ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ; ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 25 Δεκ 2022 - 9:12

Που οφείλεται άραγε το τόσο μίσος των τελευταίων χρόνων εναντίον του Χριστού και της Πίστης σε αυτόν; Μήπως στη υποκρισία ημών των Χριστιανών και την ασυνέπειά μας;

Μα αυτή υπάρχει αιώνες αλλά ο Χριστός παρέμενε ασυναγώνιστα η προσωπικότητα που συγκινούσε ασυναγώνιστα, περισσότερο από κάθε άλλη προσωπικότητα, τα αμέτρητα πλήθη των ανθρώπων ακόμα και αν δεν ήσαν Χριστιανοί. Την ανυπόφορη γιαυτούς κατάσταση, δείχνουν αποφασισμένοι να ανατρέψουν οι μισθοφόροι του μίσους και της σατανολατρείας.

Αφού κατασκεύασαν υποκατάστατα σαρκολατρείας όλων των ειδών. Αφού κατασκεύασαν ψευτοθρησκείες και ψευδοεκκλησίες ακόμα και του σατανά, νομίζουν ότι είναι έτοιμοι για το τελικό «χτύπημα» κατά της πίστης των ανθρώπων στον Χριστό.

Νομίζουν ότι η «εικονική» πραγματικότητα και το μπούχτισμα του μυαλού από το σανό της βιομηχανίας του πορνό και του εγκλήματος έχουν καταφέρει να ετοιμάσουν το κλίμα για να επιβληθούν τα σχέδιά τους. Σχέδια πονηρών ανθρώπων για να υποτάξουν τους πολλούς και να τους κάνουν δούλους τους. Οι ίδιοι μεν να μείνουν έξω από τον «μετανθρωπισμό» που διδάσκουν επαγγελματίες ψεύτες, οι ανόητοι δε να χάσουν για πάντα την ανθρώπινη ιδιότητα και τη ζωή τους, εύκολα και χωρίς αντιδράσεις, ώστε να οδηγηθούμε θέλοντας και μη στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού σε τραγικά επίπεδα. Γιατί;

Μία πρώτη απάντηση είναι ότι έτσι νομίζουν οι «εμπνευστές» ότι θα ακυρώσουν το περιεχόμενο της Δημιουργίας. Δηλαδή, θέλουν να ολοκληρώσουν εκείνο που δεν έγινε με την παρακοή στον Παράδεισο. Δηλαδή την ΟΡΙΣΤΙΚΗ καταστροφή του ανθρώπου, τον οποίο θα καταντήσουν «ζόμπυ» απόλυτα ελεγχόμενο από λίγους υπηρέτες του κακού ενώ οι ίδιοι θα μπορούν να εκμεταλλεύονται για τις ορέξεις τους ό,τι όμορφο έχει να δώσει η ανθρώπινη ύπαρξη.

Αδίστακτη και πρόστυχη ανωμαλία που όμως γιαυτούς ,ανθρώπους σαν τον Σβαμπ και τον Χαράρι και όσους κρύβονται πίσω τους, είναι η ανώτερη ικανοποίηση που μπορούν να πάρουν από τη διαστροφή τους.

Πολεμάνε τον Χριστό αφού όσο και αν επιχείρησαν να αμαυρώσουν την μορφή Του μέσα ημών, των οπαδών Του ,δεν κατάφεραν και πολλά αφού και μέχρι τις ημέρες μας Εκείνος συγκινεί! Αφού λοιπόν εξαχρείωσαν αρκετά , όπως πιστεύουν το ανθρώπινο είδος με όλη την ανωμαλία που επέβαλαν, πιστεύουν ότι είναι όλα έτοιμα να εξορίσουν για πάντα τον Χριστό από τον κόσμο. Ώ! της βλακείας το θράσος. Ώ! Της αθλιότητας η ανοησία. Πόσο γελοίος μπορεί να γίνει ο άνθρωπος όταν κατακλίσει την ψυχή του το μίσος και η στράτευση στο κακό!

Και τι άλλο από κακό είναι η μανία που εξακολουθούν να βγάζουν εναντίον ενός βρέφους ακόμα και οι σημερινοί κήρυκες του μίσους, οι μοντέρνοι μετανθρωποι-Ηρώδηδες! Αυτοί που στέλνουν δολοφόνους να εξοντώσουν βρέφη, παιδιά και μεγάλους με πολέμους , επιδημίες, φτώχια και κάθε κακό!

Αυτοί οι υποταγμένοι στο μίσος και την κακία που θέλουν να απολαμβάνουν δάκρυα, αίμα ,πόνο και αναστεναγμούς οδύνης μηχανεύονται κάθε τρόπο για να εξοντώσουν ένα θείο βρέφος όχι διότι έκανε κάτι κακό. Αντίθετα ήρθε και ξεμπρόστιασε το κακό και το έθεσε σε χλεύη και αποστροφή από το υγιές ανθρώπινο μυαλό. Διότι αυτό το βρέφος ήρθε και έδειξε πόσο ανόητο και ατελέσφορο είναι το μίσος, η πλεονεξία κα κάθε άλλη κακία αφού στο τέλος όλα θα μας εγκαταλείψουν και εμείς θα αναγκαστούμε να αποχωριστούμε βίαια τα πάντα. Αυτό το βρέφος έδειξε το μέγεθος της ματαιότητας αφού η κεφαλή του κακού στο τέλος ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ. Αυτό το ελεεινό τέλος φοβάται ο καθοδηγητής του μίσους κατά του Χριστού. Όμως αυτό που φοβάται αυτό θα του συμβεί!

Το βαθύτερο σκοτάδι πέφτει πριν το χάραμα!

Και φαίνεται ότι οι μέρες μας με τους διάφορους σατανολάτρεις έχει έχει μαζευτεί πολύ σκοτάδι!

Όμως και το πυκνότερο σκοτάδι ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ με την πρώτη ακτίνα του ήλιου! Και ήλιος είναι ο Χριστός που γεννήθηκε τότε και γεννιέται αδιάκοπα στις καρδιές των Χριστιανών, σε πείσμα των μωροδοξιών των ανώμαλων επανεκκινούμενων μισάνθρωπων και μοχθηρών υπαλλήλων της Παγκοσμιοποίησης.

Πολιτικής και θρησκευτικής παγκοσμιοποίησης και του ψευδώνυμου και δυσώνυμου ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ…

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr