ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κωνσταντινιά Ντέμου : Ο Οδυσσέας μας δείχνει τον δρόμο ..

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 22 Μάι 2021 - 19:35

Της Κωνσταντινιάς Ντέμου .

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ;

Οι 300+1 κυβερνώντες ;

Το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων που εκτελούν πρωτόκολλα και εντολές του σημερινού εγκλήματος που θάβουν υγιής και ζωντανούς ; ΠΟΙΟΣ;

Τα κόμματα- ΑΠΟ)ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ “ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ..” ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ του ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ..

“..Ο Πρώτος μνηστήρας που εξολόθρευσε ο Οδυσσέας είναι ο Αντίνοος.

Η λέξη μιλά από μόνη της, είναι η αντί-νόηση, δηλαδή αυτός που διαστρέφει την πραγματικότητα ώστε να μην σκεφτόμαστε καθαρά, για να ελέγχει την κατάσταση.

Κατά τον Όμηρο είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου, γι αυτό πρέπει να πεθάνει πρώτος.

Ο δεύτερος μνηστήρας που εξολοθρεύτηκε είναι ο Ευρύμαχος. Είναι ο άνθρωπος που χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα, είναι δεινός και αδίστακτος μαχητής.

Ο τρίτος με την σειρά που σκοτώνει ο Οδυσσέας είναι ο Αμφίνομος, αυτός είναι εκείνος που διαστρεβλώνει τον νόμο αλλάζει τη τάξη των πραγμάτων.

Είναι επικίνδυνος διότι είναι μέσα σε όλες τις καταστήσεις.

Ο τέταρτος μνηστήρας στη σειρά που αναφέρει ο Όμηρος ότι σκότωσε ο Οδυσσέας, είναι ο Αγέλαος, είναι ο λαοπλάνος, είναι αυτός που με πλάνα λόγια μπορεί να παρασέρνει το Λαό σε επικίνδυνα σκαλοπάτια.

Μπορεί μάλιστα με την βοήθεια του Αντίνοου να μετατρέψει το λαό σε κατευθυνόμενη αγέλη..”

ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ “ΠΥΛΕΣ” ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ..

Κωνσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα”

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr