ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Λακωνικά περί προδοτών, «μεταναστών», μουφτήδων, Σκοπίων και Τουρκίας !

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΚΡΙΤΩΝ Δ. ΙΑΚΩΒΟΥ. - 22 Δεκ 2017 - 11:42
Loading...

Σε άρθρο με τίτλο «Παναγιώταρος: O Σύριζα ετοιμάζεται να ξεπουλήσει την Μακεδονία και να προδώσει την Θράκη» αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα :

«Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος κατήγγειλε για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση για τον τρόπο που νομοθετεί και τις ρουσφετελογικές τροπολογίες της τελευταίας στιγμής. Σχετικά με το

περιεχόμενο των τροπολογιών τόνισε πως ο Σύριζα συνεχίσει να ικανοποιεί τις ανάγκες των «μεταναστών» με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων και παράλληλα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των καναλαρχών για να παρουσιάζουν καλή εικόνα για την αποτυχημένη κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά.

Ακολούθως σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην Θράκη κατά την επίσκεψη Ερντογάν και τις απαιτήσεις του σουλτάνου. «Επαναλαμβάνουμε και θα σας το λέμε συνεχώς ότι σε καμία μουσουλμανική χώρα του κόσμου οι μουφτήδες δεν εκλέγονται, αλλά διορίζονται από το κράτος. Η Τουρκία, που σας κουνάει το δάκτυλο, στην πατρίδα της διορίζει τους μουφτήδες. Για να ξέρουμε τι λέμε και τι θα έπρεπε να απαντήσετε στον κ. Ερντογάν και στον κ. Γαβρόγλου, ο οποίος υιοθέτησε πλήρως την ατζέντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Μακεδονικό τονίζοντας πως για την ελευθερία της Μακεδονίας πολεμούσαν για πάρα πολλά χρόνια όλοι οι Έλληνες πολίτες, όταν ήταν ακόμη υπό οθωμανική κατοχή. Πολεμούσαν στους Βαλκανικούς Πολέμους, πολεμούσαν τους Βούλγαρους, πολεμούσαν τους πάντες για να μπορέσει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής επικράτειας, όπως θα έπρεπε να είναι. Οτιδήποτε άλλο είναι προδοσία !»
Με λίγες λέξεις, τα είπε όλα ο Παναγιώταρος !

Εύχομαι όλα αυτά που είπε ο εν λόγω βουλευτής, να πάψουν να είναι «έπεα πτερόεντα» και να γίνουν επιτέλους πράξη από κάποια πατριωτική Κυβέρνηση που θα προωθήσει τα εθνικά μας συμφέροντα.

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter