ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Λιβύη: 6 υψηλόβαθμοι Τούρκοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν κατά το βομβαρδισμό του λιμανιού Τρίπολης από δυνάμεις Χαφτάρ. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ

ΔΙΕΘΝΗ. - 22 Φεβ 2020 - 19:29
Loading...

O Recep Erdogan παραδέχθηκε πως ένας αριθμός Τούρκων στρατιωτών σκοτώθηκε στη Λιβύη.

Ένας Τούρκος αξιωματικός, ένας άλλος των πληροφοριών κι ένας Σύριος διερμηνέας σκοτώθηκαν στις 18 Φλεβάρη κατά το βομβαρδισμό από το LNA του λιμανιού της Τρίπολης όταν στοχεύθηκε τούρκικο πλοίο cargo που μετέφερε όπλα και πυρομαχικά.

Libya Review,M.LNA 22/2/20

“Η κυβέρνηση του Fayez Al-Sarraj διαβεβαιώνει πως το τελευταίο χτύπημα του πυροβολικού του LΝΑ προκάλεσε σημαντικές υλικές ζημιέςa στο στρατιωτικό υλικό που ήταν προορισμένο για διοχέτευση στο GNA κι ομοίως κόστισε τη ζωή 6 Τούρκων υψηλόβαθμων αξιωματικών.

 


Ο ένας ήταν ο στρατηγός των τούρκικων στρατιωτικών πληροφοριών Okhan που επέβλεπε την παράδοση του φορτίου όπλων για την κυβέρνηση της Tripoli. Επίσης ο διοικητής της Ταξιαρχίας Khalil Soysal, αναπληρωτής διοικητής των τούρκικων δυνάμεων στη Λιβύη ομοίως γνωστός με την ονομασία «μαύρο νύχι», ο προσωπικός του βοηθός και ο συνταγματάρχης Kemal τραυματίστηκαν.algeriepatriotique 22/2/20

“Η Συρία, η Λιβύη ή η Μεσόγειος όλες οι μάχες που δεν θα δώσουμε στην περιοχή μας σήμερα θα μας επιφέρουν βαρύ τίμημα αύριο” είπε ο Ερντογάν..

 

dimpenews.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter