ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κωνσταντινιά Ντέμου : ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 7 Φεβ 2021 - 18:46

Φωτογραφία : Η επιστροφή του Οδυσσέα στην Ιθάκη.

Γράφει : η Κωνσταντινιά Ντέμου

ΟΧΙ Άλλο Αίσχος!

Ο Ελληνικός λαός θα ξαναβγεί αυτήν την φορά στούς Ευζώνους με 5 εκατομμύρια Ελληνες!!
Το τρίτο συλλαλητήριο αυτό στους Ευζώνους , θα είναι για την παράνομη ,ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ μειοψηφούσα Κυβέρνηση!

Η ήμερα και ώρα του ατελείωτου Μαθήματος στους Ευζώνους θα ανακοινωθεί προσεχώς !

Μεταφέρουμε το Συλλαλητήριο του Συντάγματος στα σύνορα των Σκοπίων στο φυλάκιο των Ευζώνων !!

Δύσκολο να το κατανοήσουν, έχετε το νου σας κύριοι 300σιοι ο,τι οι Μακεδόνες είναι πολεμοχαρής λαός είναι σίγουρο ο,τι δεν θα παραδώσουμε τα όπλα αμαχητί !

Κληθήκαμε να αποδεχτούμε βίαια, άλλη μια άλωση και αλλοίωση της ιστορίας μας : Την ονομασία των Σκοπίων με συνθετικό το όνομα «Μακεδονία».

Οι Σκοπιανοί ανιστόρητα και εξωφρενικά σφετερίστηκαν και διαστρέβλωσαν την ελληνική ιστορία, ισχυριζόμενοι ότι εκείνοι είναι οι γνήσιοι «Μακεδόνες» και ότι οι «Μακεδόνες» δεν ήταν Έλληνες.

Οι Έλληνες δεν αναγνωρίζουν κάν την αρχαιομακεδονική ταυτότητα και μακεδονική γλώσσα ,η οποία είναι ένα κράμα πολλών βαρβαρικών γλωσσών .

Η Ελλάδα ήταν εκείνη η δύναμη που τους αποκάλεσε σλαβομακεδόνες προς το τέλος του 19ου αιώνα, εννοώντας τους ως Έλληνες σλαβόφωνους, ώστε να μην επιτρέψει να ενσωματωθούν στον βουλγαρικό εθνικισμό.

Οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονταν ως «γραικομάνοι», δηλαδή φανατικοί Γραικοί, αν και μίλαγαν σλάβικα.

Η Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθεί, όπως και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες.

Όταν ο Νίκος Κοτζιάς αναφέρεται στην ανάγκη εξάλειψης του αλυτρωτισμού, εννοεί τα θέματα ιστορίας, γλώσσας και ταυτότητας.

Προφανώς και η μόνη ταυτότητα που θα μπορούσε η Ελλάδα να δεχτεί για τους βουλγαρόφωνους κατοίκους των Σκοπίων που δεν θέλουν να είναι Βούλγαροι -γιατί ήδη 100.000 Σκοπιανοί έχουν πάρει βουλγαρικά διαβατήρια- είναι εκείνη του Σλαβομακεδόνα, υπό την προϋπόθεση την εξάλειψη κάθε αλυτρωτισμού, που σημαίνει ότι το πολυεθνικό κρατίδιο οφείλει να ομολογήσει και να διακηρύξει ότι οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες.

Οι Σειρήνες της πολυπολιτισμικής , της Παγκοσμιοποίησις ,του Διεθνισμού, του Ελιτισμού, της πρώτης φοράς Αριστεράς και της αιώνιας φάρας Μητσοτακικής οικογενειακής χουντό-δεξιοφασιστικής κυβέρνησης δεν υπακούουν στη θέληση του λαού ! γι΄ αυτόν τον λόγο , χρήζουν του τρίτου μαθήματος !

Δεν είναι θέμα μόνο το όνομα, αλλά ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών, εάν όλες οι χώρες τους έχουν αναγνωρίσει με όνομα «Μακεδονία» για εμάς είναι αδιάφορο και περιττό .
Δικαίωμά τους να τους ονομάζουν όπως θέλουν .

Δική τους ντροπή είναι ας ονομαστούν τα Σκόπια και «Βόρεια Ελλάδα ,άνω ,κάτω δεξιά, αριστερά κέντρο κτλ. δεν μας *πειράζει, μόνο οι λαϊκιστές οι αλήτες ,οι ταλιμπάν , καμπάλ γραφικοί ,ονειροπόλοι ,ακραίοι , ναζιστές οι που@@νες, γκέι, τρανσέξουάλ, ομοφοβικοί είναι εναντίον μιας λύσης με σύνθετη ονομασία έτσι αποκαλούν του Έλληνες που υπερασπίζονται την εθνική τους ταυτότητα .

Ας μας αποκαλέσουν όπως θέλουν {ειρωνικό το σχόλιο }.
Δεν τους έφτασε η κοσμοσυρροή των Συλλαλητήριων της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας όπου όλος ο απλός λαός ενώθηκε κάτω από την κοινή Εθνική μας ταυτότητα και φώναξε : ΟΧΙ άλλο ξεπούλημα . .
Ας το καταλάβουν επί τέλους …
Στα συλλαλητήρια οι Ελληνες Μακεδόνες βροντοφώναξαν ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ !! ΤΕΛΟΣ….

Ο Ελληνικός νους , έχει συλλογική αντίληψη πολύ ανώτερη από το άθροισμα της αντίληψης συστημικών πολιτικών της Ελλάδας και των συστημικών κυβερνήσεων της ΕΕ .
Αν δωρίσουμε το όνομα Μακεδονία ως Συνθετικό στους Σκοπιανούς , θα έχουμε δώσει και κομμάτι της Ελληνικής ψυχής μας.

Οι προδότες έχουν ονοματεπώνυμο και ταυτότητα. Είναι τα κόμματα που κυβέρνησαν επί δεκαετίες την Ελλάδα και αφού την κατασπάραξαν την έριξαν στον γκρεμό εκτελώντας κυριολεκτικά τον ίδιο τον λαό της.

Κανείς πολιτικός δεν μπορεί πλέον να αψηφήσει την ηχηρή φωνή του Έθνους μας!

Όταν Μιλάει ο Λαός, Μιλάει ο Θεός.

Ο Οδυσσέας μας δείχνει τον δρόμο για την επιστροφή στην Ιθάκη !

Μας φοβούνται και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις ! Στο τέλος θα είμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ και το ξέρουν !

Πάμε Έλληνες από χθες !

Κωνσταντινιά Ντέμου Μακεδόνισσα ₪₪₪₪₪₪`

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr