ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 18 Αυγ 2022 - 20:56

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Κάποτε η δημοσιογραφία αποκάλυπτε και ζητήματα όχι σύμφωνα με τις επιλογές του βαθέως συστήματος.

Τώρα πλέον. ΟΛΑ ελέγχονται, όλα «φιλτράρονται», ΟΛΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. Διαδικασία που άρχισε με την υπαγωγή μας στα «μνημόνια» ,την ύπαρξη των οποίων πασχίζει να αποκρύψει ή να μην εμφανίζει στο δημόσιο διάλογο το ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ πολιτικό σύστημα.

Εντυπωσιάστηκα ,πραγματικά με ένα σύνολο ειδήσεων από παλαιότερες δεκαετίες, τις οποίες συμπεριλαμβάνει στο εξαιρετικό του πόνημα, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ο εξαίρετος συγγραφέας κ. Διονύσιος Μακρής, τον οποίο εσχάτως ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ και με ενθουσίασε.

Τον προτείνω με θέρμη, σε κάθε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ και σκεπτόμενο Έλληνα. Που δεν υπέταξε την συνείδηση και την ψυχή του στα «είδωλα» των χρηματοδοτούμενων ανδρείκελων της δημοσιογραφικής προπαγάνδας, του σύγχρονου Δούρειου Ίππου της «παγκοσμιοποίησης» εναντίον του Ελληνισμού. Ενός Ελληνισμού που βρίθει από Εφιάλτες και δυστυχώς και υψηλά ιστάμενους, ώστε η ζημιά που προκαλούν να είναι βαθιές πληγές. ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ που δεν σβήνουν…

Μας θυμίζει λοιπόν ο συγγραφέας, στους μεγαλύτερους και μαθαίνει στους νεότερους, σελίδες της ιστορίας μας, όπως αποτυπώθηκαν στις σελίδες παλαιών και μάλλον λιγότερο ελεγχόμενων εφημερίδων, ότι τα όσα θλιβερά συμβαίνουν σήμερα στην Ελλαδική Εκκλησία, μόνον συμπτωματικά και μοιραία δεν είναι. Είναι η κατάληξη μακρόχρονων προσπαθειών αντίχριστων συνάξεων που προωθούν τα σχέδια του διαβόλου, όπως έχουμε ειδοποιηθεί και από τον ίδιο τον Κύριο αλλά και τους μαθητές Του και τους μαθητές των μαθητών Του. Δυστυχώς μέσα στις προειδοποιήσεις τους αυτές, περιλαμβάνονται και «αντιπρόσωποί» Του , Αρχιερείς, ιερείς και μοναχοί πέρα από τους λαϊκούς χριστιανούς. Και όλα αυτά διότι το Χριστεπώνυμο πλήρωμα εγκαταλείφθηκε από τους ποιμένες του στην τύχη του , με σχεδόν παντελή (και σε κάθε περίπτωση ανεπαρκή) ΚΑΤΗΧΗΣΗ που είχε και έχει ανάγκη.

Αρκέστηκαν οι μεγαλοσχήμονες, σε αυτοκρατορικές εμφανίσεις με εντυπωσιακά άμφια. Με τις περίτεχνες μίτρες, τις βασιλικού τύπου πατερίτσες και με μοναρχικό αυταρχισμό στην δι’ επιβολής και μηχανιστική πίστη ενώ δεν ενδιαφέρθηκαν για τον Πατερικό τρόπο πίστης και Ορθόδοξης Λατρείας. Μάλιστα κατασκεύασαν και «νεοπατερική διδασκαλία» προσπαθώντας κα ακυρώσουν τους μεγάλους Πατέρες των Οικουμενικών Πατέρων, ώστε να αναρριχηθούν οι ίδιοι και οι «πάτρωνές» τους σε θέσεις που δεν δικαιούνται, ούτε πρόκειται να καταλάβουν έστω και αν κάθονται στις θέσεις τους ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ!

Μας πληροφορεί λοιπόν το εξαίρετο πόνημα του κ. Μακρή τα παρακάτω:

1) Ο αείμνηστος πατήρ Αντώνιος Αλεβιζόπουλος ο οποίος υπήρξε ΨΥΧΗ του αντιαιρετικού αγώνα της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, μας πληροφορεί ότι μαζικά οι φίλοι και σύμμαχοί μας Αμερικανοί, μεταπολεμικά μας έστειλαν στίφη Ιεχωβάδων ώστε να μπολιάσουν και στην Ευρώπη τη ρυπαρότητα και την
Διαστροφή περί την Χριστιανική Πίστη που κατασκεύασαν σε Αμερικάνικα χαλκεία, οι τυφλοπόντικες και πράκτορες της Μεγάλης Διαστροφής. Ιλλουμινάτοι, Μασόνοι και παρεμφερείς.

2) Εφημερίδες όπως «Τα Νέα» 17/12/1981, το «ΈΘΝΟΣ» 7/2/1984 ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΟΥΝ ην επιχείρηση της αυτοκρατορίας (Αμερικής) να νοθεύσει τον Χριστιανισμό ΚΑΙ στην πατρίδα μας μέσω αιρέσεων που στα εδάφη της ανέπτυξε,. Χαρακτηριστικοί είναι οι τίτλοι των εφημερίδων: Θρησκευτικά όπια , made in USA στην Ελλάδα η μία εφημερίδα, Θρησκευτικά όπια από την Αμερική η άλλη!!!

3) Ελευθεροτυπία 15/9 1981: «Μασωνία και σιωνισμός στην Ελλάδα . Ο Κίσσινγκερ δίνει γραμμή στην Μπένε Μπέριτ (Εβραϊκή υπερστοά) αλλά και στις 16/9,1981,17/9/1981 και 12/12/1981 αναδεικνύουν το θέμα των θρησκευτκών ναρκωτικών που δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι αιρέσεις που χρηματοδοτούνται από την Αμερκή.

4) Αποκαλύπτει επίσης το βιβλίο αυτό την απόδειξη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξηςτη σχέση της οργάνωσης «Χάρε Κρίσνα με τις Αμερικάνικες Μυστικές Υπηρεσίες Ελευθεροτυπία 4/12 1983.

5) Και διάφορες άλλες βπαρόμοιεςπληροφορίες…
Δυστυχώς η Ι. Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ή δεν καταλαβαίνει τίποτε ή προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει (αφού δεν ασχολείται ούτε με τις εκκλήσεις και προειδοποιήσεις Αγιορειτών και αγωνιούντων μελών της Εκκλησίας όπως ο εν λόγω συγγραφέας) αλλά ασχολείται με το ζήτημα του Κορωναϊού και της πιστότητας των τάχα εμβολίων (που με τροποποίηση του ορισμού μπορούν να λέγονται εμβόλια) ,την οποία ανέλαβε εργολαβικά να στηρίζει, επειδή έτσι το θέλει η παγκόσμια μαφία των φαρμακευτικών εταιρειών και τα σχέδια επιβολής της Ατζέντας των κρυφών αφεντικών του κόσμου. Δυστυχώς η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος φαίνεται να συμπλέει με αυτούς τους αντίχριστους των στοών και των εταιριών . Γιατί άραγε;

Την κατάντια αυτή μας την έχουν περιγράψει τόσο η Καινή Διαθήκη όσο και Άγιοι της Εκκλησίας μας με την επισήμανση ότι αυτά θα γίνουν στα έσχατα του κόσμου. Δηλαδή λίγο πριν την Δευτέρα Παρουσία. Κι όμως οι ταγμέ-νοι σκοποί δεν καταλαβαίνουν ΤΙΠΟΤΕ!!!! Αν αυτό δεν είναι αποδεικτικό σημάδι τι άλλο περιμένουμε; Και αν έρθει και άλλο, πως θα το καταλάβουμε αφού ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να ταράξουμε τον Νιρβάνα στον οποίο μας έχουν ρίξει με τα πνευματικά και φαρμακευτικά ναρκωτικά που μας δίνουν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr