ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κυνηγός εξωγήινων κάνει λόγο για «παγκόσμιες αποκαλύψεις σύντομα» σχετικά με τη Σελήνη – Μας προετοιμάζουν για κάτι; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 23 Αυγ 2020 - 18:41
Η Σελήνη έχει εξωγήινο διαστημόπλοιο και εξωγήινη βάση για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, λέει ο Σκοτ Γουόρινγκ, διάσημος κυνηγός εξωγήινων.

«Η δομή έχει έξυπνο σχεδιασμό και πολλές γωνίες, λαμπερές μεταλλικές επιφάνειες, που πιστεύω ότι είναι παράθυρα» αναφέρει ο ερευνητής.

«Η ανακάλυψη που έκανα βρίσκεται σε κρατήρα, τον Κορόλεφ Χ. Ο συγκεκριμένος κρατήρας έχει διάμετρο μεγαλύτερη των 25 χλμ» εξηγεί ο Γουόρινγκ, στο μπλογκ του, ET Database, σύμφωνα με το Sputniknews.

Και συνέχισε:

«Με τον ίδιο τρόπο που έγινε με τον COVID-19, γιατί το κοινό ποτέ δεν πίστευε ότι τέτοια πανδημία θα ήταν ποτέ πιθανή, αλλά πλέον η ανθρωπότητα άλλαξε την στάση της πολύ γρήγορα. Έτσι θα γίνει και με την αποκάλυψη των εξωγήινων, αλλά δεν θα σκοτώσει ανθρώπους ούτε θα τους φοβίσει τόσο πολύ».

(φωτο:video screenshot)

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr