ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κωνσταντίνος Βαθιώτης : Στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο που ζούμε “ψεκασμένος” σημαίνει “ξύπνιος”.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ. - 29 Δεκ 2020 - 12:32
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Δεν με ενδιαφέρει που ο κ. Τσιόδρας απεικονίσθηκε με φανελάκι το οποίο φέρει ενδεχομένως λαδιές. Με ενδιαφέρει, όμως, και μάλιστα πάρα πολύ, η ενδεχόμενη “λαδιά”:

Το 2009 επί γρίπης H1N1 παίχτηκε το ίδιο έργο από τα ίδια πρόσωπα.

Ο μεν κ. Τσιόδρας καθόταν εξ ευωνύμων του τότε Υπουργού Υγείας κ. Αβραμόπουλου, ο δε κ. Κοντοζαμάνης καθόταν εκ δεξιών του Υπουργού.

Εν έτει 2020, στην “εμβολιαστική ομάδα” αγωνίζονται και πάλι τα ίδια πρόσωπα, δηλ. οι κ.κ. Τσιόδρας και Κοντοζαμάνης (σύμφωνα με το ανηρτημένο στο Διαδίκτυο βιογραφικό του, ο κ. Κοντοζαμάνης έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας!).

Άλλαξε δηλαδή μόνο ο Υπουργός Υγείας, αλλά η αλλαγή αυτή ήταν αρκετή για να νικήσει η “ομάδα”.

Λογικό, αλλά συνάμα unfair: το Υπουργείο Υγείας κατέβηκε να αγωνιστεί με τον κ. Κικίλια, επαγγελματία μπασκετμπολίστα, ο οποίος έγραψε άνετα τρίποντο!

Προσοχή: Ήδη από το 2019 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε γιατρός-νίκης οιωνός, αφού η παρούσα προφητική κυβέρνηση διέβλεψε (ορθότερα: προδιέγραψε) την ισοπεδωτική ήττα της νομικής από την ιατρική επιστήμη: Η ανάγκη για υγεία και ασφάλεια εξαφάνισε από τον ορίζοντα, ως διά μαγείας και σιγή, τις θεμελιώδεις ελευθερίες του πολίτη καθώς και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, εξευτελίζοντας τους Έλληνες, οι οποίοι για να βγουν έξω από το σπίτια τους πρέπει να πάρουν την άδεια του κράτους, στέλνοντας SMS.

Δεν πίστευα ποτέ και φυσικά δεν πιστεύω ακόμη στις συμπτώσεις.

Πιστεύω, όμως, τελικά ότι όντως μας… ψεκάζουν, αφού ο ελληνικός λαός πάσχει από αμνησία. Οι βασικοί ψεκασμοί γίνονται σίγουρα μέσω της φασιστικής τηλεόρασης. Για τους λοιπούς αεροψεκασμούς [“Chemtrails”] βλ. π.χ. Joachim Sonntag, 2025, Teil 2. Das Endspiel, Der Alptraum für unsere Kinder [= 2025, Μέρος 2ο, Το τελικό παιχνίδι, Ο εφιάλτης για τα παιδιά μας], 2020, σελ. 77 επ.

Οι λίγοι που ξέφυγαν βλέπουν καθαρά τους ηθοποιούς και τους μπασκετμπολίστες να εναλλάσσουν τους ρόλους τους. Αυτό δεν συμφέρει, όμως, τους δεύτερους, οι οποίοι απαξιώνουν τους πρώτους ως “ψεκασμένους”.

Αλλά στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο που ζούμε “ψεκασμένος” σημαίνει “ξύπνιος”.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…