ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ – ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ. - 30 Μάιος 2021 - 9:54
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη εδώ και καιρό με ένα νέο ύπουλο εχθρό τον κορωνοϊό, που υπάρχει περισσότερο από 16 μήνες μέχρι στιγμής στη ζωή μας. Έγινε το μοναδικό επίκαιρο θέμα, αφού μέρα νύχτα τα Μ.Μ.Ε. το έχουν ως κύριο θέμα στις ειδήσεις, στα προγράμματά τους. Κατάφεραν να γίνει ο φόβος και ο τρόμος στον περισσότερο κόσμο. Είναι γνωστό στον καθένα μας τι πληγές προκάλεσε και προκαλεί ο κορωνοϊός στην ανθρωπότητα. Οι Κυβερνώντες κατάφεραν πολύ εύκολα να επιβάλλουν τις απόψεις τους, τις θέσεις τους, να δίνουν κίνητρα στο λαό για να εμβολιαστεί. Όσοι δεν συμμερίζονται τις απόψεις των Κυβερνώντων, ότι δηλαδή η μόνη λύση είναι το εμβόλιο και οι μάσκες, έχουν ονομαστεί από τους εμβολιασμένους ως “ψεκασμένοι” και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα γίνουν τα “μαύρα πρόβατα”. Επιμένουν στον εμβολιασμό παρόλο που κάθε λίγο ακούμε ότι τα εμβόλια δημιουργούν παρενέργειες και σε αρκετές περιπτώσεις προκαλούν δυστυχώς και θανάτους. Ή εμβολιάζεσαι ή αν έχεις διαφορετική άποψη θα έχεις συνέπειες και δυσμενείς επιπτώσεις.

Οι Κυβερνώντες κατάφεραν τώρα με τον κορωνοϊό, με μεγάλη ευκολία και με πρόγραμμα, να διχάσουν το λαό, κατάφεραν να χωρίσουν το λαό· κατάφεραν να χωρίσουν το λαό σε δύο στρατόπεδα· σε αυτούς που έκαναν το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έπραξαν με τους πρώτους να πιστεύουν ότι ο εμβολιασμός είναι η μόνη λύση για να φύγει ο κορωνοϊός από την ζωή των ανθρώπων. Γιατί θέλουν με τις πράξεις τους οι Κυβερνώντες του Ελληνισμού να επιβάλλουν το εμβόλιο; γιατί τόση επιμονή και από τα Μ.Μ.Ε.; Είναι πράγματι για λόγους δημοσίου συμφέροντος; και γιατί θέλουν να εμβολιάσουν ακόμα και τα πολύ μικρά παιδιά αφού τα μωρά είναι όλο υγεία;

Άκουσα πριν λίγες μέρες ότι οι μετοχικές μονάδες δυο φαρμακευτικών εταιρειών που μεταξύ άλλων πωλούν τα εμβόλια για το κορωνοϊό πήραν την ανηφόρα, δηλαδή της μιας έχει αύξηση 600% και της άλλης 700%. Θυμήθηκα τα λόγια του Εβγκένι Κασέγιεφ, σύγχρονου Ρώσου γνωμικογράφου που είπε μεταξύ άλλων: «Πριν πουλήσεις το φάρμακο πρέπει να πουλήσεις την αρρώστια». Σίγουρα υπάρχει ο κορωνοϊός όμως ο τρόπος αντιμετώπισης του δεν είναι ο σωστός. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκαν τα εμβόλια που αστραπιαία διοχετεύτηκαν με τα ειδικά ψυγεία σε σχεδόν όλο τον κόσμο. Δυστυχώς έγιναν με τρόπο υποχρεωτικό και εκβιαστικό οι εμβολιασμοί των ανθρώπων.

Στην ημικατεχόμενη Κύπρο λίγο πριν το Πάσχα των Ορθοδόξων έγινε σχεδόν ολικός περιορισμός κινήσεων λόγω του ότι ήταν σε πολύ ψηλά επίπεδα τα κρούσματα απʾ ότι μας ενημέρωναν τα Μ.Μ.Ε. και οι ειδικοί. Αργότερα υπήρξε η περίοδος προεκλογικής εκστρατείας και τα κρούσματα κατά κάποιο τρόπο σταμάτησαν να αυξάνονται. Εκείνο το διάστημα είχαμε και τους πανηγυρισμούς οπαδών δύο μεγάλων ομάδων που κέρδισαν Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πλήθος κόσμου πανηγύρισε για τη νίκη της ομάδας του. Η πρώτη ομάδα που πανηγύρισαν ήταν κατά χιλιάδες και ήταν οι οπαδοί της Ομόνοιας και καλά έκαναν… Η κοινή γνώμη περίμενε μετά τα πανηγύρια των οπαδών να έχουμε αύξηση των κρουσμάτων, πράγμα που δεν έγινε. Όχι μόνον δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα άλλα αντίθετα έγινε και μείωση τους. Μετά ήρθε και η σειρά των οπαδών της ομάδας της Ανόρθωσης που πανηγύρισαν και αυτοί. Και πάλι σε αυτή την περίπτωση μειώθηκαν τα κρούσματα αντί να αυξηθούν… Σίγουρα με την αύξηση της θερμοκρασίας μειώνονται τα κρούσματα και επίσης τώρα που έρχονται εκλογές παρατηρούμε μείωση στα ποσοστά που μας δείχνουν για τα κρούσματα.

Καθημερινά μας ενημερώνουν για τα κρούσματα και για τους θανάτους από τον κορωνοϊό χωρίς να δίνουν καμιά αναφορά εάν οι θανόντες ήταν ήδη εμβολιασμένοι. Εντύπωση μου έκανε που μας ενημέρωσαν για άντρα που πέθανε σε ηλικία 97 ετών και γυναίκα 89 ετών. Δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις. Σε έτσι ηλικία μπορούσαν να πεθάνουν και από μια μικρή αιτία, από άλλη ίωση ή κάτι άλλο. Επίσης δεν γίνονται νεκροψίες σε άτομα που πέθαναν αιφνιδίως ώρες ή μέρες μετά τον εμβολιασμό και δεν γίνεται καμιά αναφορά γι΄ αυτούς τους θανάτους. Το Κυπριακό Κράτος φρόντισε να προμηθευτεί τέσσερα εκατομμύρια δόσεις εμβολίου ενώ ο πληθυσμός της Κύπρου είναι περίπου 880.000 χιλιάδες. Δηλαδή θα έχουμε τρίτη και τέταρτη δόση. Μήπως επιδιώκουν να γίνει για όλους υποχρεωτικός ο εμβολιασμός; Μήπως οι ειδικοί έμαθαν ότι θα συνεχίσει να υπάρχει ο ιός και στο μέλλον για αυτό πήραν τόσες δόσεις; Μερικοί συμπολίτες μας έχουν την εντύπωση ότι κάνοντας το εμβόλιο όλα θα γίνουν όπως πριν. Άλλοι νομίζουν ότι κάνουν και κατόρθωμα όταν εμβολιάζονται. Έχουμε δει και σώου από αρκετούς όταν πάνε να κάνουν τα εμβόλια, μήπως θέλουν διασημότητα; Όλοι όμως αυτοί όταν π.χ. αγοράσουν μια ηλεκτρική συσκευή ζητάνε εγγύηση και καλά κάνουν. Στο εμβόλιο όμως κανένας από αυτούς δεν ζητάει καμία εγγύηση ότι ο εμβολιασμός δεν θα προκαλέσει οποιεσδήποτε μελλοντικές παρενέργειες στην υγεία τους. Τόσο δυστυχώς φθηνή έγινε η ανθρώπινη ζωή… Να μην ξεχνάμε ότι ακόμα τα εμβόλια είναι σε πειραματικό στάδιο…

Κάθε λίγο μας λένε ότι γιορτάζει η Δημοκρατία· μα ποια Δημοκρατία; Δεν βλέπουμε καμιά Δημοκρατία. Εδώ γίνεται βιολογικός και ψυχολογικός πόλεμος, αφού διχάζουν το λαό, τον τρομοκρατούν, αφού δίνουν προτεραιότητες και δικαιώματα σε αυτούς που κάνουν τα εμβόλια στερώντας τα ταυτόχρονα στους μη εμβολιασμένους. Ποιά Δημοκρατία που δίνουν το δικαίωμα στους εργοδότες να απειλούν τους εργαζόμενους με απόλυση εάν δεν κάνουν το εμβόλιο; Έχουν την απαίτηση να εμβολιάσουν και τα μικρά παιδιά δήθεν για το καλό μας, αυτή είναι η Δημοκρατία που μας λένε συνέχεια ότι έχουμε …

Το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο για προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς σύμφωνα με αυτό κανείς δεν μπορεί να επέμβει ιατρικά σε κανένα ανθρώπινο σώμα χωρίς τη συναίνεση του ιδίου του ατόμου.

Τελικά υπάρχει Δημοκρατία με αυτά που ζούμε; Ψάχνω και δεν τη βλέπω.

Κύπρος Ασπρής

Λευκωσία / Κύπρος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…