ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ – ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ. - 4 Απρ 2021 - 20:33
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Φωτογραφία : tvorini-gr.blogspot.com

Είναι γενική διαπίστωση ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα αρκετοί ανθέλληνες πολιτικοί με τις πολιτικές συμπεριφορές που ακολουθούν οδηγούν την Ελλάδα σε αδιέξοδα, σε επικίνδυνες καταστάσεις, σε προδοσία της ίδιας τους της Πατρίδας. Ενώ δίνουν ιερό όρκο ενώπιον του Θεού και του λαού ότι θα υπερασπιστούν την Εθνική κυριαρχία της Πατρίδας με όλες τους τις δυνάμεις, πράττουν το αντίθετο δυστυχώς και παραμένουν σε κούφια λόγια.

Ο Ελληνισμός κάποτε πολεμούσε ενωμένος τους ξένους κατακτητές για να επιτευχθεί Ελευθερία και Δημοκρατία, ενώ αντιθέτως σήμερα δυστυχώς λόγω των παράλογων καταστάσεων που επικρατούν αν θέλουμε να επανέλθει η Δημοκρατία θα πρέπει να αντιδράσουμε και να πολεμήσουμε το καθεστώς που επικρατεί στην Πατρίδα μας. Θα πρέπει να το πράξουμε αυτό για να υπάρξει ξανά Δημοκρατία, να υπάρξει ξανά Ελευθερία, καθώς και ελευθερία γνώμης που μας την πήραν και αυτή. Θα πρέπει να δώσουμε ελπίδα και θάρρος ξανά στα ίδια τα παιδιά μας που τους έκλεψαν τα παιδικά τους χρόνια και που είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Πρέπει να υπερασπιστούμε την Πίστη μας την Ορθοδοξία που διώκεται από τους κυβερνώντες που δυστυχώς έχουν και τη βοήθεια κάποιων κύκλων της Εκκλησίας.

Είδαμε πολιτικούς να ελέγχονται από τα ξένα κέντρα δυνάμεων, να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των άλλων χώρων. Είδαμε αρκετούς πολιτικούς που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αφότου πήραν εξουσία στα “χέρια τους” απέκτησαν τεράστια περιουσία… είδαμε πολιτικούς που κάνουν το ρουσφέτι τέχνη, είδαμε πολιτικούς να εμπλέκονται σε σκάνδαλα κατάχρησης εξουσίας και όμως δεν απολογούνται δημόσια για τα λάθη τους και όχι μόνον και ούτε επιθυμούν να αφήσουν την καρέκλα της εξουσίας. Είδαμε και ζήσαμε πολιτικούς να καθοδηγούν τα παιδιά τους να ακολουθούν την πολιτική έστω και εάν δεν ξέρουν τα παιδιά τους το καλό της Πατρίδας· γιατί άραγε ακολουθούν το δρόμο της πολιτικής; λόγω την εξουσίας; λόγω των πολλών ωφελημάτων που έχει η πολιτική καριέρα;

Είδαμε κόμματα που παρόλο που έχουν διαφορετική ιδεολογική τοποθέτηση και είναι σε συνεχή σύγκρουση μεταξύ τους να συμφωνούν και να ψηφίζουν νομοσχέδια εις βάρος του Ελληνισμού… ορισμένες φορές οι καυγάδες που κάνουν οι πολιτικοί είναι για προεκλογικά παιγνίδια καθώς και για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων. Επιδιώκουν και ψηφίζουν νόμους ευνοϊκούς προς τα δικά τους συμφέροντα έτσι ώστε να πάρουν περισσότερα ωφελήματα οι ίδιοι σε αντίθεση με το λαό που στην πλειοψηφία του πεινά, που είναι άνεργος και υποφέρει από τα σκληρά μνημόνια της Τρόικας.

Ολόκληρη η ανθρωπότητα ζει σε πολύ χαλεπούς καιρούς. Σε ολόκληρο τον πλανήτη οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πολύ επικίνδυνες, λόγω των απαράδεκτων μέτρων με τη δικαιολογία του κορωνοϊού και προπαντός λόγω των επιθετικών συμπεριφορών ορισμένων Κρατών. Τι γίνεται στην Ελλάδα και στην Κύπρο; Πού βαδίζει ο Ελληνισμός; Τι μέτρα λαμβάνουν οι κυβερνώντες σε αυτές τις εξελίξεις; Ποια τακτική θα οδηγήσει τον Ελληνισμό στη σωτηρία; Σίγουρα υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί που είναι εκτός πραγματικότητας, εκτός χρόνου και τόπου, ενεργούν λες και ήρθαν από άλλο πλανήτη δεν γνωρίζουν δεν αγωνίζονται και δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των Ελλήνων πολεμούν το Έθνος. Ορισμένες φορές δίνουν την εντύπωση ότι είναι “εξωγήινοι” ότι ήρθαν από άλλο πλανήτη· αλλοίμονο εάν συνεχίσουν να έχουν εξουσία τέτοιοι πολιτικοί. Μερικοί από αυτούς με υπερηφάνεια έχουν δηλώσει ότι θα συμμαχήσουν με τον έξω από εδώ δήθεν για το κάλο της Ελλάδας. Βλέποντας όλα αυτά μας βασανίζει το ερώτημα: Εξωγήινοι και εθνικά σκεπτόμενοι Έλληνες πολιτικοί, υπάρχουν;

Εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ξέρουμε ότι η Σωτηρία του Έθνους περνά μέσω του Αληθινού Θεού μας, μέσω της Παναγίας μας και τους Αγίους μας. Θεέ μου πρόσεχε μας από τους ανθέλληνες πολιτικούς και εμείς θα πρέπει να προσέχουμε από τους εχθρούς μας γιατί αγαπάμε αληθινά αυτά τα Ιερά χώματα· Γιατί εμείς θέλουμε να μην χάσουμε και άλλες Πατρίδες.

Εάν δεν αυξηθεί η αντίσταση, εάν δεν υπάρχει αρκετή αφύπνιση, εάν δεν ξυπνήσει περισσότερο ο Ελληνισμός με όσα γίνονται για αυτόν χωρίς αυτόν, εάν δεν παύσει να είναι παθητικός αποδέκτης όλων αυτών των απαράδεκτων καταστάσεων, τότε θα θρηνήσουμε στα ερείπια ακόμα μια φορά.

Κύπρος Ασπρής

Λευκωσία / Κύπρος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…