ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κωνσταντίνος Βαθιώτης : Προκορωνοϊκοί διμούτσουνοι και κορω(παρα)νοϊκοί δίμασκοι

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ. - 2 Φεβ 2021 - 9:11
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Όταν φόρεσαν στον ελληνικό λαό “μάσκα παντού”, γ έ λ α γ α ν και οι πέτρες. Τώρα που θα του φορέσουν και δεύτερη μάσκα, θα κ λ α ί ν ε και οι ρέγγες.

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει. Τα βδελύγματα εχιδνών, οι πάσης φύσεως προδότες πολιτικοί αυτής της πολυβασανισμένης χώρας, πάντοτε φορούσαν “μάσκες”, γι’ αυτό και τώρα δεν έχουν καμιά αναστολή να κυκλοφορούν “φόρα παρτίδα” με δεύτερη μάσκα (οι “προκορωνοϊκοί διμούτσουνοι” έγιναν “κορωνοϊκοί δίμασκοι”), ισοπεδώνοντας το πρόσωπο και εγκαθιστώντας στο κεφάλι τους το “διαβολικό πολυπροσωπείο”.

Αλλά προδίδονται από τον ίδιο τους τον οργανισμό. Ακούστε πώς βαριανασαίνει ο “κύριος δίμασκος” μιλώντας στην κάμερα, καθώς μας ενημερώνει για το προανά-κρουσμα της νέας κόλασης. Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος αντέχει να κυκλοφορεί με δύο μάσκες; Impossibilium nulla obligatio est, δηλ. ουδείς υποχρεούται στα αδύνατα. Αλλά προφανώς ο “κύριος δίμασκος” δεν είναι άνθρωπος, είναι υπεράνθρωπος.

Είναι βέβαιον ότι όσον ούπω θα δούμε και πολίτες να φορούν “οικειοθελώς” δεύτερη, ίσως και τρίτη μάσκα. Τότε το κακό θα έχει τριτώσει και ίσως θα είναι η ώρα να τελειώσει.

Το καυτό ερώτημα είναι αν οι πολίτες θα συμμορφωθούν και προς την ενδεχόμενη καθιέρωση της “υποχρεωτικής διμασκίας” με την απειλή προστίμου, το οποίο θα διαμορφωθεί ως εξής:

Όποιος φοράει μόνο μία μάσκα, θα πληρώνει 300 €. Όποιος δεν φοράει καμία μάσκα, θα πληρώνει 600 €.

Επειδή η τηλεόραση έχει καταφέρει να διαμορφώσει υπνωτισμένους τηλεθεατές, είναι πολύ πιθανό να καρποφορήσει και το αναβαθμισμένο “πείραμα του κορωνοϊού”. Οι “διμούτσουνοι-δίμασκοι” οργανωτές του πειράματος τρίβουν τα χέρια τους. Δεν πιστεύουν στα μάτια τους από την τρελή επιτυχία που έχει το από πολλών ετών εκπονηθέν σχέδιο της άλωσης του ανθρωπίνου είδους.

Συνεπώς, ήγγικεν η ώρα του Κοσμά του Αιτωλού: Θα πληρώνουμε έναν ολόκληρο μισθό για να έχουμε δικαίωμα να παίρνουμε ανάσες σαν άνθρωποι και όχι σαν ανθρωποειδή. Θα φορολογηθούν ακόμη και τα κοτέτσια… Και ταυτοχρόνως θα πρέπει να διανύουμε αποστάσεις χιλιομέτρων για να βρούμε γνωστικό άνθρωπο με τον οποίο θα μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Δυστυχώς η δήλωση του “κυρίου δίμασκου” που μας προτρέπει να μην πανικοβαλλόμαστε αλλά να είμαστε ψύχραιμοι και νηφάλιοι ενόψει της νέας μετάλλαξης του ιού (η οποία τρομάζει τον πολίτη ως όρος, αλλά ένας μεταλλαγμένος ιός είναι κατά κανόνα λιγότερο επικίνδυνος) χτυπά καμπανάκι: Τα ίδια ακριβώς έλεγαν πέρσι τέτοιον καιρό, όταν πρωτοεμφανίσθηκε ο κορωνοϊός: προσέχουμε, δεν πανικοβαλλόμαστε! Και μετά από λίγο εξαπολύθηκε η βάρβαρη επίθεση κατά των λαών με το “οικουμενικό lockdown”. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να κοντοζυγώνει ο τρίτος πανίσκληρος εγκλεισμός μας.

ΥΓ: Όποιος διαφωνεί με το παρόν κείμενο και συμφωνεί με το μοντέλο του “δίμασκου ανθρωποειδούς”, παρακαλώ πολύ να αυτοδιαγραφεί από τους φίλους μου. Επίσης να αυτοδιαγραφούν πάραυτα όλοι οι νομικοί, οι οποίοι σφυρίζουν αδιάφορα και συστηματικώς περί άλλα τυρβάζουν. Θυμίζουν τους επιβάτες του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ή, σε ελληνική εκδοχή, του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, οι οποίοι χορεύουν, τρώνε ή λιάζονται, ενώ το πλοίο πάει ντουγρού πάνω στο παγόβουνο ή στα βράχια. Λυπάμαι, αλλά εδώ και καιρό δεν ανήκουμε στο ίδιο πλοίο.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…