ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κων/νος Βαθιώτης: Η μπότα της ιατροφασιστικής κυβέρνησης Μητσοτάκη και η ελληνική αγάπη της σκλαβιάς

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ. - 19 Μαρ 2022 - 20:28

Αν θέλεις μια εικόνα του μέλλοντος, φαντάσου μια μπότα να πατάει το πρόσωπο ενός ανθρώπου – για πάντα1

Πολλοί Έλληνες που ταξιδεύουν τις τελευταίες εβδομάδες σε χώρες της Ευρώπης, όπως Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία κ.λπ., μένουν άφωνοι, καθώς διαπιστώνουν ότι οι δρακόντειοι υγειονομικοί περιορισμοί που εξακολουθούν να υπάρχουν στην δική μας χώρα, στο εξωτερικό είναι ανύπαρκτοι, με συνήθως μοναδική εξαίρεση την χρήση της μασονικής μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Εκείνο, όμως, που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι ότι οι ταξιδιώτες αυτοί, παρότι διαπιστώνουν ιδίοις όμμασι την στυγνή υγειονομική δικτατορία που σοβεί στην Ελλάδα, φθάνουν μόνο μέχρι του σημείου να μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους για τις ελευθερίες που απολαμβάνουν οι πολίτες των άλλων χωρών.

Ενώ το νόμισμα του ενθουσιασμού για το status των ξένων χωρών θα έπρεπε να έχει και την οπισθία όψη της απελπισίας για το χάλι της ιατροφασιστικής κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι ταξιδιώτες δεν νιώθουν την ανάγκη να οργισθούν, αλλά αρκούνται στο να συνεχίσουν να ζουν όπως και πριν δουν «τι επικρατεί στον έξω κόσμο», δηλαδή ανεχόμενοι την κυβερνητική μπότα των δικτατόρων στο στραπατσαρισμένο πρόσωπό τους, σε απαξιωτική διατύπωση: στην μούρη τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://balsamopsyxhs.gr/2022/03/19/%ce%ba%cf%89%ce%bd-%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b7-%ce%bc%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9/

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr