ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κ. Βαθιώτης: “Αυτός που δεν αποχωρίζεται τη μάσκα, βρίσκεται σε θέση πειραματόζωου που έχει εκγυμναστεί στην απεμπόληση της ελευθερίας του”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ. - 3 Ιούν 2022 - 6:27

“Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η λεγόμενη πανδημία το φαινόμενο της μάσκας με είχε πειράξει πάρα πολύ κι άρχισα να αρθρογραφώ συνέχεια γι αυτό” τόνισε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

“Πόσα παράνομα και αντισυνταγματικά δεν έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, τα οποία δεν αγγίζουν κανέναν. Γιατί δε φεύγει η μάσκα από πολλούς συμπολίτες μας; Θυμίζει το πουλί το οποίο έχεις εγκλωβίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα κλουβί, του ανοίγεις την πόρτα και έχει ξεχάσει να πετάει. Δε μπορεί να αναγνωρίσει ότι έχει δυνατότητα διαφυγής. Αυτός που δεν αποχωρίζεται τη μάσκα, βρίσκεται σε θέση πειραματόζωου που έχει εκγυμναστεί στην απεμπόληση της ελευθερίας του”, ανέφερε ο ίδιος.

“Η μάσκα ακόμη και μετά την αναστολή της, έχει μεταβληθεί σε μόνιμο αξεσουάρ. Βλέπω τον κόσμο που περπατάει κι έχει τη μάσκα σαν περικάρπιο ή περιβραχιόνιο, είναι σε μόνιμη θέση ετοιμότητας, όποτε νομίζει ότι κινδυνεύει τη φοράει. Η μάσκα που είναι σε θέση ετοιμότητας, σαρώνει σα συλλέκτης, όλους τους λοιμογόνους παράγοντες που είναι αερογενώς μεταφερόμενοι. Έτσι όταν τη βάζουν στο πρόσωπο, εισπνέουν ό,τι έχει συλλέξει”, πρόσθεσε.

“Ποιος ασχολείται από τη συμπαγή πλειοψηφία που δε θέλει να συνειδητοποιήσει ότι έκανε ένα τραγικό λάθος; Εδώ έχουμε το φαινόμενο της γνωστικής ασυμφωνίας. Για να είναι εντάξει ο πολίτης με τις αποφάσεις που πήρε, δεν μπορεί να ενοχοποιήσει το εμβόλιο”, σημείωσε.

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό που έχει δηλώσει ο κος Πλεύρης ότι η μάσκα είναι ένα ήπιο μέσο. Εκτός από το ότι στερούμαι τα εκφραστικά μου μέσα, αναγκάζομαι με τη μάσκα να εισπνέω το εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα”, κατέληξε.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr