ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κωσταντινιά Ντεμου : Η Ελλάδα πεθαίνει

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 27 Οκτ 2018 - 21:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οι πόλεμοι είτε διά πυρός, είτε οικονομικά (ο δεύτερος είναι πιο ύπουλος) δεν θα σταματήσουν ποτέ γιατί είναι ίδιον των ανθρωπίνων όντων. Το θέμα είναι ο κάθε λαός να περιορίζεται στους δικούς του πλουτοπαραγωγικούς πόρους, να έχει αυτάρκεια σύμφωνα μ` αυτά που του δίνει η δική του γη και η δική του τεχνογνωσία, ώστε να μπορεί να αποφεύγει τους συνασπισμούς τύπου ΕΕ. ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, UNESCO και λοιπά ”εφευρήματα” που δημιουργούν εξαρτήσεις με ότι αυτό σημαίνει.

Η Ελλάδα πεθαίνει
την “σβήνουν” σιγά σιγά βασανιστικά οι περισσότεροι έλληνες ζουν στο όριο της φτώχειας,ελληνόπουλα δεν έχουν να φαγητό γιατί οι γονείς τους έχασαν την δουλειά τους παρά πολλοί άλλοι.

Έλληνες μην αντέχοντας την άθλια οικονομική κατάσταση τους έφτασαν στα όρια της αυτοκτονίας ή το έπραξαν και πήδηξαν απο μπαλκόνια ταράτσες ή ότι άλλο τρόπο και έδωσαν μία βουτιά και “έφυγαν” για τον άλλο κόσμο,γιατί κάποιοι αλήτες προδότες έφτασαν την χώρα στον γκρεμό της έδωσαν μια και την έφτασαν στον πάτο μην ρωτάτε ποιοί… οι γνωστοί εντολοδόχοι της εκάστοτε κυβέρνησης που αποφάσισαν σε μια στιγμή να εξαθλιώσουν τον λαό, κόβοντας μισθούς συντάξεις αυξάνοντας φορολογία . Αλήτες !!

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα “₪₪₪₪₪₪₪₪ 🇬🇷 🇬🇷 🇬🇷

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…