ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 16 Οκτ 2022 - 20:35

Δυστυχώς βρίσκομαι σε δυσάρεστη θέση αλλά οφείλω να το πράξω. Διαπιστώνω με ανείπωτη οδύνη, ότι η ζωή μας φαίνεται να σπαταλιέται μέσα στη φτήνια και την ξεφτίλα λόγω της δικής μας «αφασίας» και μοδάτης αποχαύνωσης, στα οποία παραδοθήκαμε, για να είμαστε τάχα «in”, “trend” και «must»! … Δηλαδή να γίνουμε ομογενοποιημένα παράγωγα μιάς μόδας που μας επιβάλλεται δήθεν αθώα και αυτό για το καλό μας. Και εκείνοι μεν που προωθούν αυτή την υστερία για συμμόρφωση στις επιταγές της μόδας, έχουν πολύ επεξεργασμένα πλάνα και στόχους.

Εμείς όμως οι «αγωνιζόμενοι»,να γίνουμε «μοδάτοι» ,περνάμε τα δεσμά που μας δείχνουν ,με ευχαρίστηση στα χέρια μας , νομίζοντας σαν υπνωτισμένοι ότι είναι πολύτιμα βραχιόλια!

Προσποιούμαστε ότι δεν επηρεαζόμαστε από άλλους και ότι προσδιορίζουμε από μόνοι μας τα θέλω μας, σύμφωνα με τις ορέξεις και τις επιθυμίες μας. Δεν θέλουμε να κατανοήσουμε ότι αποδεχθήκαμε τον τρόπο που μας «επι-βάλουν» δήθεν από διάθεση εξυπηρέτησης και αλληλεγγύης , οι απομακρυσμένοι , άγνωστοι και ψυχροί εκμεταλλευτές μας. Όπως οι διάφορες «πλατφόρμες» τύπου amazon, disqus, twitter κ.α παρόμοια … «παγοδρόμια».

Έτσι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ότι μας έχουν φτιάξει ΗΔΗ έναν ανάποδο κόσμο και μας οδηγούν με τρελή ταχύτητα σε ανεπίστρεπτη συντριβή και … σφαγή, όχι μόνα μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Σε αυτή την προσπάθεια έχουν στρατευθεί προ πολλού, ο κινηματογράφος, τα λεγόμενα ΜΜΕ,η τηλεόραση και βέβαια το internet με όλα τα εξαρτήματά του.

Όσοι συνειδητοποιούν τον ζόφο ας κάνουν ό,τι μπορούν για να αφυπνίσουν έστω και ένα διπλανό τους και αν δεν μπορούν ας καθοδηγήσουμε τον εαυτό μας ,να αντισταθούμε στα σχέδια των τρελαμένων της παγκοσμιοποίησης και της ψεύτικης (εικονικής) πραγματικότητας στην οποία θέλουν να μας εθίσουν , ώστε να νομίζουμε ότι όλα είναι μια φαντασία οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, ούτε για τον εαυτό μας ούτε για τα παιδιά μας, ούτε για την πατρίδα μας ούτε για ό,τι και όσους αγαπάμε. Αυτά θα τα αναλάβει ένας απόμακρος «αδελφός» και θα τα κατευθύνει χωρίς εμείς να… χολοσκάμε. Τώρα που και τι θα υπάρχει εκεί… Καλύτερα να μην το ρωτάμε, διότι απάντηση δεν θα δοθεί. Αντίθετα θα χαρακτηριστούμε «εχθροί» της προόδου και θα «στοχοποιηθούμε» , όπως ήδη με τον εκβιασμό των εμβολίων.

Στις μέρες μας έχουμε ήδη εχθρούς και διώκτες που είναι «οι υπερεθνικοί οργανισμοί με δημόσια εμφάνιση που ελέγχονται από τη βορειοαμερικανική ιδιωτική δύναμη όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση κ.λπ. Αν αρχίσετε να ερευνάτε ποια είναι τα ορατά κεφάλια, βγαίνουν δύο από τα σπουδαία αμερικανικά επώνυμα: ο πρώτος πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Μακ Ναμάρα, προέρχεται από το Ίδρυμα Ροκφέλερ και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ ήταν προηγουμένως στο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς. . Στην περίπτωση της Ρωσίας και της Κίνας δεν μπορούν να απομονωθούν γεωπολιτικά από τον κόσμο, αλλά το πρόβλημα που έχουν αυτές οι δύο χώρες σε σχέση με αυτές τις ομάδες είναι ότι δεν είναι πρόθυμες να καταστρέψουν την εθνική τους κυριαρχία». Δηλαδή έχει διαμορφωθεί ήδη ένα δίπο-λο λίγο διαφοροποιημένο με το μέχρι πρότινος,έστω κι αν σε γενικές γραμμές υπάρχει ελαφρά διαφοροποίηση.

Τα μέσα ενημέρωσης σας κάνουν να πιστεύετε ότι ο Πούτιν είναι εισβολέας, μια τυπική λέξη από το εγχειρίδιο προπαγάνδας των μυστικών υπηρεσιών για να δημιουργήσετε μια δημόσια εικόνα απαξίωσης όπου το θύμα είναι ο επιτιθέμενος και ο επιτιθέμενος το θύμα. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε ένα έγγραφο από την Rand Corporation, ένα think tank του Πενταγώνου, στο οποίο λέει ότι η Ρωσία πρέπει να προκληθεί και να «κόψει» τους δεσμούς του Nord Stream γιατί αυτό θα καθιστούσε τη Γερμανία ανεξάρτητη από τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα την έκανε δύναμη και στην ατμομηχανή της Ευρώπης. Αν δεν το ξέρετε αυτό, θα χειραγωγηθείτε. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα κέντρα εξουσίας και αυτή η πληροφορία μπορεί να αλλάξει την ψήφο του λαού. Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Pedro Sánchez ήταν στο Bilderberg Club το 2015 και έχει δεσμούς με αυτές τις ελίτ”

Δύο παράγραφοι από την Cristina Martín*, ειδικός στο Bilderberg Club για να γίνει κατανοητό πόσο έχουμε γίνει θύματα παραπληροφόρησης με διαδικασίες που ούτε επηρεάζουμε ούτε εύκολα μπορούμε να αποφύγουμε. Για να αποφύγουμε τραγικά αποτελέσματα οφείλουμε να λαμβάνουμε «απείραχτη» ενημέρωση και προσωπική δράση με απόλυτα συνεπή στάση ζωής, παρά τα αντίθετα που θα παρατηρούμε να προβάλλονται στην καθημερινή μας ζωή και μάλιστα μέσω των Μέσων Μαζικής Προπαγάνδας –ενημέρωσης. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα μεγάλα ζητήματα του ανταγωνισμού για τον στρατηγικό έλεγχο του κόσμου αλλά και για καθημερινά ζητήματα τα οποία επειδή είμαστε ανυποψίαστοι, αντιμετωπίζουμε συχνά, ως υπερβολές ή τυχαία και αστυνομικής απλά φύσεως γεγονότα. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για φεγονότα στην νέα πραγματικότητα που μας προετοιμάζουν τύπο σαν τον Γκέϊτς, τον Σόρος ,τον Σβάμπ, τον Χαράρι και άλλων πιονιών του Ρότσιλντ, του Ροκφέλλερ και των άλλων κα-θαρμάτων της σιωνιστικής μαφίας. Μια γεύση για τη διασύνδεση που έχουν διάφορα φαινομενικά άσχετα γεγονότα παρατίθεται στη συνέχεια.

Η παγκόσμια ελιτ των μεγιστάνων απολαμβάνει τον φόβο μας, στρίβοντας το μαχαίρι στη σάρκα και στη σάρκα των παιδιών μας τόσο ξεδιάντροπα και προκλητικά. Και παρόλα αυτά εμείς προτιμάμε να κινούμαστε στους ρυθμούς τους σαν αφιονισμένοι, προστατεύοντας τάχα τα παιδιά μας που τα αγαπάμε, ακόμα και για όσο μας το επιτρέπουν. Παρακολουθείστε όμως την τύχη που τα περιμένει όσο εμείς προβάρουμε τα «κοστούμια» που μας μοστράρουν και καταλάβετε επιτέλους τι ετοιμάζουν για τους γόνους σας.

Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν πάταγο από τον Keanu Reeves ο οποίος προειδοποιεί ΟΤΙ Οι ελίτ του Χόλυγουντ «ΠΙΝΟΥΝ το ΑΙΜΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΜΩΡΩΝ»!!! Οι ελίτ του Χόλυγουντ χρησιμοποιούν «το αίμα των μωρών για να φτάσουν ψηλά» σύμφωνα με τον Αμερικανό ηθοποιό Keanu Reeves, ο οποίος προειδοποιεί ότι «αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο πιο αθώο είναι το παιδί και όσο περισσότερο υπέφερε πριν πεθάνει, τόσο καλύτερο και τόσο υψηλότερα φτάνουν».

«Οι αποκαλύψεις που βγαίνουν από το Χόλυγουντ τώρα, σας λέω, είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου», δήλωσε ο Keanu Reeves στο Μιλάνο της Ιταλίας, όπου παρουσίασε τρεις μοτοσικλέτες που σχεδίασε για μια εταιρεία, που ιδρύθηκε από τον ίδιο το 2007.
Εξηγώντας ότι προσπαθεί να κτίσει ένα μέλλον που θα είναι απαλλαγμένο από τα δεσμά του Χόλιγουντ, το αστέρι της σειράς John Wick, μίλησε με αποτροπιασμό για τη θέση του παιδιού στο Χόλιγουντ. «Τα παιδιά είναι σεβαστά, τοποθετούνται σε εξέχουσα θέση, αλλά επίσης βασανίζονται, βιάζονται, δολοφονούνται και καταναλώνονται με διάφορους τρόπους. Είναι πηγή χρημάτων. Και είναι λυπηρό που λέω ότι αυτή η πρακτική φαίνεται να γίνεται όλο και πιο ανοιχτή στους κύκλους αυτούς τα τελευταία χρόνια. »
Ποιοι είναι αυτοί που ελέγχουν το Χόλιγουντ; Μήπως είναι αυτοί που καθοδηγούν και την Νέα Τάξη με τους υπαλλήλους τους και την απαραίτητη ιεραρχία τους;

Ο Keanu Reeves, του οποίου η νεότερη αδερφή υπέφερε από λευχαιμία, θεωρεί ότι είναι «αδιανόητο» ότι οποιοσδήποτε μπορεί να είναι τόσο εγωιστής ώστε να καταστρέψει τη ζωή ενός νεαρού προσώπου για προσωπική του ευχαρίστηση.
«Αλλά αυτό είναι το είδος του ατόμου που διευθύνει το Χόλιγουντ», δήλωσε ο Reeves, ο οποίος έδωσε το 70% των κερδών του από την τριλογία των Matrix σε νοσοκομεία που θεραπεύουν παιδιά με καρκίνο. «Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινωνιοπαθείς, καθαρά και απλά».

Πρώην μασόνος, βρικόλακας, Ιλλουμινάτι, Πληροφοριοδότης, ο William Schnoebelen στο κανάλι NowYouSeeTV. Ο Μπιλ Schnoebelen έζησε στη σκοτεινή πλευρά εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν ένας μασόνος 90 βαθμού, μέλος των Ιλλουμινάτι, ένας σατανικός ιερέας, και ακόμη περισσότερο. !!!!

Μήπως όλα ελέγχονται από ένα κατασκεύασμα που παραπέμπει σε όσα προέβλεψε ο ‘Οργουελ, μας προειδοποίη-σε αλλά εμείς προτιμάμε την κοσμάρα μας; Και τι μπορούμε να κάνουμε θα ρωτήσει κανείς καλοπροαίρετα! Πρώτα από όλα, να μην είμαστε τόσο εύπιστοι και πειθήνιοι ώστε να μας περιγελούν οι Φάουτσι και οι Τσιόδρες αλλά να έχουμε το κουράγιο να τους αντισταθούμε και να κάνουμε χρήση της κοινής λογικής. Και τι λέει η κοινή λογική; Ναι θα αντιμετωπίσω το άμεσο πρόβλημα όχι με τον τρόπο που θέλετε εσείς αλλά θα ερευνήσω και το γιατί και πως προήλθε ο «ιός» και οι μεταλλάξεις του, και αν προκύψουν αβελτηρίες οι υπεύθυνοι θα αντιμετωπιστούν ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ διότι εδώ πρόκειται περί παγκόσμιας απειλής κατά ζωής!

Δηλαδή τι προσπαθούν να μας πουν! Αν σας δολοφονούμε με ιούς ή με μαχαίρι ή με ότι άλλο έχει διαφορά; Είστε και θα είστε εγκληματίες και είναι καθήκον κάθε έντιμου ανθρώπου να σταθεί ΑΠΕΝΑΝΤΙ σας και όχι να σας φοβηθεί. Διότι και αν σας φοβηθεί δεν πρόκειται να σωθεί και κάθε τι αγαπημένο και ιερό για τον ίδιο δεν πρόκειται να παραμείνει αμόλευτο και ζωντανό.

Ο βρόγχος της διαφθοράς αφορά δυστυχώς όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής μας ,ώστε να ανταποκρίνεται στην περιγραφή πρωτοκόλλων που μιλάνε για μία πλήρη «εκπόρνευση» του δυτικού ανθρώπου, ώστε να περιέλθει σε κατάσταση «γκοϊμ», δηλαδή κτήνους έχοντας εξαχρειώσει ό,τι σεβαστό και αν κουβαλούσε από τη γέννησή του. Είναι απορίας άξιο το γεγονός , τόσες «συμπτώσεις» , τόσες αναφορές, τόσες δημοσιεύσεις να μην μπορούν να ξυπνήσουν σχεδόν κανέναν. Δύσκολα να πιστέψει κανείς σε τόση «συμπτωσιολογία». Και επειδή τόσο πολλές συμπτώσεις είναι σχεδόν ΑΠΙΘΑΝΟ να συμβαίνουν ,είναι ώρα να ξυπνήσουμε ίσως λίγο άβολα για να μην ξυπνήσουμε σύντομα… ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr