ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κωσταντινιά Ντέμου Μακεδόνισσα : ΠΡΟΣ : Τον Κ.κ εισαγγελέα Αρείου πάγου .Αυτή η ανεπίτρεπτη κατάσταση δεν πηγαίνει άλλο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 25 Δεκ 2020 - 11:14

ΠΡΟΣ : Τον Κ.κ εισαγγελέα Αρείου πάγου .

Ζητώ ως Ελληνίδα πολίτης αυτού του τόπου, ΑΜΕΣΗ παρέμβαση
του Κ. κ Εισαγγελέα Αρείου Πάγου,να αποδώσει δικαιοσύνη , για όλα αυτά πού συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα.
Για τα αληθινά κρούσματα και τους θανάτους από Covid 19.
Ζητώ εγγράφως από τον κ.Εισσαγγελέα του Αρείου Πάγου,
καταγγέλλοντας με στοιχεία ότι συμβαίνει στην χώρα μας με την λεγόμενη πανδημία αν όντως είναι πανδημία ‘η επιδημία.
Μιας και στην περίπτωση πανδημίας, δεν υπάρχουν ζωντανοί να θάψουν τους νεκρούς Δημότες τους.

Ζητώ: Να ορισθεί άμεσα από την αρχή της Δικαιοσύνης μια Ανεξάρτητη Επιτροπή Ελλήνων Επιδημιολόγων -Λοιμωξιολόγων – Πνευμονολόγων εκτός απ’ αυτής, της γνωστής γιάφκας της κυβέρνησις, ώστε να ελέγξει όλους τούς μέχρι σήμερα θανάτους, με την διαδικασία της ενδεικτικής εκταφής των θανόντων .

Ζητώ να γίνει είς βάθος χρόνου έρευνας , τα δηλωθέντα ιχνηλατημένα κρούσματα(θετικά- αρνητικα ) που αποδίδονται και καταγράφονται ανακοινώνονται ως Covid 19 ανεβάζοντας τον ψευδών αριθμών θανάτων απο Covid 19 ,ενω στις περισσότερες περιπτώσεις επρόκειτο για υπερήλικες με πολλά υποκείμενα νοσήματα που αποσιωπωνται επιμελώς και υστεροβούλως .
Εξ άλλου κατά καιρούς, εχουν καταγγελθεί στα ΜΜΕ από επώνυμους επιστήμονες Έλληνες και ξένους, νά διερευνηθούν οι περιπτώσεις, που ζητήθηκαν από οικείους ,αν ο θάνατος του προσφιλούς προσώπου, είναι από άλλη αιτία και δηλώθηκαν ως Covid 19 , έναντι αδράς αμοιβής, αυτό κανείς δεν το διαψεύδει, διότι , δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουν οι συγγενείς πού το ομολογούν και μάλιστα σε περιπτώσεις, μιλούν για πρόσωπα και νοσοκομειακά ιδρύματα.

Ζητώ Κ.κ εισαγγελέα να συσταθεί μια επιτροπή, πού θα αποφανθεί και θα γνωμοδοτήσει τελεσίδικα χωρίς δόλο .

Ζητώ η Επιτροπή Επιστημόνων κύρους να αποφανθεί ,για την καταλληλότητα της μη χειρουργικής υφασμάτινης ‘η μη, μάσκας για ανήλικους μαθητές Σχολείων κάτω των δώδεκα ετών, σαν αυτές πού δώρισε η κυρία Κεραμέως με ένα μιάς χρήσης τραπεζομάντηλο με το άνοιγμα των σχολείων.

Ζητώ να γίνει είς βάθος έρευνα ,αν οι μάσκες μπορούν να προκαλέσουν επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία ανήλικων παιδιών έως και αιφνίδιο θάνατο από την χρήση της.

Ζητώ Κ.κ εισαγγελέα απο την ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ επιστημονική επιτροπή που θα ορίσετε, να αποφασίσει τελικά, ποια άλλα μέτρα πρόληψης μπορούν να ληφθούν που θα προστατεύσουν καλύτερα και αποτελεσματικά την υγεία όλου του πληθυσμού.

Μέχρι στιγμής όλος ο πληθυσμός τήρησε με ευλάβεια τα ανακοινωθέντα μέτρα πρόληψης και προστασίας έναντι των άλλων , αλλά και τού εαυτού του, χώρις ΚΑΝΈΝΑ απολύτως αποτέλεσμα, παρά ταύτα, τα ΜΜΕ ανακοινώνουν περισσότερους θανάτους.

Ζητώ επί τέλους να μάθουμε την αλήθεια, την οποία καί σαφώς την γνωρίζουμε.
Τα ΜΜΕ έχοντας επιχορηγηθεί χρηματοδοτηθεί γενναία από την Κυβέρνηση ,δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να είναι αντικειμενικά ανεξάρτητα ως οφείλουν και διογκώνουν τα γεγονότα, ασκούν, αν μη τι άλλο ,ως τρομολαγνες την τρομοκρατία στον κόσμο στις ολημερίς ειδήσεις τρόμου. .

Ζητώ με την διαδικασία του κατεπείγοντος να ελεγχθεί η νομιμότητα των 20 εκατομμυρίων ευρώ προς τους ομίλους των ΜΜΕ από τον κρατικό κορβανά ,δηλ. πληρώνει ο πολίτης για να τον τρομοκρατούν;
Οξύμωρο το αντιλαμβάνομαι να πληρώνονται για ασκούν συστηματικά κλίμα τρομολαγνείας.

Η κοινή γνώμη , ,Κ.κ εισαγγελέα είναι δικαιολογημένη να βρίσκεται υπό σύγχυση, με και να υπάρχουν αρνητές τού εμβολίου με τις παλινωδίες, αμφιταλαντεύσεις ανακριβειες των αρμόδιων την κατά καιρούς ομολογημένη αλλοίωση των στοιχείων θανάτων για την εντελώς αναξιόπιστη ενημέρωση Λοιμωξιολόγων της Κυβέρνησης για το συγκεκριμένο εμβόλιο της Faiser, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις αρχές του έτους , νά είναι δύσπιστη και ανήσυχη.

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός ,οι υπουργοί , βουλευτές ,οι πρόεδροι ΟΛΩΝ των κομμάτων βάζουν στο τραπέζι στοίχημα της ζωής τους ο,τι θα εμβολιασουν ΌΛΟ τον πληθυσμό.

Έχουν διχάσει τον λαό σέ: ο μάγκας χωρίς μάσκα προσώπου και σε: ο ευυπόληπτος νομοταγείς- πειθήνιο όργανο – πολίτης.

Και προσεχώς :Ο εμβολιασμένος πολίτης, άρα δεν θα πρέπει να φυλακιστεί … και ο ανεμβολίαστος πού θα εκτείνει 10ετη φυλάκιση

Ενημέρωση από όλα τα ΜΜΕ κυρίως δε, από τον Κύριο @σαλταρισμένους Πορτοσάλτε & Ευαγγελάτο και άλλους..

Γιατί Κ.κ εισαγγελέα σε κάθε άλλη περίπτωση εμβολίου του παρελθόντος γιατί δεν στοιχηματησαν την ζωή τους;

Τί τρέχει εδώ; Γιατί τώρα;

Σαφέστατα καί αντιλαμβάνομαι το γιατί.

Εξ’ άλλου, πώς να μην αντιληφθώ, εφόσον η επιτροπή πληρωμένων δολοφόνων επιστημώνων πού υποστηρίζει τόν κατ’ επείγον εμβολιασμό, που είναι διορισμένοι από την Κυβέρνηση….

Αντιλαμβάνεται κανείς την έκδηλη αγωνία όλων μας για την έκβαση αυτής της άμοιρης περιόδου που διανύουμε..
Όμως αυτή η ανεπίτρεπτη κατάσταση δεν πηγαίνει άλλο Κ.κ εισαγγελέα.
ΔΕΝ ΠΆΕΙ!!!

Αυτή η υπερβολή η παράνοια η τρέλα, ο εξαναγκασμός , η πίεση ,ο παραλογισμός, η τρομοκρατία, έφεραν τις ακραίες αντισυνταγματικές και άκυρες ΚΥΑ στα άκρα , για το ωράριο και κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που καταστραφηκαν .

Η καταστροφή της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας , μας οδηγεί στον αφανισμό καταστροφή της ήδη πτωχευμένης χώρας, με κλειστά σχολεία , κλειστές επιχειρήσεις, και γενικότερα μια χώρα κρανίο τόπο .
Αυτό νιώθω σαν υποχρέωση, πώς πρέπει να πράξω, ως έντιμη Ελληνίδα πολίτης, μάνα, αυτής της άμοιρης χώρας , έχω χρέος απέναντι στην κοινωνία .

Θεωρώ Κ.κ εισαγγελέα, επιβεβλημένη πλέον, την παρέμβαση της Δικαιοσύνης διότι εδώ και μήνες, εχουν διαπραχθεί αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Στην προκειμένη να συμπληρώσω , ό,τι σ’όλα αυτά, ο ΕΟΔΥ λοιπόν , λάμπει δια της απουσίας του.

Ανεξάρτητα από τον πόλεμο, εκφοβισμό και επιθέσεις που θα δεχθώ ( μου έχει συμβεί πολλάκις), θά υπερασπίσω τον εαυτό μου,την ελευθερία της οικογένειάς μου καί τό δικαίωμα νά ζω ακόμα ελεύθερη .

Με εκτίμηση

Κωσταντινιά Ντέμου Μακεδόνισσα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr