ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ληξουριώτισσα: Το δίλημμα των εσχάτων: «Σταυρός ή ψωμί;», «Χριστός ή διάβολος;»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ. - 19 Φεβ 2021 - 19:32
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Κυκλοφορεί τελευταία ένα φερόμενο ως συσπειρωτικό  κείμενο εκ μέρους κάποιων «αγιορειτών πατέρων».  

https://www.facebook.com/photo?fbid=903310273545755&set=a.168510360359087   

Μια αντικειμενική ματιά στην ποιότητα και στο περιεχόμενο του κειμένου μας αφήνουν μια αναγούλα και πολλές αμφιβολίες.  

Την μεν αναγούλα επειδή ενώ τέτοια «γλυκόλογά» δεν μπορούν να βάλουν «μπουρλότο» ούτε σε ποντικότρυπα, σερβίρονται ευθαρσώς σε αποφασισμένους και ενεργοποιημένους, από αγαθά και υγειά αισθήματα, πατριώτες σαν σε πνιγμένους που από τα μαλλιά πιάνονται. 

Τις δε αμφιβολίες επειδή: 

1.Εφόσον το κείμενο υποτίθεται ότι συντάχθηκε από «Ομάδα Αγιορειτών Πατέρων», ποιος είναι εκείνος ο ένας που λέει «Αὐτόἐνθυμοῦμαι καί ἐγώ στό χωριό μου τό 1960…»; Και εφόσον αναφέρεται προσωπικά, γιατί δεν υπογράφει, με παρρησία, κιόλας, μιας και ο Χριστός ζητά την προσωπική μας ομολογία Πίστεως; 

2.Έχοντας μπουχτίσει «αόρατα», «αοράτους» και «ανώνυμους», θέλουμε να δούμε επώνυμη συμμετοχή αυτών που ΥΠΟΤΕΊΘΕΤΑΙ ότι ασκούνται στους τόπους μετανοίας των προκειμένου ανά πάσα στιγμή να δώσουν  τη ζωή τους για τον Χριστό. 

3.Η αμάθεια και το ψέμα δεν δύναται να στηρίξουν ούτε μισό άτομο, πόσο μάλλον έναν ολόκληρο, εξαθλιωμένο πνευματικά, λαό! Ένα παράδειγμα διαστρέβλωσης γεγονότων είναι και η παραπλανητική δήλωση, σαν «νοητική σφαίρα» από την φαρέτρα των χειριστών τουνοός, που μεταχειρίζονται οι «πατέρες»: «Αὐτόσυνέβη καί στήν Ρουμανία τό 1989, ὅπου ὁ στρατός ἀντί νά στραφῆ ἐναντίον τοῦ λαοῦ, ὅπως διατάχθηκε ἀπό τόν δικτάκτορα Ν. Τσαουσέσκου, ἑνώθηκε μέ τόν λαό. Κάι ἔτσι σωριάσθηκε στό χῶμα ἡ κομμουνιστική τους ἰδεολογία!» Ανιστόρητοι και επικίνδυνοι! Μεταχειρίζονται το γεγονός της σκηνοθετημένης επανάστασης – ως άλλη «ψεύτικη σημαία» – και των «ανατρεπτικών» αποτελεσμάτων της σαν το «καρότο» για τους αποπροσανατολισμένους και ανίδεους πλην αγανακτισμένους πολίτες. Για την ιστορία, το άμεσο  αποτέλεσμα της εν λόγου «επαναστάσεως» ήταν ότι το ζεύγος Τσαουσέσκου εκτελέστηκε χωρίς δίκη, τελετουργικά, ημέρα Χριστουγέννων, από τα ίδια κέντρα εξουσίας που το υποστήριζαν. Το βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα – κοντολογίς και επειδή, ουσιαστικά, στην εξουσία είχαν ανεβεί και πάλι οι «κομμουνιστές» (Τ’ είχες Γιάννη, τ’ είχα πάντα!) – είναι ότι και οι Ρουμάνοι, όπως και όλος ο πλανήτης προορίζονται στη τωρινή συνέχεια για πρωκτικό τεστ και μπόλι, πάλι από τους «κόκκινους» της υφηλίου!  

Καλά! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;;; Πα‘ να πει: αγαπάτε τους πολιτικούς, αγαπάτε τους προϊστάμενούς σας, με Πρώτο τον Βαρθολομαίο που και μνημονεύετε…  https://maxomaiyperpistews.blogspot.com/2020/06/1.html   Αγαπάτε τους εμβολιασμένους, τους μασόνους, τους μπιλντερμπεργιανούς, αγαπάτε και τον Χριστό και τον διαβολο;;; Αίσχος! Εσείς είσαστε, εδώ και τεσσεράμισι χρόνια, εις τύπον των πεπτοκώτων αγγέλων, συμπράττετε με τον σατανά τον ίδιο, ως υποχείριά του! Όχι ευλογίες δεν μπορείτε να δώσετε αλλά και «κουρδίζετε» τον λαό – που καλά κάνει και ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έστω και ΑΡΓΑ, με σωστά κίνητρα και μπροστάριδες – ενδεχομένως και με ικανά μέσα – αλλά, εξαιτίας σας, με θολωμένο τον στόχο – για το πιο καταστροφικό “false flag” (“ψεύτικη σημαία”), όλων των αιώνων, με τις… χορηγίες της Ε.Ε. για μοναστήρια πολυτελείας! Ποιες εκκλησίες να ανοίξουν, φαρισαίοι υποκριτές;;; Της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΊΑΣ;;; https://maxomaiyperpistews.blogspot.com/2020/06/blog-post_27.html   

 Έχετε υπόψιν σας καθόλου τι έχει τελεστή στο Κολυμπάρι, το 2016 ή μήπως «υπακοή κάνετε»/«εντολές εκτελείτε»; Τι έπρεπε να είχατε πράξει , για να ΥΠΕΡΑΣΠΊΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και δεν το έχετε πράξει μέχρι σήμερον ημέραν; Αντί να τιμάτε τις φρικτές υποσχέσεις τις κουράς σας και να ομολογείτε, μέχρι αίματος, Χριστό, στέλνετε στη «πρώτη γραμμή» τον προδομένο λαό του Θεού να υπερασπιστεί «το [πουλημένο] ράσο» και τους βεβηλωμένους από την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΊΑ/ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ, πρώην Ορθόδοξους ναούς που σήμερα ΑΝΉΚΟΥΝ στον υπερμασονικό οργανισμό με την ονομασία «Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών»; Εκμεταλλεύεστε την απόγνωση του λαού, στην οποία έφθασε και λόγω της ΔΙΚΉΣ ΣΑΣ ΑΠΡΑΓΙΑΣ, για την οποία  θα δώσετε λόγο στον Θεό και θα χαθείτε αιωνίως, εφόσον δεν ΜΕΤΑΝΟΙΕΊΤΕ, έστω σ’ αυτήν την τελευταία ώρα και ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΓΑΛΙΟΠΟΙΟΥΝ! Ιεροκανονική ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΩΡΑ = ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ  «εκκλησία» των ψευδεπισκόπων του Κολυμπαρίου, για να ξαναλάβετε από τον Θεό την Χάρη που χάσατε λόγω της παναιρέσεως που ακολουθείτε. ΜΟΝΟ τότε θα μπορείτε να στηρίξετε τον λαό, που ΑΓΝΟΕΊ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!   

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! 

Ληξουριώτισσα

Διαβάστε επίσης :

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ, ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…