ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 2 Νοέ 2022 - 9:14

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ

Αποστροφή και ανήμπορη θλίψη με κυριεύει όταν βλέπω την αυτοκτονική αδιαφορία που καταλαμβάνει την καθημερινότητα του Δυτικού , Ευρωπαίου και Έλληνα πολίτη! Και γιατί μόνο αυτών; Διότι αυτοί ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς σε σχέση με τους υπόλοιπους, διότι αυτοί είχαν ένα θησαυρό στα χέρια τους, και επέτρεψαν στους παγκόσμιους συνωμότες να τους τον αρπάξουν και να τον πετάξουν στα αζήτητα.

Πόση άλλη εξαχρείωση και απαξίωση μπορεί να αντέξει ο Ευρωπαίος νεωτεριστής του Ορθολογισμού και της «κουλτούρας» των Γάλλων Διαφωτιστών της Γκιλοτίνας;

Δυστυχώς επιλέξαμε να μην μελετάμε, να συναντιόμαστε πρόχειρα και βιαστικά με τη γνώση ώστε να αφιερώνουμε τον υπόλοιπο πολύ μας χρόνο στα «πιπεράτα» της φύσης μας που συνεργήσαμε και συνεργούμε να εκχυδαϊζονται σε ακραίο βαθμό. Και με την διαπίστωση αυτή χαζογελάμε ένοχα και ηδονικά, αφημένοι στην πλάνη ενός μεγάλου και «παθιάρη» βίου ,που μπορούμε και ναι, γιατί όχι, να επιδιώξουμε. Άλλωστε ας κοιτάξουμε λίγο πλάϊ μας και θα δούμε ότι έτσι πορεύεται ΟΛΟΣ ο σύγχρονος και μοντέρνος κόσμος!!! Τα άλλα όλα είναι αφέλειες, συνωμοσιολογίες, συκοφαντίες και απαισιοδοξίες αποτυχημένων «ευσεβομανών», ωχ ρε αδελφέ….

Αυτή την οπτική μας έχει ποτίσει το σύστημα της χοντροκομμένης προπαγάνδας ,που την λένε ψευδεπίγραφα και ενημέρωση. Ένας απίστευτος οχετός βρώμικων και εμπαθών σκέψεων, συλλογισμών, συζητήσεων, προβολών και απόψεων, που μόνο στο μυαλό ενός Σαντ θα μπορούσαν να στριμωχτούν. Κι όμως καταντήσαμε , οι περισσότεροι, να μεταβληθούμε ο καθένας μας σε έναν Σαντ, με μπόλικο υποκριτικό καθωσπρεπισμό που στην πραγματικότητα μισούμε αλλά δεν τολμούμε ακόμα να αποβάλουμε. Διαφορετικά θα είχαμε προ πολλού κόψει κάθε κανόνα ευπρέπειας και αποδεκτής κοινωνικής συμπεριφοράς.

Το πλήθος των αλλεπάλληλων ειδήσεων για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων, η συχνότητα των βίαιων σεξουαλικών κακοποιήσεων κατά όχι μόνο των ενήλικων συζύγων αλλά και κατά αυτών των ίδιων των παιδιών μας δείχνει ξεκάθαρα το μέγεθος της ατιμίας και της αισχρότητας στο οποίο έχουμε περιέλθει. Και όλα αυτά είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να τα δικαιολογήσουμε, με την εύκολη απάντηση. Έ! Άνθρωποι είμαστε, με πάθη και ατέλειες, ο κόσμος πάντα κάπως έτσι ήταν! Φαίνεται να μην μάθαμε ποτέ ότι ο κόσμος ΠΟΤΕ δεν ήταν έτσι πέρα από την εποχή των Σοδόμων!!!

Τι σύμπτωση! Οι κοινωνίες μέχρι την εποχή της «νέας γαλλικής επανάστασης» του Μάη του ΄68 , διατηρούσαν αξίες και κοινωνικές, οικογενειακές και εθνικές παραδόσεις. Η εποχή του Μάη του ΄68 σηματοδότησε την καταστροφή και την εκρίζωση των υπαρχουσών μέχρι τότε αξιών και κοινωνικών προτεραιοτήτων. Τι τραγική σύμπτωση!!! Τα προτάγματα του Μάη του ΄68, αποτελούσαν συνέχεια των προταγμάτων της Γαλλικής ψευτοεπανάστασης που ήταν εντολές και διδασκαλίες των μασονικών στοών, μέλη των οποίων υπήρξαν οι πρωτοκορυφαίοι Γάλλοι «επαναστάτες».

Σήμερα πλέον με ατμομηχανή την «ηθική» της ανήθικης Αμερικής , σπαταλάμε την ιδιότητα του ανθρώπου σε μία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ζωώδη ζωή, με απλές σωματικές και ενστικτώδεις λειτουργίες, χωρίς ΚΑΜΙΑ νοητική επεξεργασία και ηθική επένδυση. Αποκλειστική κτηνώδης αποθέωση των ενστίκτων, κατάσταση για την οποία είχαμε προειδοποιηθεί ότι θα μας εξωθήσουν. Χαϊδεύοντας όμως τα πάθη μας και βρίσκοντας πρόθυμους ηλίθιους και αχρείους προδότες που ζούσαν για πάθη, χρήμα και δόξα δεχθήκαμε να ρίξουμε όσο νερό χρειάζονταν στο μύλο της κοινωνικής διαφθοράς, με την «ελπίδα» να αποτελέσουμε και μεις τυχερούς που θα απολαύσουν την ελευθεριότητα των ηθών, των ευκαιριών και των απολαύσεων! Τι το κακό;

Τρομάρα μας! Και είχαμε προειδοποιηθεί εδώ και δύο αιώνες πριν. Όμως οι «επιτήδειοι» που γνώριζαν την εξέλιξη και τη δυνατότητα που τους δίνονταν να … «μεγαλουργήσουν» ,είδαν τον γκρεμό που άνοιγε για την κοινωνία ως προσωπική τους ευκαιρία να «μεγαλουργήσουν», να αναδειχθούν και να απολαύσουν όλη την αποφορά των αχαλίνωτων παθών τους. Τι και αν αυτό θα χρειάζονταν να πληρωθεί με αίμα και δάκρυ! Αυτοί θα προστάτευαν τους δικούς τους και τα αποκτήματά τους. Άλλωστε όλα γι αυτούς είναι «φυσική επιλογή» κατά πως τους έμαθε ο δικός τους Δαρβίνος. Εξέλιξη, εξέλιξη, εξέλιξη! Ο άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να μένει στάσιμος. Τι πάει να πει οικογένεια, ιεραρχία, πατρίδα, πίστη και τέτοιες χαζομάρες. Μόνο ένα υπάρχει. Η πάρτη σου και η ηδονή σου. Μια φορά ζεις. Μην είσαι ξενέρωτος βλάκας.

Έτσι θάψαμε τις προειδοποιήσεις για το κακό που περιμένει την κοινωνία μας άμεσα και εγγύς προσεχώς. Ονομάσαμε εκείνους που αρνήθηκαν να συμβιβαστούν, πουριτανούς και «κολλημένους» ,γιατί; Γιατί δεν θα ήθελαν να βιάζουν τα παιδιά τους, γιατί δεν θα ήθελαν να σκοτώνουν για να αποκτούν, γιατί δεν θα ήθελαν να προδίδουν για να βολεύονται…γιατί… γιατί…

Αφήσαμε λοιπόν τα πνευματικά μας εδάφη στους ινστρούχτορες των στοών των εμπόρων των αναίτιων ονείρων μας και εμπιστευτήκαμε τους στραγγαλιστές τους. Δεχτήκαμε ως μοιραία την εξέλιξη της ιστορίας και αποφεύγαμε με βδελυγμία κάθε παραίνεση για μετριοπάθεια και διπλή και τριπλή σκέψη πριν την υιοθέτηση «καινών δαιμονίων». Που όμως τέτοια πρόνοια; Τώρα που τρέχει η εξέλιξη «βουρ» και μείς μέσα μην μας πουν και οπισθοδρομικούς! Έτσι να είμαστε αποδεκτοί και ξεχωριστοί. Με τον αέρα της … άνεσης και της … ελευθερίας, στις επιλογές και τα ήθη. Μοντέρνοι, σύγχρονοι άνθρωποι ρε παιδί μου…

Τώρα πόσο άνθρωποι είμαστε τα σύγχρονα ομιλούντα δίποδα είναι άλλο ζήτημα. Θα μπορούσαμε να είμαστε δίποδα κτήνη όπως μας ήθελαν τα «πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» και να αποτελούσαμε το προς άρμεγμα κοπάδι των κρυφών αφεντικών του κόσμου, που μαγεύονται στη γεύση του φρέσκου ανθρώπινου αίματος και δεν χορταίνουν στην απόλαυση κάθε διαστροφής της σάρκας. Αυτή είναι η εξέλιξη της κοινωνίας, τι να κάνουμε τώρα, με την εξέλιξη να τα βάλουμε; Με την πρόοδο; Τώρα γιατί μία τέτοια εξέλιξη μπορεί να είναι πρόοδος είναι ένα άλλο θέμα ,που σχετίζεται με την «κατασκευή» της αλήθειας και την δημιουργία προτύπων. Και βέβαια ποιος μπορεί να τα κατασκευάζει!

Αυτά τα σύγχρονα δίποδα , γκόϊμ ή κάπως έτσι τα λένε οι Καμπαλιστές, τώρα έχουν παραδοθεί στις ορέξεις της μόδας και της «απόλαυσης». Μιάς «απόλαυσης» που μπορεί να σε οδηγήσει ως «κύριο πιάτο» στο τραπέζι που έστρωσαν εκείνοι που οργανώνουν τις εκατόμβες των ιών, τα ολοκαυτώματα των πολέμων, τα δολοφόνα φαινόμενα των φυσικών καταστροφών και τόσα άλλα. Βέβαια , ο αποχαυνωμένος σημερινός άνθρωπος, των βασικών λειτουργιών, θα ρωτήσει; Γιατί δεν υπάρχουν η κλιματική αλλαγή, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι εκατόμβες των δολοφονημένων από φαρμακευτικούς πειραματισμούς;

Όλα χρηματοδοτημένα και οργανωμένα από οικονομικούς ολιγάρχες, σαν τον Γκέϊτς, τον Ροκφέλερ, το Ρότσιλντ, τον Σόρος και κάμποσους ακόμα που έχουν μόνο ένα κοινό γνώρισμα. Την φυλετική καταγωγή. Και όχι δεν πρόκειται περί ρατσισμού. Πρόκειται για την υλοποίηση και τα έσχατα μιάς εφιαλτικής διαδικασίας που θα παρασύρει μαζί με τους κομπάρσους και τα θύματα και εκείνους που νομίζουν ότι θα ελέγξουν τις εξελίξεις και θα αποφύγουν να πληρώσουν το ίδιο χρέος. Γνωστό σενάριο που παίχτηκε και με τους Ναζί.

Σήμερα οι υποτιθέμενοι απόγονοι των αδικημένων ,ονειρεύονται να απολαύσουν ως άλλοι Ναζί την σειρά τους.

Δυστυχώς αυτά δεν θέλουμε ούτε να τα ψάχνουμε ούτε να τα σκεφτόμαστε. Άλλωστε που χρόνος; Προλαβαίνουμε από το you tube, το twitter, το Instagram το tik-tok και τις άλλες πλατφόρμες επικοινωνιακής και διαδικτυακής αποχαύνωσης και χειραγώγησης;

Παραδώσαμε τους εαυτούς μας σε χρήση ως πόρνες και εξυπηρετητές διαθέσεων σε κάθε βρώμικη και σκοτεινή διάθεση και γεμίσαμε με άγχος για πλαστικές, για ραντεβού στα τυφλά και ραντεβού με … μωρά. Αυτοί γίναμε και προσποιούμαστε τους ξαφνιασμένους και θλιμμένους για τις βασανιζόμενες παιδικέ ψυχές. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

Αν το εννοούμε, θά πρεπε να γεμίσουμε το Σύνταγμα με διαδηλώσεις κατά των φαινομένων σεξουαλικής βίας κατά ανηλίκων. Για την παιδική πορνογραφία και την διαδικτυακή εξάπλωσή της. Για την ηπιότητα της ποινικής αντιμετώπισής της και άλλα παρόμοια που οδηγούν σε δραματική αύξηση της σεξουαλικού χαρακτήρα επιθέσεις, σε γυναίκες, ανήλικα παιδιά και των δύο φύλων και βέβαια στον εκχυδαϊσμό της σεξουαλικής πράξης με την ατιμία του εκβιασμού για νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr