ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κωσταντινιά Ντέμου : Ανοιχτή επιστολή ΠΡΟΣ : Την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος .

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 10 Φεβ 2020 - 12:21

Τής Κωσταντινιάς Ντέμου

Με αφορμή τής δήλωσις του Κ.κ Νόαμ Τσόμσκι που είπε: «Κτηνώδης» η συμπεριφορά των Βρυξελλών και των τραπεζών της βόρειας Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα….

Το καθεστώς των μνημονίων, που έχει επιβληθεί στη Χώρα μας οδηγεί, πλέον, σε αδιέξοδο τον ελληνικό Έθνος .

Κύριοι Δικαστές και Κ.κ. Εισαγγελείς της χώρας …..

Μετά από δέκα χρόνια παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης,
που ανέδειξε συγχρόνως θεσμική και αξιακή κρίση και διασάλευση των αρχών του Κράτους Δικαίου και του Κράτους πρόνοιας,από τις οποίες διαπνέεται η δημοκρατική έννομη τάξη , η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία, ως θεσμικός φορέας, έχει υποχρέωση να παρεμβαίνει όχι μόνον επί ζητημάτων,που άπτονται της απονομής της Δικαιοσύνης αλλά και επί μείζονος και ευρύτερης δικαιοπολιτικής σημασίας θεμάτων.

Οι πολίτες της ένδοξης αυτής χώρας σας ενημερώνουμε ότι :
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έχει ξεπεράσει τα όρια της αυτοθυσίας προς τον σκοπό της οικονομικής διάσωσης της χώρας και της διάσωσις του τραπεζικού συστήματος όλων των κρατών της ΕΕ.

Ωστόσο, συνεχίζεται η επιβολή νέων μέτρων (ασφαλιστικό – φορολογικό)κτλ , που πλέον πλήττουν τον πυρήνα της αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολιτών.

Κύριοι Δικαστές και Κ.κ. Εισαγγελείς της χώρας …..

Η οικονομική διάσωση της χώρας, η οποία σας είναι γνωστή και μη εξαιρετέα ,δεν θα επέλθει με συρρίκνωση των δικαιωμάτων των πολιτών *αναφαίρετο δικαίωμα στην υγεία, στην παιδεία ,στην ιδιοκτησία κλπ. υπ’ όψιν ότι από 1ης Μαρτίου τρέχοντος έτους ,πολλοί ελληνες λόγου εσκεμμένου χρέους προς το δημόσιο και τραπεζών , θα μείνουν χωρίς σπίτι . Ένα υπέρογκο χρέος που προέκυψε από το πουθενά.

Κύριοι Δικαστές και Κ.κ. Εισαγγελείς της χώρας …..
Μια υγιής οικονομία της Ελλάδος ,δεν θα επέλθει με τη θέσπιση ενός και μόνου ασφαλιστικού συστήματος εισπρακτικού χαρακτήρα, όπως αυτό που προωθείται, ούτε με την συνεχή υπερφορολόγηση των πολιτών.

Δεν θα επέλθει με τον εξαναγκασμό σε μετανάστευση των νέων επιστημόνων, με το μαρασμό της ελληνικής επαρχίας και του αγροτικού τομέα και την φτωχοποίηση των πόλεων .

Κύριοι…
Η Ελλάδα πρέπει να παύσει να αποτελεί το «οικονομικό πειραματόζωο της Ευρώπης», όπως πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουν επισημάνει μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

O διαπρεπής Αμερικανός καθηγητής Κ.κ Νόαμ Τσόμσκι αναφερόμενος ,είπε ότι:’συνέπεια αυτής της εγκληματικής πράξης ήταν να τιμωρηθεί η Ελλάδα ακόμα περισσότερο.

Οι πολίτες το καλοκαίρι του 2015 έδωσαν στις κάλπες ένα τρανταχτό “ΟΧΙ ” της τάξεως του 62% , το οποίο εντός 24ωρου μετατράπηκε από τον Κ.κ Πρωθυπουργό και την παρέα του, στους Τοκογλύφους της ΕΕ σε”ΝΑΙ ” , δράττοντας όλως παρανόμως κατά των νόμων του ελληνικού Συντάγματος και εν αγνοία του ελληνικού λαού που μας άφησε όλους άφωνους!! .

Επειδή οι παραπάνω πράξεις που ανέφερα εμπίπτουν σε εγκληματικές ενέργειες με δόλο , κατά εμού, των παιδιών μου , των εγγονών μου και του λάου μου…

Σας ενημερώνω ότι: Οι κυβερνώντες ετούτης της χώρας, καθίστανται επικίνδυνοι ,το γνωρίζει ο λαός ,γνωστόν δε και σ’ εσάς.

Ζητώ την άρση της ασυλίας των 300σιων του ελληνικού κοινοβουλίου,καθώς και την τιμωρία κατά παντός υπεύθυνου για την γενοκτονία την οποία υφιστάμεθα εδώ και χρόνια , και -όχι μόνο – αλλά και όσων εμπλέκονται στις κολάσιμες και καταδικασταιες αυτές ενέργειες .

Οι δολοφονικές πράξεις αυτές, δεν παραγράφονται λόγο της βαρύτητάς τους,γιαυτο και ζητω την τιμωρία τους .

“ΝΕΜΕΣΙΣ !!!!

Σας ευχαριστώ .

Με εκτίμηση

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδονισσα” ₪₪₪₪₪₪₪₪

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr