ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΔΥΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 1 Δεκ 2022 - 21:10

Τελικά Δύση και Ανατολή έχουν άβυσσο να τις χωρίζει!

Το “αφήγημα” εξαρχής κατασκευάστηκε με “φτιασιδωμένο δράκο”, έστω και αν ήταν …δρακουμέλ!!!

Δηλαδή δράκος μεν αλλά γκαφατζής που τελικά ΑΥΤΟΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ!!! Βέβαια αυτό θα είχε κάποια έννοια, είναι αν ο “ρεζιλευόμενος” ήταν προσωπικότητα με αυτοσεβασμό και ΓΝΩΣΗ. Τι να πεί όμως κανείς με τους ψευτοηγέτες “καρτούν” της σημερινής Δύσης, που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αναμασήσουν κουβέντες των Η.Π.Α και του συμπλεγματικού, ψευτο-γραμματέα του ΝΑΤΟ και το “πασπαρτού” Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του απερίγραπτου Σβαμπ!

Όλοι αυτοί μας φλόμωσαν στο ψέμα γιά την κακιά Ρωσία (Ορθόδοξία) που “βαράει” … άδικα τους βάρβαρους ναζί , τους … κακόμοιρους Ουκρανούς! Που αφού τους φόρτωσαν ένα γελοίο ηγέτη-ηθοποιό, τους φορτώνουν και μία εθνική συμφορά που αρχικά την παρουσίαζαν, ούτε λίγο ούτε πολύ ως “θρίαμβό” τους επί της Ρωσίας. Απατεώνες ολκής!!!

Τώρα που τα φέρετρα όσο και αν τα κρύβουν, πλημυρίζουν τις αυλές της Δύσης, αναγκάζονται να σιγοψιθυρίζουν τον πανικό τους, γιατί προφανώς τρέμουν μη και έρχεται η σειρά τους και οι …προφητείες γίνουν ΕΦΙΑΛΤΗΣ τους!

Δυστυχώς θα ζήσουμε έναν καταστροφικό πόλεμο σύμφωνα με τα σχέδια των τεράτων της παγκοσμιοποίησης. Ωστόσο θα δολοφονήσουν πλήθος αθώων ψυχών, κάτι που ούτως ή άλλως θα υφίσταντο οι άμαχοι πολίτες ,ακόμα και αν οι εγκληματίες παίχτες ξαφνιαστούν και δεν θα περιμένουν τις εξελίξεις που θα βλέπουν!

Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα των πραγματικών Αγίων και όχι των ξοάνων της Νέας Τάξης.

Ας υποδεχθούμε την αλήθεια που προβάλει σιγά-σιγά!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr