ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα” : Η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλους επαγγελματίες πολιτικούς.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 11 Ιαν 2022 - 18:33

Της Κωσταντινιάς Ντέμου

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλους επαγγελματίες πολιτικούς.
Άτομα εντελώς ανίκανα, με μοναδικό σκοπό την προσωπική τους ευημερία και “κοινωνική καταξίωση”, οδήγησαν την χώρα στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα και συνεχίζουν ανενόχλητοι το δολοφονικό έργο τους.

Δημιούργησαν ένα σύστημα το οποίο πρέπει να ξεριζωθεί από τις ρίζες του για να αλλάξει το ρου της ιστορίας των Ελλήνων .

Καλυμμένοι πίσω από το ισχύον Σύνταγμα που οι ίδιοι το κουρέλιασαν , καθημερινά πατάνε την σκανδάλη, τουφεκίζοντας πισώπλατα έναν λαό που αιμορραγεί οικονομικά και ψυχικά.

Συνομιλώ με κόσμο φοβισμένο, τσακισμένο, αδύναμο να χαμογελάσει, σκεπτόμενο μόνο την οικονομική καταστροφή που συνεχίζεται και την αμφιβολία θα ζήσει ; δεν θα ζήσει ; με τόσες δόσεις υποχρεωτικού μπολιασμού .

Η απόλυτα επιτυχημένη επικοινωνιακή πολιτική, ενός οργανισμού χωρίς χώρα, με την εύνοια των πολιτικών δυνάμεων της χώρας μας, μέρα τη μέρα οδηγεί τον λαό στην υστερία , την απόγνωση και πολλοί καταφεύγουν στην αυτοχειρία .

Όταν ο πολίτης βομβαρδίζεται σε καθημερινή βάση, την μείωση των μισθών και συντάξεων, για τις αυξήσεις των ΔΕΚΟ, για τις απολύσεις για την αύξηση της ανεργίας,
Τότε ,δεν μπορεί να αντιληφθεί το πραγματικό πρόβλημα που υφίσταται, ούτε του αφήνουν καν την δυνατότητα να βρει την λύση στο πρόβλημά του .

Βλέπεις εδώ και 10ετία του εχει ασκηθεί η θεωρεία του ΄Οργουελ
Εχει μπει στο σπήλαιο του Πλάτωνα και βλέπει μόνον την σκιά του !
Θολώνει το μυαλό του , δεν υπάρχει καμία άλλη σκέψη, παρά μόνον πως θα βρει τα αναγκαία για την οικογένειά του…

Η αναγκαιότητα και το μήνυμα της ριζικής συνταγματικής αλλαγής, όπου προσωπικά θεωρώ ότι είναι η λύση που θα οδηγήσει την χώρα έξω από το αδιέξοδο που βρίσκεται, πρέπει να μεταφερθεί άμεσα και με απόλυτη σαφήνεια στον πολίτη από το ένα άκρο της Ελλάδος ως το άλλο.

Ο λαός είναι ικανός με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες να αλλάξει την σημερινή τάξη πραγμάτων.

Αρκεί να κατανοήσει την δύναμή του.
Αρκεί να ατενίσει το μέλλον με ελπίδα.

Αρκεί να αναλογιστεί και να καταλάβει ότι τα φωτεινά γράμματα της ιστορίας γράφονται μόνο από τον ίδιο .

Ολοι οι προεδρεύοντες των κομμάτων προεκλογικά, ζητούν από τον λαό το ίδιο πράγμα με ακριβώς τις ίδιες λέξεις :
” Ζητώ την εντολή του λαού για να ..να…” …
“Εάν μου δώσει εντολή ο λαός θα…θα…”

“Καλώ τον ελληνικό λαό να μου δώσει την εξουσία για να κυβερνήσω τον τόπο “
Και ΕΣΥ Ελληνικέ λαέ κάθε φορά, έχεις μνήμη χρυσόψαρου και ψηφίζεις τους δημίους σου … Θέλεις “η δεν θέλεις κρέμασμα στο Σύνταγμα;;

Κωσταντινιά Ντέμου
” Μακεδόνισσα “₪₪₪₪₪₪₪₪ 📷🇬🇷 📷🇬🇷 📷

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr