• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Κύπριος ευρωβουλευτής Χριστοφόρου προς Μονγκερίνι: Η Τουρκία πρωταθλήτρια των γενοκτονιών εις βάρος των χριστιανών

9 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Λευτέρης Χριστοφόρου – Lefteris Christoforou
“Κυρία Mogherini, η επιθετικότητα ενάντια στους Χριστιανούς δεν επιχειρείται μόνο στη Μέση Ανατολή, αλλά Επιχειρείται και σε βάρος των Ελλήνων Χριστιανών στη Κύπρο, από την προκλητική Τουρκία”
“Όταν θα συναντηθείτε ξανά, κ. Mogherini, με τον Τούρκο Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, οφείλετε να του τονίσετε ότι κατέστρεψαν τη Χριστιανική Κληρονομιά της Κύπρου και λεηλάτησαν τους θρησκευτικούς μας θησαυρούς στα κατεχόμενα.”
“Προτείνω να δημιουργηθεί Ευρωπαϊκό Ταμείο Επαναπατρισμού, των κλαπέντων θρησκευτικών θησαυρών, στη Κύπρο και στη Μέση Ανατολή.”
Σε παρέμβαση του στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου κατά τη συζήτηση του θέματος για τη Κατάσταση των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή, ανέφερε τα κάτωθι
”Η κατάσταση των Χριστιανών στη μέση Ανατολή είναι εφιαλτική. Είναι η σύγχρονη τραγωδία του Χριστιανισμού. Το Χριστιανικό στοιχείο εξαφανίζεται εξαιτίας των διωγμών και των σφαγιασμών που υφίστανται, οι Χριστιανοί.
Σήμερα στον 21ον αιώνα ο Χριστιανισμός της Μέσης Ανατολής αντιμετωπίζει μία πραγματική Γενοκτονία. Οι Χριστιανοί στην Μέση Ανατολή δεν έχουν πολλές επιλογές. Είτε υποχρεώνονται στην άτακτη φυγή, είτε υποχρεώνονται να γίνουν Μουσουλμάνοι, είτε οδηγούνται στη βαρβαρότητα του θανάτου και της εξαφάνισης.
Ο Χριστιανισμός στη Μέση Ανατολή κινδυνεύει με πλήρη αφανισμό και δεν μπορούμε να φαντασθούμε την Μέση Ανατολή χωρίς Χριστιανούς.
Η τραγική κατάληξη του Χριστιανισμού, μέσα από τους διωγμούς, αναδεικνύεται εύγλωττα μέσα από την τραγική εικόνα των στοιχείων. Στις αρχές του 20ου αιώνα οι Χριστιανοί στη Μέση Ανατολή ανέρχονταν στο 25% του πληθυσμού και σήμερα συρρικνώθηκαν δραματικά στο 5%.”
Απευθυνόμενος στην Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής κ. Federica Mogherini, ο Ευρωβουλευτής τόνισε.
“Φυσικά πρέπει να επισημάνουμε ότι πρωταθλήτρια των γενοκτονιών σε βάρος του Χριστιανισμού είναι η Τουρκία η οποία είναι υπεύθυνη για τις Γενοκτονίες των Χριστιανών του Πόντου, των Αρμενίων και διαχρονικά των Ελλήνων.”
Συνεχίζοντας αναφερόμενος στην κ. Mogherini,
“Κυρία Mogherini, οι απειλές ενάντια των Χριστιανών δεν υφίστανται μόνο στην Μέση Ανατολή. Η Τουρκία μέχρι σήμερα συνεχίζει να απειλεί και να τρομοκρατεί τους Χριστιανούς Έλληνες της Κύπρου και ευρύτερα τον Ελληνισμό.”
“Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, κ. Mogherini, όταν θα ξανασυναντηθείτε με τον Τούρκο Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων τον κ. Celik, να θυμηθείτε να του τονίσετε ότι ο κατοχικός Τουρκικός Στρατός και η Τουρκία, στη Κύπρο κατέστρεψε όλους τους Χριστιανικούς ναούς και τα Θρησκευτικά Μνημεία και λεηλάτησαν τους Χριστιανικούς θρησκευτικούς Θησαυρούς. Ακόμη να του τονίσετε ότι είναι απαράδεκτο να ασκεί επιθετική και τρομοκρατική πολιτική στους Χριστιανούς της Περιοχής.”
Μάλιστα ο Ευρωβουλευτής προέβην σε εισήγηση προς στην κ Mogherini, για να δημιουργηθεί Ευρωπαϊκό Ταμείο για στήριξη της προσπάθειας επαναπατρισμού των κλαπέντων Χριστιανικών Θρησκευτικών Θησαυρών τόσο από τη Κύπρο όσο και από τη Μέση Ανατολή.
Τελειώνοντας ο Ευρωβουλευτής τόνισε:
“Σήμερα δεν αρκεί να εκφράζουμε απλά την ανησυχία μας , αλλά να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να προστατεύσουμε τον Χριστιανισμό, από τους διώκτες του, τόσο στη Μέση Ανατολή όσο και σε κάθε σημείο του πλανήτη μας.
Για να το πετύχουμε πρέπει να σταθούμε ανυποχώρητοι σε αρχές χωρίς να επιδεικνύουμε ανοχή σε κανένα, που επιχειρεί να πλήξει τους Χριστιανούς και τον Χριστιανισμό.”
Δείτε εδώ το βίντεο

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν
Slider

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν

by admin
1 εβδομάδα ago
Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;
Slider

Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;

by admin
2 εβδομάδες ago
Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»
Slider

Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»

by admin
2 εβδομάδες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ… 4ΟΥ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΟΥ!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ… 4ΟΥ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΟΥ!!!

«Ψήφισες και εσύ Άδωνι»…Για το Τέμενος του Ισλάμ; (video)

«Ψήφισες και εσύ Άδωνι»…Για το Τέμενος του Ισλάμ; (video)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr