ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΟΦΕΛΕΕΙΝ Ή ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΙΝ , ΣΩΤΗΡΙΕ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 19 Οκτ 2022 - 19:08

Ομολογία σοκ από τον Σωτήρη Τσιόδρα για τον κορωνοϊό και τους χειρισμούς της κυβέρνησης: «Αποτύχαμε παταγωδώς στην διαχείριση της» !

Προκλητική και ημιτελής όσο και ευθυνόφοβη αποκάλυψη!!! Κοινώς «μισόλογα» ή ¨με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!!

Ποιοι περιλαμβάνονται κ. καθηγητά στο πρώτο πληθυντικό πρόσωπο. Γιατί δεν το διευκρινίζετε; Αγνοείτε την Ελληνική ή είστε της … αφαιρετικής; Μήπως είστε της «στρατευμένης» και έστω «ΑΝΑΝΗΨΑΣ» ; Εξηγηθείτε ΕΝΤΙΜΑ και ΚΑΘΑΡΑ. Δηλώσατε Ορθόδοξος Χριστιανός και δεν μπορείτε ούτε να ψεύδεστε ούτε να οδηγείτε στο θάνατο εκατόμβες πολιτών, χωρίς λόγο και τάχα από επιστημονική, τάχα, αστοχία!!!!

Είστε υπόλογος πλέον κ. Τσιόδρα, πρώτα στον Χριστό και έπειτα στους χριστιανούς που δώσατε βορρά στους καμπαλιστές που μας κυβερνούν, στους Νενέκους που μας διοικούν και στα λαμόγια που τα αρπάζουν από ΠΑΝΤΟΥ! Σε κάθε περίπτωση είστε υπόλογος ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΔΟΛΟ μάλιστα σε βάρος όλης της κοινωνίας της χειμαζόμενης πατρίδας μας.

Αυτό διότι παρά το γεγονός ότι παράλληλα με τα ψευδή ή στρατευμένα ή πάσχοντα επιστημονικά «υιοθετούσατε» , προειδοποιηθήκατε από κορυφαίους επιστήμονες (π.χ Μοντανιέ και όχι μόνον) ότι όσα ισχυριζόσασταν» και στα οποία (ισχυρίζεται ότι) στηρίχθηκε η δυστοπική κυβέρνηση Μητσοτάκη για να θέσει σε διωγμό τον Ελληνικό Λαό, να κηρυχθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ο εμβολιασμός με μη ασφαλή εμβόλια και ο οποίος οδήγησε στον ΘΑΝΑΤΟ Έλληνες που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να εμβολιαστούν ή και παραπλανήθηκαν. Έστω και αν σας «κάλυψαν» με ασυλία, η ιδιότητά σας ως Ορθοδόξου Χριστιανού, την οποία εσείς επικαλεσθήκατε, τι ακριβώς σας πληροφορεί; Η ιδιότητά σας ως Έλληνα ,απόγονο του Ιπποκράτη τι σας συμβουλεύει; Γιατί πετάξατε στον κάλαθο των αχρήστων το «ωφελέειν ή μη βλάπτειν;

Γίνατε κ. Τσιόδρα το όχημα στο οποίο επιβιβάστηκαν στρατιές «ειδικών» και μη προκειμένου να εγκατασταθεί μια χούντα επιστημόνων, οι οποίοι ελέω μνημονιοαπoικιακής υποταγής πειθαναγκάζει σε αυτοκτονία πλήθος Ελλήνων, όλων των ηλικιών, σαν άλλο «μπλόκο της Κοκκινιάς ή της Καισαριανής»! Και το κατάντημα; Έλληνες σύγχρονοι επιστήμονες σε ρόλο κουκουλοφόρων ,δοσίλογων ,καταδοτών!!!

Και αισθάνεστε περήφανοι επειδή ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΤΕ με τους πακτωλούς των ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΏΝ; Και στην κατρακύλα σας αυτή δεχθήκατε να γίνετε η ολισθηρή παγίδα και της επίσημης Εκκλησίας; Και καλά οι μισόχριστοι. Εσείς που ανεβαίνετε στο αναλόγιο και ακούτε και καταλαβαίνετε τι σήμαιναν τα λόγια και οι πράξεις σας; Τι έχετε να απολογηθείτε πλέον στους συναδέλφους σας που καταδικάσατε σε πείνα και εξευτελισμό; Τι έχετε να απολογηθείτε στον ελάχιστο αδελφό μας;

Μετάνοια που δεν συνοδεύεται από έμπρακτη απόδειξη ποιά σημασία έχει; Και ο Ιούδας μετανόησε και κρεμάστηκε. Και λοιπόν; Και ο Πέτρος μετανόησε και σώθηκε διότι ΔΙΑΚΗΡΥΞΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ την αλήθεια της εμπειρίας του και δεν κατέφυγε σε «επιστημονίζοντα» τερτίπια για να δικαιολογήσει το ΟΛΙΣΘΗΜΑ΄του. Αδελφέ Σωτήριε, «ου δύνασθε δυσί κυρίοις δουλεύειν»! Για να έχει νόημα η μεταμέλειά σου οφείλει να γίνει ΜΕΤΑΝΟΙΑ με όλη την αλήθεια στους συνανθρώπους σου στην απλή καθομιλούμενη μήπως και βοηθήσεις στον απεγκλωβισμό και πολλών αρχιερέων που είτε βολεύτηκαν είτε παραπλανήθηκαν από την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διαχείριση ,της ευθύνης σου στην περίπτωση του COVID-19!

Mη λησμονάς ότι τις συνέπειες της αποτυχημένης σου διαχείρισης πληρώνουμε ακόμα και σήμερα σε πολλά επίπεδα! Οφείλεις γρήγορα, έντιμα και Ορθόδοξα να αποκαταστήσεις τις βλάβες που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ.

ΑΔΕΛΦΙΚΑ & ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Υ.Γ Μη λησμονάς ότι δεν υπάρχει ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ αμαρτία ασυγχώρητος και καταδικαστική.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr