστες δημιουργεί μείζον θέμα ασφάλειας για την ίδια του την χώρα.

14 . Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα άνθρωποι που είχαν μπλεξίματα με την δικαιοσύνη να απαλλάσσονται και όχι μόνον αυτό αλλά και να λαμβάνουν και θέσεις στα Υπουργεία.

15 . Διορισμοί ανθρώπων σε θέσεις προέδρων – γενικών Γραμματέων που στο προηγούμενο διάστημα είχαν κατηγορηθεί από τον Κ Μητσοτάκη , αλλά άνθρωποι οι οποίοι δεν πληρούσαν τους όρους να καταλαμβάνουν θέσεις υψηλόβαθμες , και άνθρωποι που όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν προωθήσει την φτώχεια του Ελληνικού λαού και μάλιστα από χώρους αυστηρά κομματικούς.
Σίγουρα αγαπητές Ελληνίδες και Έλληνες ακόμη δεν έχουμε δει όλο το έργο ποιος ξέρει ακόμη τι μας επιφυλάσσεσαι η συνέχεια , γι’ αυτό ας είμαστε έτοιμοι για το κάθε τι.

Υ.Γ.
Πολύ φοβάμαι ότι λόγω της προώθησης συμφωνιών με την Τουρκία μας οδηγήσει σε εκλογές με το δίλημμα πόλεμος η συνεκμετάλευση των ενεργειακών Βέβαια ποιος ξέρει με τι μανδύα θα κάνει την περιέλιξη ?

Πόπη Ζώη

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…