ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Λέμε Όχι στις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες. Λέμε Όχι στο σφράγισμα.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 27 Φεβ 2018 - 10:40
Loading...

Όχι στην κάρτα του πολίτη!

Έλληνες και Ελληνίδες Ορθόδοξοι Χριστιανοί ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε την Πίστη μας. Όπως οι γραφές μας είχαν προειδοποιήσει έφτασε η στιγμή που ο πονηρός θέλει να επικρατήσει. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Το σκοτεινό σχέδιο επιβολής στους ανθρώπους βρήκε έδαφος στην Ελλάδα, μέσα από μια διακυβέρνηση που προσκυνά τα ξένα κέντρα εξουσίας ολόκληρου του πλανήτη. Βρήκε την Πατρίδα μας Εθνικά εξαθλιωμένη από την σημερινή κυβέρνηση. Μετά το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, την φτωχοποίηση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού, την δουλοπρεπή ανοχή των προκλήσεων από τους άπιστους Τούρκους, την προσπάθεια πώλησης την Μακεδονίας μας και της ένδοξης Ιστορίας μας.

Η κάρτα του πολίτη, δηλαδή η νέα ταυτότητα που ήδη σχεδιάζεται στην χώρα μας, δεν είναι άλλο από το σφράγισμα. Βλέπετε όλοι οι Άγιοι μας είχαν μιλήσει γι αυτήν τη στιγμή. Αιώνες πριν μας είχαν ζητήσει ως σύγχρονοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί να αντισταθούμε.

Ήρθε λοιπόν η ώρα των νέων πολεμιστών του Χριστού μας. Έφτασε η στιγμή να πούμε το μεγάλο Όχι και να εμποδίσουμε την ολοκλήρωση του σχεδίου του Σατανά και των εξυπηρετητών του στην γη, που δεν είναι άλλο από το να αιχμαλωτίσει τις ψυχές μας. Έφτασε η μεγάλη ώρα να μπούμε μπροστά και να δώσουμε μάχη με το σκότος και να Νικήσουμε.

Η δική μας Νίκη είναι Νίκη του Θεού στην γη!

Σας καλούμε όλοι να συμμετέχετε στην διαμαρτυρία που διοργανώνεται, όπου σκοπό έχει την αφύπνιση του Ελληνικού λαού, αλλά και την ανατροπή του σχεδίου υποδούλωσης μας.

Η κάρτα του πολίτη δεν είναι απλά ένα έγγραφο. Αποτελεί σφραγίδα του «πονηρού» επάνω μας.

Βήμα δεν θα μπορούμε να κάνουμε χωρίς να εξαρτάται η ζωή μας από έναν κωδικό, ο οποίος θα παρακολουθείται αλλά και θα προγραμματίζεται. Θέλουν τον Ορθόδοξο Χριστιανό άνθρωπο πιόνι στις ορέξεις τους. Γι αυτό η Αντίστασή μας είναι μονόδρομος. Γι αυτό η Αντίστασή μας είναι η σωτηρία μας.

Όχι στο σφράγισμα. Όχι στις ηλεκτρονικές ταυτότητες. Όχι στην Υποδούλωση και την εξάρτηση.

Ως Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί συμμετέχουμε ενωμένοι ώστε να στείλουμε τρανταχτό μήνυμα.

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!

Όχι στο ηλεκτρονικό φακέλωμα που θα είναι υποχρεωτική τον επόμενο χρόνο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ: 14.00 ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ – ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ – ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ…

Το κίνημα Ανατροπής – ταυτότητα Πατρίδας στηρίζει την διαμαρτυρία ενάντια στο ηλεκτρονικό σφράγισμα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter