ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΙΕΡΑΡΧΙΑ … ΠΑΠΙΖΟΥΣΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 6 Οκτ 2022 - 10:30

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΝΟΣ ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ. Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΣΥΝΟΔΟΣ, ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ;) ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ!!

Τα βλέπετε Βαρθολομαίοι, Ιερώνυμοι και λοιποί εγκολπιοφόροι και μη κληρικοί και μοναχοί; Αν ο κόσμος ήταν κατηχημένος θα είχαμε τέτοιο αριθμό αυτοκτονιών και μάλιστα ανθρώπων που δηλώνουν … ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ; Είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι κάτι δεν κάνετε σωστά;

Την ίδια στιγμή που προκαλείτε με τις κατά παραγγελία «αγαπολογίες» σας; Πιάσατε το παιχνίδι των γεωστρατηγικών ανταγωνισμών και εγκαταλείψατε την πρόνοια του ποιμένα για τα πρόβατά του. Και αυτό το πόστο του ποιμένα δεν σας το απένειμαν αλλά το ζητήσατε, το εκλιπαρήσατε και κάποιοι ίσως το χρυσοπληρώσατε (Σιμωνία;).

Δεν ενδιαφερθήκατε ούτε επί στιγμήν ΣΟΒΑΡΑ για την ποιμαντική σας υποχρέωση αλλά αντίθετα σας έγινε βραχνάς η προσπάθειά σας για ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!! Ξεχνάτε ότι ο Χριστός προειδοποίησε ότι δεν θέλει πρώτους εξ … απονομής και συναλλαγής, αλλά έσχατους με ΜΕΤΑΝΟΙΑ; Δεν θέλει «υπεργραμματιζούμενους» αλλά «συντετριμμένους τη καρδία» ακόμη και … αναλφάβητους; Δεν ξέρετε ότι ο Χριστός έψεξε την θεσιθηρία και την «δοξομανία» η οποία σας χαρακτηρίζει;

Το κατηχητικό σας έργο το ενεργείτε, όσοι το κάνετε και αν, ως προτεστάντες και παπικοί μισιονάριοι και όχι ως ορθόδοξοι ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ και ΑΔΕΛΦΟΙ. Αντίθετα, είστε έτοιμοι να σταυρώσετε τους αδελφούς σας και το ποίμνιό σας , όπως στην λύμη της λεγόμενης «πανδημίας» -με το ζόρι- και να διώξετε τους επικίνδυνους που προτίμησαν να υπακούσουν στη θεία προστασία και όχι στο διαβολικό νταβατζηλίκι του εμβολιασμού και των κραχτών του! Εγκαταλείψατε την Κυριακή εντολή σε ανθρώπους αδόκιμους, ίσως επειδή και σείς αισθάνεσθε αδόκιμοι ως χειραγωγοί στην εν Χριστώ ζωή . Αν είναι έτσι, δεν οφείλετε να βγάλετε τα αρχιερατικά άμφια και να ενδυθείτε τα καλογερικά ράσα, μήπως και παύσετε να επιδιώκετε την δόξα των ανθρώπων «ύπερ την δόξαν του Θεού;»!

Δεν σας τρομάζει άραγε το επίσης Κυριακό: Άρα όταν έλθει και πάλιν ο Υιός του Ανθρώπου στον κόσμο θα εύρη την Πίστιν… Τι δεν θα υπάρχουν τότε κληρικοί; Ή και αυτοί θα έχουν πλανηθεί χωρίς να το παραδέχονται. Δηλαδή εθελοτυφλία και εωσφορικός εγωισμός!!!!!

Σεβαστό κατά το σχήμα (όσοι είστε και κατ’ αυτό) Αρχιερείς, ιερομόναχοι και ιερείς, συμπεριφέρεστε στο λογικό ποίμνιο που σας εμπιστεύτηκε ο Χριστός σαν σε κοπάδι άλογων ζώων τα οποία θέλετε να οδηγείτε μάλλον σαν το κοπάδι χοίρων, των Γεργεσηνών ,παρά ως καλοί ποιμένες, μας αποκοιμίζετε και μας ΑΠΟΟΡΘΟΔΟΞΟΠΟΙΕΊΤΕ κατά τις επιθυμίες του Δυτικού Λύκου, περί την πίστη, σύμφωνα με τη διδασκαλία των Πατέρων των Οικουμενικών Συνόδων, τις οποίες φαινομενικά αναγνωρίζετε (γιατί δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά), στη πράξη όμως υπονομεύετε με τις «καινές μωροδιδασκαλίες» σας που καταντούν κενές ψευτοδιδασκαλίες του άρχοντα του ψεύδους. Ποιο βάσκανο μάτι σας σπρώχνει σε μία στείρα και προσχηματική ευσεβοφάνεια και στρέφετε τα νώτα στην Ορθόδοξη Διδασκαλία, παλαιών και νέων Πατέρων, υποτασσόμενοι στις απροσχημάτιστες μεθοδεύσεις του πάπα και των «θεολογικών» σχολών του που σας «φλόμωσαν» ντοκτορά, μεταπτυχιακά στη Δύση και εξασφάλιση Ορθόδοξων επισκοπικών θρόνων με ξεκάθαρο στόχο την άλωση της Ορθοδοξίας!!!

