ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ο καθείς στα … κυβικά του

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 13 Ιαν 2023 - 21:24

Την μέγιστη προβολή εξασφάλισε ο κατά δήλωσή του … φιλόσοφος Χαράρι (ο βαστάζος του μπεμπέ Σβαμπ) και οργανέτο των “παγκοσμιοποιητών” της συμφοράς γιά τις ανιστόρητες βλακείες που ξεστόμισε γιά τον Θεό και τον Ιησού Χριστό!!!

Και αυτές τις -μετά συγχωρήσεως βλακείες- τις έριξε στα ενημερωτικά μέσα που τον πατρονάρουν, προφανώς με τις “ευλογίες” των αφεντικών του, γιά να προκαλέσει και να συντελέσει στην ψύξη του σεβασμού στην Πίστη δισεκατομμυρίων Χριστιανών παγκόσμια.

Αυτή την συμπεριφορά έχουν οι αγύρτες της Νέας Τάξης που ξεσηκώνονται όταν εκτίθενται σε κριτική τα loatki αλλά δεν δείχνουν κανέναν σεβασμό γιά όσα έχουν πιστέψει περίπου 2000 χρόνια, λαοί και φυλές σε όλο τον κόσμο. Τόσο πρόστυχα υποκείμενα μπορούν να στρατεύσουν οι απόγονοι των σοδομιτών και των γομοριτών αφού κανένας στοιχειωδώς σοβαρός άνθρωπος δεν τους παίρνει στα σοβαρά!

Τους ανακάλυψαν πρόσφατα οι μεγαλολεφτάδες προκειμένου να εξελίξουν τα βρώμικα σχέδιά τους γιά τον … μετανθρωπισμό, την εμφύτευση τσιπς στους ανθρώπους και την μετατροπή τους σε Ζόμπι και πολλά άλλα !!!

Αυτά τα τρολ που προσπαθούν να καθοδηγήσουν την κοινή γνώμη δεν έχουν ίχνος συνείδησης, δεν ενδιαφέρονται γιά καμία αξία πέραν αυτής που τους εξασφαλίζει την καλοπέρασή τους και την απόλαυση να υποτάξουν στα αφεντικά τους τον ΑΝΘΡΩΠΟ!!! Γιατί; Διότι νομίζουν ότι αυτοί θα είναι το υπηρετικό προσωπικό των μεγιστάνων ,οι οποίοι θα ζουν χωρίς να γίνουν “ζόμπι” και δεν θα κινδυνεύουν από “ξαφνικίτιδες” και “αποσύνδεση” προκειμένου να γίνουν … ανταλλακτικά!!! Αυτούς λιβανίζουν τα ΜΜΕ της συναλλαγής και της αποβλάκωσης.

Κύριε Χαράρι , κ. Σβαμπ βγάλτε το σκασμό επιτέλους!

Κανείς δεν σας νομιμοποίησε να μιλάτε εξ ονόματος των πολιτών ή γιά το καλό μας τάχα.

Κανείς δεν δέχεται από τα άκρως ύποπτα όργανά σας, στα οποία σας τοποθέτησε η σκοτεινή ολιγαρχία του κακού που απαιτεί να κυβερνήσει τον κόσμο, να μας μετατρέψει ΒΙΑΙΑ σε ρομποτάκια .

Θα μείνουμε άνθρωποι έστω και αν χρειαστεί να θυσιάσουμε τον εαυτό μας.

Λίπασμα θα γίνουμε αλλά ενεργούμενά σας , ΠΟΤΕ!!!!

Γι αυτό όσο και να λυσσομανάτε θα υπάρχουμε πάντα εμείς που θα ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ως ΠΑΤΕΡΑ -ΥΙΟ & ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ και θα αρνούμαστε τον Βελζεβούλ που εσείς λατρεύετε.

Όλη σας η προσπάθεια ας περιμένει το … σκούπισμα γιά το οποίο προειδοποίησε ο Άγιος Παϊσιος.

Όσα “παρασάνταλα” και αν σπρώξετε τους δεσποτάδες μας να κάνουν και να συνομολογήσουν, στις οικουμενιστικές φιέστες και τις πανθρησκειακές παραστάσεις, οι απλοί ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ δεν θα προδώσουμε , με τις ευλογίες των πνευματικών μας και την χάρη του Θεού Πατέρα μας, του μονογενή Υιού του που συνεργεί με το Άγιο Πνεύμα γιά την κάθαρση που ΕΡΧΕΤΑΙ ,έστω και με ΠΟΛΕΜΟ…..

Καλή αντάμωση στα … γουναράδικα………….

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr