Ναι, ναι… Φρονώ πως αυτή η γονική θεραπεία κόβιντ, που μας σερβίρουν για «αθώο εμβόλιο» (ο ορισμός της αντινόησης!) είχε μελετηθεί και δοκιμαστεί πριν ακόμα δημιουργηθούν τα νεοταξικά τμήματα και οι σύγχρονες ειδικότητες σπουδών στα πανεπιστήμια της [δια]φθοράς ανά τον κόσμο. Οι δοκιμές είναι μια χαρά καμωμένες, εδώ και χρόνια, στην γνωστή, ευγονική, κατεύθυνση, με την δική μας αγαστή συνεργασία, που για δεκαετίες αναζητούσαμε επιμόνως έναν ανώτερο “επίπεδο διαβίωσης”, αδιαφορώντας πλήρως για την κατάρτιση του “καθ’ ομοίωσιν“.
Η “καλωδίωσή” μας στο σύστημα του Τέρατος – βλέπε: π.χ. https://www.iefimerida.gr/news/337627/episkepsimos-gia-koino-o-yperypologistis-aris-stoys-500-ishyroteroys-toy-kosmoy-eikona –, που είχε ξεκινήσει δεκαετίες τώρα, κορυφώνεται και ολοκληρώνεται τελεσίδικα με την αφαίρεση του ΑΥΤΕΞΟΥΣΊΟΥ μέσω επέμβασης στο “κατ’ εικόνα”, που, φανερά, είναι το πρόσωπό μας και μυστικά είναι το DNA μας.
Άπαξ και δεχθούμε την υβριδοποίηση του γενετικού μας κώδικα, χάνουμε για ΠΑΝΤΑ τον μοναδικό εαυτόν μας, χάνουμε την κάθε δυνατότητα ΜΕΤΑΝΟΊΑΣ και δια αυτής, της ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ, ως άλλοι άσωτοι υιοί, στον Ουράνιο Πατέρα μας, καθώς ανέκαθεν μας προειδοποιούσαν οι Άγιοι.
Τι θέλουν, λοιπόν, να βάλουν, κυριολεκτικά και επιτακτικά, μέσα μας; Ή, μάλλον, ποιον και μάλιστα, με ραντεβού;;
Η αναδρομή, καθόλου νοσταλγική, στα άδυτα της έβδομης τέχνης, μας εκπλήσσει συχνά-πυκνά με την «προορατική» ικανότητά της. Αυτό ισχύει κραυγαλέα και για την ταινία «Φανταστικό ταξίδι», 1966 https://tenies-online.best/load/3-1-0-10946 , που είχε τότε λάβει, σύμφωνα με https://en.wikipedia.org/wiki/Fantastic_Voyage , τις εξής κριτικές (ενδεικτικά):
«Ο Bosley Crowther του The New York Times έγγραφε, “Ναι και πάλι ναι στην γνήσια επιστημονική φαντασία, αυτή είναι μια πραγματικά εντυπωσιακή ταινία – η πιο ευφάνταστη και πολύχρωμη από το “Destination Moon” (1950 – «Με προορισμό το φεγγάρι»».
«Ο Richard Schickel του Life Magazine έγγραφε πως οι ακροατές που ξεπερνάνε το αρχικό γερό ξάφνιασμα της ανειρημμένης δυσπιστίας, θα αποζημιωθούν «αφθόνως». Έβρισκε πως παρόλο που τα ειδικά εφέ και τα σκηνικά δύνανται να αποσπούν την προσοχή από τον επιστημονικό σκοπό του σεναρίου , η «παλαιά, οικεία μουσική [των ταινιών] επιστημονικής φαντασίας, με πλούσια καινοτόμα ενορχήστρωση ήταν μια πραγματική απόλαυση και η σοβαρότητα με την οποία ο σεναριογράφος Κλάϊνερ και ο σκηνοθέτης Φλάϊσερ πραγματευόταν την πλοκή, την έκανε πιο πιστευτή και διασκεδαστική.» [sic!]
Το 2020, η ταινία μετράει 91% αποδοχή […]
«Τα ειδικά εφέ ίσως να μοιάζουν, σήμερα, λίγο αναχρονικά, όμως το «Φανταστικό ταξίδι» κρατάει ακόμα ως μια ευφάνταστη περιπλάνηση στο ανθρώπινο σώμα.»»
Πόσο πιο ανατριχιαστικό από το να δεις την απίστευτη, ουτοπική και … «διασκεδαστική» περιπλάνηση στο ανθρώπινο σώμα, δια των, βραβευμένων με Όσκαρ, ειδικών εφέ, να πραγματοποιείται σήμερα LIVE, στο δικό σου σώμα, με «ειδικό εφέ» έναν «κερατοϊό»; Και με το βραβείο να πηγαίνει αυτή τη φορά στους… κομπάρσους – ΕΜΑΣ – που θα απολαύσουν το ελάχιστο κοινωνικό εισόδημα αλλά και την μέγιστη δόξα και αναγνώριση διά του μη αναστρέψιμου… αποχαρακτηρισμού μας;!
Όλα είναι πια, εφικτά! Το όχημα υπάρχει και είναι «μιτσό»: στο 48ο λεπτό περίπου, στο 1:01 ώρα περίπου, αν και αξίζει να δείτε όλο το επεισόδιο.https://angelokarageorgos.gr/i-kataigistiki-dyspistia-meta-apo-mia-sathri-ekkinisi/
Εύκολα, λοιπόν, βγάζουμε το συμπέρασμα πως όλα αυτά που παίζονται δεν είναι καθόλου εκ Θεού! Ο διάβολος είναι πλέον σε θέση να μας αλλάξει όλες τις «συνδέσεις», δίνει ρεσιτάλ πονηρίας και ευφυίας, ενώ το χειροκρότημα από τα μπαλκόνια, πάει σύννεφο!
Και η τηλεόραση – τηλεόραση!
Και η αποστασία – αποστασία!
Και το καρναβάλι καλά κρατεί, ολοχρονικώς, με το διευρυμένο γκρουπ των ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΏΝ χριστομάχων του Κολυμβαρίου, [πλέον] με μουτσούνες και ντυμένοι ορθόδοξοι κληρικοί, να μοιράζουν… κακοδοξίες από το άρμα του αντίχριστου που ισοπεδώνει όποιον βρίσκεται μπροστά του ως άλλο τανκ της πλατείας Τιενανμέν…
https://maxomaiyperpistews.blogspot.com/2020/06/blog-post_27.html
ληξουριώτισσα