Και αν εσείς ΑΡΝΕΙΣΤΕ να δείτε ΚΑΤΑΜΑΤΑ την αλήθεια, εμείς τα ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, την βλέπουμε όπως βλέπουμε και το κοπάδι των λύκων που μας παραμονεύει για να μας κατασπαράξει! Και τι φρικτό! Αυτό το κοπάδι λύκων να οδηγείται από … ΚΡΙΑΡΙΑ!!! Σεβαστοί κατά το σχήμα ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, πως θα ξεφύγετε από το πυρ της γεένης όταν έχετε γίνει αίτιοι της καταστροφής τόσων προβάτων Ή δεν τα πιστεύετε ως αλήθεια αυτά! Τότε διπλή η συμφορά και για εσάς. Διότι και ψεύτες θα αποδειχθείτε και δολοφόνοι ψυχών. Διότι αν δεν πιστεύετε στο Ευαγγέλιο είστε κοινοί απατεώνες (και διαπράττετε αντιποίηση). Αν πιστεύετε είστε μιαροί και βδελυκτοί παραχαράκτες του κηρύγματος του Εσταυρωμένου! Και ο Κύριος σας απευθύνει το Ουαί των ψευδοπροφητών και ψευδοδιδασκάλων.

Όσα σας απευθύνω δεν με ευχαριστούν ΚΑΘΟΛΟΥ. Αισθάνομαι άβολα να σας «μαλώνω». Δυστυχώς όμως εν χορώ και σεις, κάνετε τα πάντα για να τολμώ και εγώ και πολλοί άλλοι να σκεφτόμαστε έτσι. Δεν σας εγκαλώ για διοικητικές πρακτικές. Σας εγκαλώ για ποιμαντική ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,για ΟΥΝΙΑ και για ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΜΟ και αυτά όχι για να σας μειώσω αλλά μήπως και ξυπνήσω τους γεμάτους ευθύνη αρχιερατικούς όρκους σας! Όρκους που συχνά οι παρεμβάσεις και οι εμφανίσεις σας δείχνουν λησμονημένοι και παραμερισμένοι.

Δείχνετε σαν να μη σας ενδιαφέρει η γνώμη του ποιμνίου σας διαγράφοντας την συνευθύνη των πιστών στη διατήρηση της Ορθοδοξίας.

Αντίθετα εμφανίζεστε ως λάτρεις του παπικού imperium και αλάθητου. Αλλά αυτά ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Σε κάθε περίπτωση σταματήστε να αποτελείτε αιτία τραγικών επιλογών πιστών, όπως η πρόσφατη αυτοκτονία της αδελφής μας,όσο και αν θελήσετε να την προσπεράσετε, και ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ στην οδό της Ορθοδοξίας όπως την παραλάβαμε πριν την εκφραγκεύσετε ,όπως σας ελέγχει ο μακαριστός π. Ιωάννης Ρωμανίδης, που ολόψυχα εύχομαι καλό Παράδεισο να έχει.

Αυτοκτονία η πτώση γυναίκας από τα βραχάκια στην Ακρόπολη

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ακροπόλη όταν 47χρονη Ελληνίδα κάτοικος των Βορείων Προαστίων έπεσε από τον βράχο του Αρείου Πάγου.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα 47 ετών όταν, 20 λεπτά πριν από τη μία το μεσημέρι, έκανε βουτιά θανάτου από τα βράχια του Αγίου Παύλου, στην Ακρόπολη.

Η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από ύψος 15 – 20 μέτρων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, η γυναίκα, 47 ετών και Ελληνίδα, όχι αλλοδαπή τουρίστρια όπως είχε αρχικά αναφερθεί, πήρε φόρα, έκανε τον σταυρό της και έπεσε στο κενό.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ….

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr