ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΣΒΑΜΠ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ … ΣΒΑΝ !!!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 17 Νοέ 2022 - 11:28

Τι άλλο πλέον θα περιμένουμε γιά να πάρουμε στις λεμονόκουπες αυτούς τους γελοίους όσο και γλοιώδεις τύπους μιάς αυτοαποκαλούμενης “Μεγάλης Επανεκκίνησης”!!!

Αυτή η μπαρούφα δεν είναι τίποτε άλλο από άλλη μία δυστοπική ανακάλυψη διαστροφικών τυχοδιωκτών ,που παίρνουν ρόλους από τα πλούσια αφεντικά της σπείρας της Καμπάλα και των φανατικών Εβραίων.

Βέβαια η διαστροφή μας φοριέται βίαια γιά να συνηθίσουμε στην επιβολή ώστε να μην υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αντίδραση! Εξαπλώνεται ταχύτατα και διασπείρεται επιθετικότερα και από το ΑΙDS και μολύνει επικίνδυνα την αποχαυνωμένη κοινωνία, την οποία έφεραν δε αυτή την κατάσταση τα Μ.Μ.Ε, τα τηλεοπτικά προγράμματα της αποσάθρωσης της κοινωνίας και της προαγωγής κάθε ανωμαλίας και έκφυλης συμπεριφοράς. Μάλιστα όσο πιό προκλητική τόσο προτιμάται!

Γιά κάποιο λόγο, οι ρυθμοί που εκβιάζουν τα τσιράκια της Παγκοσμιοποιημένης Βρωμιάς ,φαίνονται αγχωμένοι, σαν κάτι να τους ξεφεύγει από τον απόλυτο έλεγχο. Προσπαθούν άτσαλα και γι αυτό πολλές φορές προκλητικά,να παρουσιάζονται ως βέβαιοι γιά την αποδοχή των ανοησιών με τις οποίες θέλουν να αποδομήσουν την “ευθύνη”,την “παράδοση”, την “πατρίδα” , την Πίστη, την ανθρώπινη ταυτότητα.

Τολμούν να μας “ψήνουν” να αποδεχθούμε να μας κάνουν “μετανθρώπους”. Και σε όλη αυτή την ψευτοκουλτουριάρικη αποφορά, τα πανεπιστήμια, οι καθηγητάδες και οι προβεβλημένοι, δεν τολμούν να αρθρώσουν λέξη, διότι φοβούνται τάχα την περιθωριοποίηση με την οποία απειλούνται από το μιντιακό και οικονομικό σύστημα.

Όμως με αυτή τους την ιταμή συμπεριφορά, γεμίζουν πολλούς ελεύθερους ανθρώπους που εξακολουθούν να σκέφτονται, να θυμούνται, να συγκινούνται με τις αξίες που πορευτήκαμε ίσαμε σήμερα και νοιώσαμε τα σωθικά μας να ευφραίνονται με τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης, με την αγκαλιά της γιαγιάς και τα φιλιά της μάνας, το ραντεβού με το ταίρι μας, το οικογενειακό τραπέζι και τον πασχαλινό οβελία.

Όλα αυτά απαιτούν να δεχθούμε ή να μας αναγκάσουν να τα διαγράψουμε και να τα αντικαταστήσουμε με τσιπάκια που θα μας παραγεμίζουν ώστε να μας μεταβάλλουν σε Ζόμπι που εδώ και χρόνια μας ετοιμάζουν με τον στρατευμένο κινηματογράφο τους, να αποδεχθούμε ως κάτι μοιραίο και αναπόφευκτο. Πόσο γελοίοι είναι και απαιτούν να κάνουν και εμάς.

Το τέλος τους ας το καταλάβουν καλά! Δεν θα το ορίσουν και θα ζήσουν πολλές εκπλήξεις ασχολούμενοι με την γελοιότητα μιάς επανεκκίνησης που μόνο ως καταστροφή την έχουν σχεδιάσει. Δεν εννοούν να καταλάβουν ότι είναι απλώς “μεθυσμένοι” άνθρωποι ,αλλά απλώς άνθρωποι. Και όταν ,ειδικά τέτοιοι, άνθρωποι κάνουν σχέδια πάνω από τα μέτρα τους, ο Θεός γελάει με θλίψη γιά την ανοησία μας.

Σύντομα έρχεται η καταιγίδα.

ΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΘ΄ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ΄ΗΜΩΝ !

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr