Σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο και την κορυφαία κι έγκυρη πληροφόρησή του, ο Κίσσινγκερ θα επισκεφθεί τη Μόσχα εντός των ημερών.
Ο Κίσσινγκερ είναι το φερέγγυο όργανο της Λευκής Αδελφότητας, με το οποίο μεταφέρει τις προτάσεις της. Yπάρχει σχετική εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ότι θα μεταφέρει τις οποιεσδήποτε προτάσεις με αλήθεια και ακρίβεια στα τετελεσμένα γεγονότα. Ο Κέρυ δεν αποτελεί σημαντικό πρόσωπο για να κλειστούν συμφωνίες και deal. Γι’αυτό άλλωστε και η υποδοχή του στην Μόσχα δεν είχε τίποτα το σημαντικό.
Ο Πούτιν ειδοποιήθηκε ότι ετοιμάζεται επίθεση από τη Δύση με ανθρώπους, όργανα του Σόρρος, που θα το παίζουν φιλικοί προς τη Ρωσία και τον Πούτιν, οι οποίοι με βίντεο και προπαγάνδα που θα κυκλοφορούν, θα έχουν ως στόχο να αποδομήσουν το ίματζ του Πούτιν και να διαβάλλουν όσους τον υποστηρίζουν.
Αφού ετοιμάζουν κάτι τέτοιο σε όλη την Ευρώπη, το ετοιμάζουν και στη χώρα μας κι όλα αυτά, τα οποία ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Σόρρος, είναι γνωστά στον Πούτιν και την Ρώσικη Πρεσβεία στην Ελλάδα.








